Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Magatokhoz hasonló nőt kerestek/ kerestetek, vagy inkább az ellentéteteket?
Néhány példa:
- Ha mondjuk a számítógépes játékokat kedveled, akkor egy szintén ezekért rajongó barátnőt keresel, aki veled játszik, vagy valaki olyat, aki közömbös ezek iránt, és ösztönöz más dolgok felé?
- ha mondjuk extrém sportokat kedvelsz, akkor olyan lány kell, aki veled tart a hegytetőre és nem riasztja semmi, vagy olyan, aki szereti a biztonságot és már félig orvosnak kitanulva vár rád otthon, hogy ellásson?
- Ha a szakmád a reáltárgyakon alapszik mint matek, fizika, kémia, akkor szintén ilyen területen mozgó lányt keresel, aki veled számolgat a műszaki rajz felett, vagy inkább egy olyan lányt keresel, aki emberekkel foglalkozik a munkája során?
A fenti példák csak azért vannak, hogy árnyaljam a kérdést. Nem csak ezek alapján várom a válaszokat.
Lehet hogy a csaj választ, azaz ő dönti el, hogy akar-e járni velem vagy sem, de én választom ki azoknak a lányoknak a körét, akik egyáltalán szóba jöhetnek abban, hogy akarhatnak velem járni. Sok lány volt már, aki szeretett volna velem járni, de nem tartozott ebbe a körbe.
Amúgy meg én hosszú évekig kerestem olyan lányt, aki valamilyen mértékben velem tartana extrém sportjaimban (via ferrara, hegyi bringa, snow board), de nem találtam ilyet, aki ugyanakkor csinos, bájos és kedves is. Persze lett volna olyan lány, aki jött volna velem, de azokat nem akartam hogy velem tartsanak. Így aztán az effajta tevékenységekre egyedül vagy haverokkal megyek, míg általában az aktuális barátnőm vagy otthon vár, vagy barátnőivel megy mondjuk shoppingolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!