Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti bevállalnátok így a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti bevállalnátok így a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nagyon úgy fest, hogy összejövök egy lánnyal, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, komoly lány, okos is, szép is, egyedül egy gond van. Az, hogy tőlem 20 kilométerre lakik. Most viszont, hogy itt a nyár, én is itthon vagyok, ő is otthon. Mivel tömegközlekedéssel nem igazán megoldható, így muszáj lenne autóval járjak hozzá. Fontos viszont, hogy még éppen azért nem járunk, tehát nincs az, hogy ott alszom, vagy ő nálam. Ti belemennétek így is? Nem is tudom, hogy mit mondjak így a szüleimnek, mit szólnának hozzá. Mondjam el őszintén, hogy egy lánnyal van találkám a másik településen?

22/F

2019. júl. 13. 18:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmész dolgozni, és legalább tankolást te oldod meg, ahogy a randikat is. Ha nem kell az autó nekik, akkor meg elmehetsz vele
2019. júl. 13. 19:03
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Bárcsak ez volna a legnagyobb gondom...
2019. júl. 13. 19:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
De ha összejöttök,akkor a lány is mehet hozzád.Szóval nem neked kellene menned mindig.Azt meg gondolom anyukád se akarja,hogy egyedül maradj.
2019. júl. 13. 19:07
 14/23 A kérdező kommentje:

A tankolást éppen meg tudom oldani, inkább csak ez az örökös járkálás lenne a probléma. Nem szeretné szerintem sem, hogy egyedül maradjak, de akkor is...

Szerintetek mennyi idő után volna normális és elfogadható, hogy itt aludjon?

2019. júl. 13. 19:16
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez egy troll,de ha nem akkor egy agyilag 10 éves szintjén tengődő mama kedvence.
2019. júl. 13. 20:08
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
20 km? Bringával kicsit több, mint egy óra. Pattanj, menj a nőért, szeptemberre kockás lesz a hasad is.
2019. júl. 13. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keresgélj a faluban... Istenem...
2019. júl. 13. 20:43
 18/23 anonim ***** válasza:
85%
Ja, bringával is lenyomhatod ezt a távot.
2019. júl. 13. 20:44
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

20km bicajjal is kb. 40 perc. Nem egy áthidalhatatlan távolság.

Ha nem tudsz naponta 40km-kerékpározni, akkor kérd el a szüleid kocsiját. Ha amúgy is kölcsön szokták adni, akkor mi a gond? 22 évesen miért kellene bármit is szólni a szüleidnek ahhoz, hogy randizni mész egy másik településre?

2019. júl. 13. 21:23
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Én is bicaj mellett vagyok. Tekergettem majdnem minden nap 30 km-t (oda+vissza) az egyik barátnőmhöz. Egy másik barátnőmhöz heti rendszerességgel jártam kocsival (busszal 3 átszállás lett volna) 19 évesen ő kicsivel messzebb lakott mint az előző, szüleim támogatták az autozást, mert legalább rutint szereztem.

21F

2019. júl. 13. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!