Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora távolsággal bevállalnátok egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Majdnem 7000 km van köztünk.... anyagi gondot nem jelentene menni a másikhoz, de a munkánk miatt esélytelen, hogy bármelyikünk is költözködjön..2017. febr. 10. 22:27
11/14 anonim válasza:
Bevállalnám! És kiderülne mi lenne később. Nem lehet tudni hogy alakul az élet:) lehet arra lenne munkád, vagy valahogy úgy alakulna hogy sikerülne együtt laknotok. Ha nem így alakul, akkor meg legalább megpróbáltad. Veszteni valód nincs, sokkal rosszabb azt mondani hogy nem próbáltam meg, mint azt hogy megpróbáltam de sajnos nem jött össze!
Sok sikert! Szorítok nagyon:)
26/L
12/14 anonim válasza:
Több, mint 10 éve élek ilyen párkapcsolatban. Nem cserélném el senkire.
13/14 anonim válasza:
Nem vallalnam be. Es nem azert mert nem hiszek benne, hanem mert ennek igy semmi ertelme. Szerintem a tavkapcsolathoz 3 dolog kell: penz, ido es hajlandosag. Nalatok se ido, se hajlandosag (koltozesre pl.).
14/14 anonim válasza:
A távolság nem akadály, pénz nem akadály...1-2 évre bevállalnám, de ha nem perspektíva, hogy együtt éljünk, akkor nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!