Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Magatokhoz hasonló nőt kerestek/ kerestetek, vagy inkább az ellentéteteket?
Néhány példa:
- Ha mondjuk a számítógépes játékokat kedveled, akkor egy szintén ezekért rajongó barátnőt keresel, aki veled játszik, vagy valaki olyat, aki közömbös ezek iránt, és ösztönöz más dolgok felé?
- ha mondjuk extrém sportokat kedvelsz, akkor olyan lány kell, aki veled tart a hegytetőre és nem riasztja semmi, vagy olyan, aki szereti a biztonságot és már félig orvosnak kitanulva vár rád otthon, hogy ellásson?
- Ha a szakmád a reáltárgyakon alapszik mint matek, fizika, kémia, akkor szintén ilyen területen mozgó lányt keresel, aki veled számolgat a műszaki rajz felett, vagy inkább egy olyan lányt keresel, aki emberekkel foglalkozik a munkája során?
A fenti példák csak azért vannak, hogy árnyaljam a kérdést. Nem csak ezek alapján várom a válaszokat.
Szerintem a tarskereso oldalakon ketagorizaljak igy be a dolgokat. Ki mennyire passzol, Katika 70 szazalekban passzol hozzad, Jozsef 23 szazalekban passzol hozzad. Szerintem felesleges ugy isnerkedni, hogy lefektetik a szabalyokat, “nekem kell a napi 2-3 ora cs:go”, “elengehetetlen szamomra a sorozatok nezese” stb. A lenyeg szerintem abban van, hogy a kapcsolat alatt derulnek ezek ki melyebben, kielesedve, premier planba es ott dol el, hogy a ket fel tud-e kompromisszumot kotni, lojalisan es elfogadoan elfogadni a masik elfoglaltsagat, hobbijat, az ellenteteket mennyire tudjak mas dolgokkal ballanszba hozni.
Vannak kiveteles esetek, de azok elegge egyontetuek, pl izig verig punk csaj, szolid visszafogott belyeggyujtovel nem kompatibilis. Ilyenekre gondolok a kiveteles eseteknel, de meg itt is, ezen belul is vannak kivetelek.
Mindig a nő választ.
Ezt nem kell elvetni.
Egy társaságban mindig azt figyeljük, hogy melyik "csaj" ül közel hozzánk, vagy ki ér a legtöbbször "véletlenül" hozzánk.
Ki beszélget csak úgy spontán velünk.
Ki az aki felnéz ránk.
Mi azokat a csajokat szeretjük.
Még akkor is ha nem az ideállunk.
Aki pasiként és vonzó férfiként bánik velünk az vett meg minket.
Inkább azt mondanám, hogy "kompatibilist". Aki nem feltétlenül rajong a hobbimért, lehet teljesen más hobbija de megérti az enyémet, támogat benne, egyáltalán nem zavarja. (Tehát nem fogcsikorgatva eltűri, az nem ugyanaz). És fordítva: én is támogathatom őt a hobbijában, törekvéseiben.
Némiképp hasonlót keresek, hiszen ha én otthon kuckózós személyiség vagyok, ő pedig világutazó, az nem feltétlenül vezet sok jóra. Némely dolgokban jó ha ellentétes, például az egyik személy sokat beszél, a másik fél pedig jó hallgatóság, akkor ez jó páros lehet. A humora és a szeretetnyelve legyen hasonló az enyémhez, hogy jobban megértsük egymást. A szakmája mindegy, attól, mert én mérnök vagyok ő pedig fodrász, semmi sem változik. Az embert szeretem, nem a szakmát.(30/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!