Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora távolsággal bevállalnátok egy kapcsolatot?
Mennyi időt töltötök együtt? Az milyen minőségben? Nezen hogy tudtok kommunikálni? Soha sem lehet szó a költözésről.. ??
Nekem sok lenne. De láttunk már nagyobb " csodákat is " !
"de a munkánk miatt esélytelen, hogy bármelyikünk is költözködjön.."
Ha együtt akartok lenni, akkor valamelyikőtöknek lépni kell, és ott kell hagynia a mostani állását.
Két egoista önző személy nem fog tudni egy párkapcsolatot alkotni.
Ha nem vagytok hajlandóak változtatni, akkor már most az elején hagyjátok ezt a fenébe, hisz eleve nincs jövőtök, akkor minek öltök bele a semmibe időt és energiát?
Ha akarnám és a másik fél is akarna akkor bevállalnám persze.
De ezért keményen kell ám dolgozni ..
Azért vagyunk egoisták, meg önzők, mert mindkettőnknek stabil, olyan munkahelye van, amivel az egész életünket meg tudjuk alapozni, ami nem hullik csak úgy az ölünkbe? Oké :)
Én Londonban élek, ő meg Amerikában (Nashville), de ráadásul ő állandóan úton van egész Amerikában.
Abból a szempontból jó, hogy ő is, meg én is, a magunk urai vagyunk, szóval lényegében bármikor tudunk találkozni, de hosszabb együttlétek ritkán vannak.
Akkor miért nem keresel a környékeden egy társat, ha nem akarod otthagyni a melódat? Ilyen egyszerű, és nem kell azon rinyálni, hogy akkor most lesz-e jövőtök vagy sem!
Mert ő ott lesz mindig melletted és a melódat se kell otthagyni!
Soha nem értettem az ilyen személyeket, nem akarnak változtatni a helyzetükön, mert az jó, de azért szép jövőt akarnak maguknak lehetetlen helyzetből kihozni.
Mondták már: befektetés nélkül nincs haszon.
Nem. Ezt kapcsolatnak sem lehet nevezni.
Ha egyikőtök sem akar költözni, akkor mégis hogy akarod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!