Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevállalnátok így a kapcsolatot?
Nagyon úgy fest, hogy összejövök egy lánnyal, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, komoly lány, okos is, szép is, egyedül egy gond van. Az, hogy tőlem 20 kilométerre lakik. Most viszont, hogy itt a nyár, én is itthon vagyok, ő is otthon. Mivel tömegközlekedéssel nem igazán megoldható, így muszáj lenne autóval járjak hozzá. Fontos viszont, hogy még éppen azért nem járunk, tehát nincs az, hogy ott alszom, vagy ő nálam. Ti belemennétek így is? Nem is tudom, hogy mit mondjak így a szüleimnek, mit szólnának hozzá. Mondjam el őszintén, hogy egy lánnyal van találkám a másik településen?
22/F
Kérdező ne haragudj de ez nagyon gáz hogy ezen problémázol. Nekem tinikoromban csak 20 km-re lakó barátaim voltak és egyáltalán nem okozott problémát. Felváltva mentünk egymáshoz busszal, de volt hogy áttekert bicajjal hozzám a srác.
A mostani párom meg 25 km-re dolgozik a lakóhelyünktől és ha jó az idő biciklivel jár munkába. 1 óra alatt simán odaér és még élvezi is.
Ez nem nagy távolság, el vagy tévedve. Egyszer te mégy hozzá, egyszer ő hozzád. Hol autóval, hol kerékpárral.
A szüleidnek meg miért ne mondhatnád meg hogy lányhoz mégy?
Pár hét után meg simán egymásnál is alhattok.
32/N
20km? Kocsival fél óra, megyeszékhelyen belül többet utazik az ember a forgalom miatt...
Ha neked ez nem fekszik válassz az utcából barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!