Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom (24 eves) en 21L. Benn van egy csaladi chatben ahol csak szulok + baratom meg a huga (20eves) van, a huga pasija nincs benn es en sem. Ez igy serto ram nezve vagy okes, mivel a huga parja SINCS benn?
Figyelt kérdés
Azaz elsore arra gondoltam mivel csak szuk kor van benn es a huga baratja sincs a chatben igy nem serto. Baratom nagyon reg ota egyetlen 1x irt bele h "mi is jol vagyunk". Akkor lenne serto ha a huga parja benn lenne nem?2019. júl. 24. 15:54
1/40 A kérdező kommentje:
* nem neztem az uzeneteit hanem o mondta el h van egy ilyen chat,ha rezegne a telefonja neha az valoszinu az, de van jobb dolga mint olvasni es nem nagyon erdekli.
2019. júl. 24. 15:55
3/40 A kérdező kommentje:
A huga pasija is a csalad resze.. es en is.. Szulei is ezt mondtak. + Sok elettarsat ismerek akik nem hazasodtak osssze..
2019. júl. 24. 15:57
4/40 anonim válasza:
Okés baricsajszi, teljesen okés, no para.
5/40 anonim válasza:
Család = szülők + gyerekek. Egy családi chatben szerinted miket írnak egymásnak? Miért tartoznának rád a családi dolgaik? Kb olyat tudok elképzelni, hogy "most megyek a pékségbe, kértek valamit?", "Bent kell maradnom a munkahelyemen, 5-re otthon vagyok, kaja a hűtőben", "Pisti, ma elviszed a kocsit, mert nekem is kéne délután". Neked ehhez mi közöd van, együtt éltek?
6/40 anonim válasza:
Ez egy szűk családi beszélgetés, semmi keresnivalotok benne
7/40 A kérdező kommentje:
Mindenunk kulon van. Lakas kocsi munkahelyunk eletunk. Es a baratom nem igen hajlando oda irni mert azt mondta nekem h nem osztja meg veluk a maganeletet inkabb nekem elmondja ami pl ram tartozik. Attol h meg nem vagyunk hazasok..velem el en vagyok a szerelme. Jhaj ilyen nincs h kocsi pekseg stb mindent kulon csinal. :D DE ertem a mondanivalod lenyeget!
CSAK az erdekel h IGY korrekt E hogy En es a Huga pasija SE vagyunk tagok. ?
2019. júl. 24. 16:17
9/40 A kérdező kommentje:
Huu azert "kamu" mert rakerdezek itt.. hmm. Ja nem. Nem kamu. Erdekek
2019. júl. 24. 16:26
10/40 A kérdező kommentje:
*erdekel
2019. júl. 24. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!