Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kerestek egy olyan nőben/férfiban, akivel le tudnátok élni az életeteket?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, hogy világosabb legyen.#szerelem #kapcsolat #párkapcsolat #élet #keresés #pár #tulajdonság #gondolkodás #önmegvalósítás #önfeltárás
2018. ápr. 7. 20:07
22/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy létezne ilyen ember szóval nem is keresem.
23/29 anonim válasza:
A világról alkotott hasonló elképzelés
Önismeret
Humor
Hasonló szexuális igények (gyakoriság és intenzitás tekintetében)
Elfogadás
Támogatás.
Vonzó külső (számomra legyen vonzó, az nem érdekel, hogy mások szerint az-e).
Én is ezeket igyekszem nyújtani, cserébe ezt is szeretném kapni.
27/N
24/29 anonim válasza:
Hűség, lojalitás, következetesség, gazdag és stabil érzelemvilág, egyenesség, szenvedélyesség, romantika, tisztelet, törődés, romlatlanság/gyermeki én, kíváncsiság, tudásszomj, tudatosság, háziasság, gyakorlatiasság, idealista attitűd, spontaneitás, játékosság. 30F
25/29 anonim válasza:
Most nem tudom ki volt az a buzerator aki mindenkit lepontozott, de legyen ez a legnagyobb sikerelmenye az eletben! :D
26/29 anonim válasza:
Legyen domináns velem az ágyba
33F
27/29 anonim válasza:
Ezek szerint egy álomlelkület vagyok. 😏
(tulképp ezt most miért írtam le?..jólesett..rám fér egy kis öröm is mára)
28/29 anonim válasza:
A nők csak a sok pénzt, lakást és kocsit keresik a férfiaknál.
29/29 anonim válasza:
A hármas vagyok, de jó nektek, hogy kerestek a másikban dolgokat. Mint írtam, én nem kerestem semmit, a párom sem keresett, nincs listája, talán ezért élünk régóta boldog párkapcsolatban. Amiket itt felsoroltak, azt nem keresni kell, azoknak természetesnek kell lenni egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!