Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kerestek egy olyan nőben/férfiban, akivel le tudnátok élni az életeteket?
Intelligenciát
Humorérzéket
Megbízhatóságot
(és persze tartsam vonzónak, de ehhez nem kell topmodellnek lennie)
F
mivel én nem akarok hagyományos családi életet élni, ezért olyan társat keresek akinek hasonló elképzelései és céljai vannak mint nekem
26N
Inteligenciát
Hasonló érdeklődési kört
Hűséget
Megbízhatóságot
Humorérzéket
29F
Nyugalmat, barátságot, társat, őszinteséget, segítő kezet, támogatást, szerelmet, szenvedélyt, szeretetet, spontaneitást, védelmet, egyszerűséget és még sorolhatnám
18N
Hasonló értékrend és világnézet
Vonzalom
Kommunikációs készség
Szerénység
Hűség
35+/N
Elsősorban közös érdeklődést, hasonló személyiséget. Nem sok mindent tudnék kezdeni vele, ha nem lenne bennünk semmi közös.
Tisztességet, hűséget. Tettrekészséget, ne csak otthon üljön mindig. Istenhitet. Ezen kívül odavagyok a művészlelkű férfiakért.
Végül, de nem utolsósorban pedig egyezzenek meg a házasságról, családról alkotott elképzeléseink.
29/N
Intelligenciát.
Empátiát.
Humort.
Közös érdeklődés legalább 2-3dologban.
Hasonló nézetek.
Komolyságot,határozottságot.
Őszínteséget.
Tiszteletet.
És valami olyan dolgot amit keresek a másikban,de én sem tudom pontosan mi az. Különleges legyen (számomra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!