Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés esetén mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés esetén mennyi pénzt szokás a családi kasszába adni?

Figyelt kérdés
Néhány hét múlva összeköltözünk a párommal az ő házába. Nem szeretném eltartatni magam, ezért szeretnék beleadni a költségekbe pl számlák, kaja stb. Sohasem voltam még hasonló helyzetben. A fizetés hányad részét szokás ilyenkor az asztalra tenni? Teszem fel én most keresek havi 200 ezret akkorwnnyit tegyek le? A párom ennél többet keres de akkorsem szeretném hogy ne adjak bele semmit mert az előző élettársa ilyen volt hogy semmit nem adott bele és ez érthető módon feszültségeket keltett.
2019. júl. 9. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk hasonló a helyzet. Párom lakásába élünk, ő fizeti a rezsit, törlesztőt egyenlőre. Most kétszer annyit keres mint én kb, de a havi fizetésem kb 10%-át költöm magamra a többit pedig bevásárlásra/tisztítószerekre, néha találok én valami lakberendezési tárgyat akkor arra, tankolásra, és itt kb az én pénzem el is fogy. De ha én le vagyok égve, akkor pl fizeti ő a bevásárlást.
2019. júl. 9. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:

A közös kiadások felét.

N/32

2019. júl. 9. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

"Így csak egy leszel a rib..cai közül akik ingyen aludnak ott! Nyugi, hamar kint találod majd magad."

Akkor a férjem 5 évig a rib...com volt, mert ő költözött az én házamba.

2019. júl. 9. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Természetesen a rezsi felét, tök mindegy ki mennyit keres. Meg egyszer te vásárolsz, egyszer ő. De amúgy le kellene ülni megbeszélni.
2019. júl. 9. 15:57
 15/15 anonim válasza:

Nálunk az a szokás hogy nem pénzt várunk a nőktől hanem háztartást. Mi férfiak azért vagyunk hogy jól keressünk,és annyit hogy a nőknek ne kelljen elmenni másnak dolgozni. Persze ha feltétlen akar az más kérdés.

Én személy szerint eleget keresek ahhoz hogy egy családot stabilan el tudjak látni,és a nőktöl csak annyit 'várok el' csúnyán fogalmazva hogy otthon a dolgok rendben legyenek. Legyen tisztaság a házban, legyen mit enni, tiszta ruha ilyesmik,gyerekek (ha vannak) rendben legyenek.

Szerintem egy nőnek ez a feladata. De még így ezzel a mentalitással is nehéz komoly kapcsolatot találnom :D

F 27

2019. szept. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!