Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti bevállalnátok így a kapcsolatot?
Nagyon úgy fest, hogy összejövök egy lánnyal, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, komoly lány, okos is, szép is, egyedül egy gond van. Az, hogy tőlem 20 kilométerre lakik. Most viszont, hogy itt a nyár, én is itthon vagyok, ő is otthon. Mivel tömegközlekedéssel nem igazán megoldható, így muszáj lenne autóval járjak hozzá. Fontos viszont, hogy még éppen azért nem járunk, tehát nincs az, hogy ott alszom, vagy ő nálam. Ti belemennétek így is? Nem is tudom, hogy mit mondjak így a szüleimnek, mit szólnának hozzá. Mondjam el őszintén, hogy egy lánnyal van találkám a másik településen?
22/F
Nem.
Sose legyen senkid, mert mit szólnak a szüleid...
Lol 20 km?...
Több százat is utaznék ha lenne kiért...
Ne mások véleményével foglalkozz.
Nem vagyok lusta sem, és busszal is járnék, de az meg nincs, ahogy vonat sincs.
Csak azért számít, mert lehet nem tetszene nekik, hogy mindig autóval kell mennem odáig (ez nem biztos, csak gyanítom). Saját autóm pedig még nincs.
Köztünk van egy óceán, a barátom meg 2 évvel fiatalabb is nálad. Mégis többször repültünk már egymáshoz. Jövő hónapban költözünk össze.
Ha csak 20 km lett volna köztünk, örömmel mentünk volna a másikhoz akár minden nap.
Kicsit nőj fel, nem 15 éves vagy már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!