Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan pasival akit nem érdekel a kapitalista önmegvalósítás, a taposás, a pénzharácsolás, seggnyalás, törtetés?
Nem kezdenék ilyen nyomival!
Utálom a taposógépeket, a nyaló-automatákat, de az élethez pénz kell - ha tetszik, ha nem!
Aki képtelen azt megkeresni és mindenféle fals ideológiával mentegeti a gazdasági impotenciáját, attól visító-frászt kapok!
Különbséget kéne tenni 2 oldal között. Van olyan munkatársam, aki 8 általánossal irodán van, pedig egy fizetési papírra 2 helyre nem tud beírni egyforma összeget, és a 2 közül egyik sem helyes. Táblázatokat csináltatnak vele, és néha figyelem, hogy én az adott táblázatot 10 perc alatt összeraknám, ő meg szenved vele másfél órákat. Tudod, miért van ott? Mert simán felkel hajnal 2-kor, hogy a főnök hullarészeg, okádékában fetrengő unokaöccsét hazavigye a kocsmából. Na, ez a seggnyalás. Jelzem, ennek a fickónak 38 évesen még sosem volt senkije.
Egyszer elvitte a főnök meg az unokaöccs magával, és amíg ők bementek a prostihoz, a csávó képes volt őket odakint megvárni.
Próbáltam az irodai munkájukat csinálni, irreálisan nagy munkaidőt várnak el a fizetéshez képest, plusz amikor közöltem, hogy én senkiért nem fogok menni hajnalban, akkor húzgálták a szájukat. Inkább felálltam, és egy más területen, ami addig kiaknázatlan volt, kitapostam magamnak egy utat, amivel ma már bőven jobban keresek, mint ez a nyaligátor. Ezt hívják önmegvalósításnak, törtetésnek, anélkül hogy másokat eltaposnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!