Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a hozzánk nagyon hasonló
ellenkező nemű emberbe leszünk szerelmesek?
Nemtudom. Ez nem belemagyarazas? Vagy akkor azok nem boldogok akik nem hasonlitanak KULSOLEG? Ilyen alapon sose leszek boldog, mert ilyen hidrogen szoke haju pasival mint en soha nem jovok ossze. De meg az arca se hasonlotson ram, ha lehet! :D
Ha a belso hasonlosagra gondolsz, akkor TERMESZETES hogy nemi kozos pont kell ahhoz, hogy ket ember akar baratsagot akar szerelmet kialakitson.
2018. márc. 25. 09:42
Nem minden esetben van így, de gyakori jelenség igen.
2018. márc. 25. 09:42
Ez valoban szokszor igy van, de nem mindig. Jo lenne megtudni, hogy ez tukor nelkul is mukodne-e?! :P
Egyebkent hosszu tavu kapcsolatban ez mar mindegy, mivel ott mar nem szerelem kerdese, hogy egyutt marad-e a par, hanem dontes.
Nekem volt szerelem elso latasra, es nem hasonlitott ram a masik, esetleg csak testalkatra, de annyi. Ha valami megfog a masikban, Isten tudja mi, akkor az megfogott : ) (mondjak is, hogy beleestel a verembe)
2018. márc. 25. 09:47
Nálam minél jobban hasonlít az én belső lelkivilágomra a lány annál jobban és könnyebben leszek belé szerelmes.
2018. márc. 25. 10:03
Sokszor így van, de az ellenkezőjére is bőven akad példa. A csendes, visszahúzódó nő beleszeret a gátlástalan, pörgős, izgalmas rosszfiúba, aki felforgatja az életét és egy új világot mutat be neki. Vagy a nyughatatlan, mozgalmas, kihívásokat kergető, esetleg züllött életvitelt folytató nő beleszeret egy nyugodt, magabiztos férfiba, aki megmutatja a nőnek a nyugalom szigetét és a nő a továbbiakban - benyomva a féket - csatlakozik a férfihoz a harmónia megélésében.
2018. márc. 25. 10:05
Kellenek a hasonlóságok, mert ha csak ellentétek vannak, az hosszú távon konfliktusokhoz vezet, és a kezdeti vágyat nem tartja meg. De nem kell egymás klónjának lenni, mert azok a dolgok, amikkel magunkban nem vagyunk kibékülve, másokban is idegesíteni fognak. Szóval szerintem az a jó, ha a hasonlóságoknak és az ellentéteknek van egy jó egyensúlya, és hogy az ellentétek ne legyenek kibékíthetetlenek. Nem működik hosszú távon jól, ha az egyik fél akar gyereket, a másik meg a háta közepére sem kívánja, de mondjuk egy vega és nem vega kapcsolata működhet jól, ha egyikük sem tukmálja rá másokra a saját étkezési szokásait.
2018. márc. 25. 10:36
Szerintem nem külsőségekben fontos a közös pont, hasonlóság, hanem az értékrendben, úgyhogy én nem értek egyet a kérdéseddel. Nekem pasiban szinte totál az ellentétem jön be külsőleg, a párom pl. ilyen, és nagyon is boldogok vagyunk. Meg miért szeretnék magam mellé olyat, aki úgy néz ki, mintha a tesóm lenne?...
2018. márc. 25. 13:54
Én még sohasem lettem szerelmes fejformába, vagy szemszínbe
2018. márc. 25. 14:20
Általában ez nem tudatosan szokott történni.
2018. márc. 25. 15:16
Elsőre igaz lehet, de ha találunk egy ellentétes személyiségű személyt, akinek a stílusa bejön nekünk (és van ilyen eset több is), akkor már borul az elmélet.
2018. márc. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések: