Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol kerestek mostani 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kerestek mostani 30-as nők, partnert?

Figyelt kérdés
Rengeteg az adathalász regisztráció az oldalakon és az üzemeltetőket sem magyon érdekli ezért kérdeztem meg.
2018. márc. 5. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Létezik az élet kint az informatika világán kívül is. Egyelőre.
2018. márc. 5. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Várják, hogy megtalálják őket...
2018. márc. 5. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a Matrixban.
2018. márc. 5. 00:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor majd azon az oldalon keresgélek majd, de ha nem lesz senki, megmondom, hogy Tónika írta a gyakorikérdésekről.
2018. márc. 5. 00:49
 5/6 mikeXxX ***** válasza:
Férfiként mondom szinte sehol ( ezt mondják ők ) majd ha jön valaki ismerkednek vele ha pedig nem jön akkor nem jön 90% nő nekem ezt mondta ! 38f
2018. márc. 5. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én inkább az előben való ismerkedést részesítem előnyben,és egyébként is sok nyílvános helyre járok,főleg aukciókra,lovardába,kulturális rendezvényekre,ahol sok lehetőség nyílik ismerkedésekre,ráadásul zömében sokkal normálisabb emberekkel,mint a társkeresőkön, szóval neked is azt ajánlom,hogy érdeklődésednek megfelelően járj minél több hasonló rendezvényre,sport edzésre,stb.és az ismerkedés mellett hasznosan és kreatívan is töltheted az idődődet.Sőt,az legyen elsősorban a célod,hogy jól érezd magad,ne kaparj olyan görcsösen az párkeresés miatt,mert a nagy igyekezetben csak szánalmas alakokat fogsz kifogni.

36/N

2018. márc. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!