Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bevállalnátok így ezt a kapcsolatot?
18 éves lány aki tetszik, nyár elején randiztunk aztán elmondta hogy egész nyáron szinte Erdélyben lesz a rokonainál ( maximum 1 szer tudunk összefutni egész nyáron) és mivel profi úszó a versenyei miatt és az érettségi miatt ( ami jövőre lesz neki). Mindennapos edzések mellett szinte sose ér rá, és fél a csalódásoktól ( az exe 2 év után kidobta, ami miatt a versenyteljesítménye visszaesett). Most versenyzik jövőre utoljára és nem engedheti meg magának hogy párkapcsolati gondok miatt elrontsa a versenyt.
( én egy 20 éves egyetemista fiú vagyok amúgy és nagyon tetszik a csaj)
Ajánlom Szepesi Nikolett könyvét, ha fele igaz annak, hogy mi megy az úszósportban akkor én már csak azért nem kezdenék vele (nem a kalandokra gondolok, hanem az edzőkre).
Amúgy ez elég gyanús. Három hónap nyaralás belefér, de különben meg éjjel nappal edzés, éjjel nappal edzés, de jövőre csak úgy abbahagyja. Gyanús ez nekem
Persze. Ha valakit szeretek, akkor nem csak akkor szeretem, ha éjjel-nappal mellettem van.
Szepesi Nikit meg hagyjuk ki ebből, az nem úszó, hanem egy r*bi, aki úszóként nem tudott/akart komolyabb karriert befutni, és így inkább a ribulással hívta fel magára a figyelmet. Én a könyvét sem tartom túlzottan hitelesnek.
Na meg nehogy egyetlen egy laza erkölcsű ex-úszó alapján ítéljünk már meg minden úszót...
Simon Belmont, gratulálok, hogy csak a fél hozzászólást sikerült elolvasnod. Pont az ilyen idióták miatt írtam két megjegyzést is (fele ha igaz, és az edzőkre fokuszálva)
Ismét zárójelbe raktam, most olvasd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!