Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés esetén mennyi pénzt szokás a családi kasszába adni?
"Így csak egy leszel a rib..cai közül akik ingyen aludnak ott! Nyugi, hamar kint találod majd magad."
Akkor a férjem 5 évig a rib...com volt, mert ő költözött az én házamba.
Nálunk az a szokás hogy nem pénzt várunk a nőktől hanem háztartást. Mi férfiak azért vagyunk hogy jól keressünk,és annyit hogy a nőknek ne kelljen elmenni másnak dolgozni. Persze ha feltétlen akar az más kérdés.
Én személy szerint eleget keresek ahhoz hogy egy családot stabilan el tudjak látni,és a nőktöl csak annyit 'várok el' csúnyán fogalmazva hogy otthon a dolgok rendben legyenek. Legyen tisztaság a házban, legyen mit enni, tiszta ruha ilyesmik,gyerekek (ha vannak) rendben legyenek.
Szerintem egy nőnek ez a feladata. De még így ezzel a mentalitással is nehéz komoly kapcsolatot találnom :D
F 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!