Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kerestek egy olyan nőben/férfiban, akivel le tudnátok élni az életeteket?
Gondoskodás
Egyenesség
Lojalitás
Lelkitárs
Érzelmesség
Romantika
Türelem
27N
Csak amiket én is tudok nyújtani: Hűséget, megértést, empátiát (érzelmi intelligenciát), kedvességet, humort, kommunikatív legyen (ha kell lehessen mélyen lelkizni, de akár egy jó könyvet/filmet ki/meg lehetne vele beszélni stb.), játékosságot/pár közös szabadidős tevékenységünk keresztezze azért egymást, bolondozásra/viccelődésre fogékony legyen. :) Stb.
Morális/erkölcsi értékekben nem lenne rossz, ha nem nagyon különböznénk. :)
Így hirtelen.
39F
Azt amit nem lehet szavakba önteni, az érzést, azt az érzést, hogy "igen megtaláltam ő az"
persze erre már 2x ráb**asztam
"Istenhitet"
melyik istenben való hitet?
ne provokáld! picinyem..
mert töröltetem a kérdésed
én pedig
-hűséget
-jótékonyságot
-egyszerűséget
-szűzességet
-természetességet
-jókedvet
-emberséget
-következetességet
-anyatermészetet
-konzervatív nemi szereposztást
-tudásszomjat
-józanságot
-önfeláldozást
-szókimondást
-jogos kritikát ellenem
de nem hinném, hogy ilyen kitételekkel szembesítenék vkit..
ez csak az amit úgy vélek jól jönne aztán nem is biztos
25f
Egy olyan embert keresek,akihez vonzodok testileg es lelkileg is egyarant. Szeretnem ha nagyon meg lenne koztunk a kemia,de ezenkivul szerelmes lennek az egesz lenyebe,lelkebe.
Nalam nagyon sokat szamit az hogy ha valaki emberseges... oszinte,egyenes,becsuletes,huseges .. ! Ha valaki nem ilyen,akkor szoba sem johet.. Ezek nalam alapveto dolgok.
Ezen kivul szamit a hasonlo erdeklodesi kor,jo komunikacio,hasonlo ertekrend,humorerzek,hasonlo vilagnezet.
Szeretnem ha nem akarnank egymast elnyomni,vagy ledominalni,hanem mindketten tamogatnank egymast az almaiban,es celjainak elereseben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!