Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenél olyan pasival akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan pasival akit nem érdekel a kapitalista önmegvalósítás, a taposás, a pénzharácsolás, seggnyalás, törtetés?

Figyelt kérdés
F/28
2019. jún. 3. 07:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%
Ha helyén van a szive igen. Nyugi van más is akit nem vonz a pénz.
2019. jún. 3. 11:21
 22/27 anonim ***** válasza:
83%
Manapság mindenki ambiciózusnak akarja hinni magát, közben amikor senki nem látja össze kuporogva sírja ki magát.
2019. jún. 3. 12:14
 23/27 anonim ***** válasza:
91%
A helyes kérdés az, eltartanának-e egy ilyen pasit. Mert az ilyet el kell.
2019. jún. 3. 13:59
 24/27 anonim ***** válasza:
90%
Jó kifogások ezek. Még te magad is elhiszed ezt a mesét.
2019. jún. 3. 16:35
 25/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem kezdenék ilyen nyomival!

Utálom a taposógépeket, a nyaló-automatákat, de az élethez pénz kell - ha tetszik, ha nem!

Aki képtelen azt megkeresni és mindenféle fals ideológiával mentegeti a gazdasági impotenciáját, attól visító-frászt kapok!

2019. jún. 3. 17:46
 26/27 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
68%

Különbséget kéne tenni 2 oldal között. Van olyan munkatársam, aki 8 általánossal irodán van, pedig egy fizetési papírra 2 helyre nem tud beírni egyforma összeget, és a 2 közül egyik sem helyes. Táblázatokat csináltatnak vele, és néha figyelem, hogy én az adott táblázatot 10 perc alatt összeraknám, ő meg szenved vele másfél órákat. Tudod, miért van ott? Mert simán felkel hajnal 2-kor, hogy a főnök hullarészeg, okádékában fetrengő unokaöccsét hazavigye a kocsmából. Na, ez a seggnyalás. Jelzem, ennek a fickónak 38 évesen még sosem volt senkije.

Egyszer elvitte a főnök meg az unokaöccs magával, és amíg ők bementek a prostihoz, a csávó képes volt őket odakint megvárni.

Próbáltam az irodai munkájukat csinálni, irreálisan nagy munkaidőt várnak el a fizetéshez képest, plusz amikor közöltem, hogy én senkiért nem fogok menni hajnalban, akkor húzgálták a szájukat. Inkább felálltam, és egy más területen, ami addig kiaknázatlan volt, kitapostam magamnak egy utat, amivel ma már bőven jobban keresek, mint ez a nyaligátor. Ezt hívják önmegvalósításnak, törtetésnek, anélkül hogy másokat eltaposnál.

2019. jún. 3. 20:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Én csak Fideszes pasival kezdenék, az meg mind se..nyaló.
2019. nov. 29. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!