Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenél olyan pasival akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan pasival akit nem érdekel a kapitalista önmegvalósítás, a taposás, a pénzharácsolás, seggnyalás, törtetés?

Figyelt kérdés
F/28
2019. jún. 3. 07:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Milyen céljaid vannak?
2019. jún. 3. 08:41
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az nem baj, ha a pénz önmagáért nem érdekli és inkább mondjuk erdőkerülőnek áll, mert ott nincs irodai fúrás-faragás, és van egy határ szerintem is, amiért már egészségtelen taposni és nem éri meg.

Viszont baj, ha nem tud családot fenntartani a többi szereplő számára is elfogadható színvonalon, illetve ha ez az életszeretet marketing-szöveg inkább túlzott kényelemszeretet, ami mellé nem fér bele, hogy olyasmit is csináljon azokért, akiket szeret, amihez nem fűlik a foga és elvárja, hogy kiszolgálják. Mert akkor ez is egy olyan önmagvalósítás, amihez a másiknak kell háttérországnak lenni.

2019. jún. 3. 08:48
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Attol fugg. Ha pl barmilyen kutato, vagy regesz, vagy tanar stb, szoval alulfizetett de ertekes munkat vegez, vagy olyan munkat amit szeret, de nem fizetik meg... azt el tudnad fogadni. Ha siman csak lusta volt tanulni, kepezni magat, tenni azert hogy jobb legyen, es ezzel takarozik, akkor nem.
2019. jún. 3. 08:58
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Téged érdekelne a pénz, csak sajnos egy ostoba, rosszindulatú szarzsák vagy.
2019. jún. 3. 09:02
 15/27 anonim ***** válasza:
92%
A frusztrált emberekre jellemző, hogy mindenkit, akinek akármilyen karrierje van, elkezdenek fikázni, hogy "biztos segget nyalt/törtetett/taposott"...
2019. jún. 3. 09:06
 16/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Ezt ahogy írták is előttem, kimagyarázás.

Ha pl. azért nem, mert egyszerűen akar élni valaki, minél egyszerűbben, nem terhelve környezetet, és arra elég annyi pénz, az más.

Bár az is akkor elfogadott, ha nem akar családot, gyerekre azért van mit költeni, nem lehet otthon tartani sem meghülyülni

2019. jún. 3. 09:13
 17/27 anonim ***** válasza:
79%
nem
2019. jún. 3. 09:37
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Csak az lenne kérdés, hogy a hátam mögött vagy a szemembe is el meri mondani ugyanezt, rólam. Nem azért tanultam és dolgoztam, hogy pont a párom húzza az orrát, hogy nekem könnyű, elég ha széttettem a lábam. Márpedig a hozzád hasonlók mindig ezzel takaróznak.
2019. jún. 3. 09:37
 19/27 anonim ***** válasza:
13%
Persze majd bebüfizik a szokásos blőd szépelgésüket hogy nekik csak a belső számít, de amint a tettekre kerülne a sor meg fogod kapni, hogy ,,nem vagy elég ambiciózus" meg ,,nem érzi nőnek magát melletted" ergo nem henyélhet élethosszat dologtalanul a rovásodra.
2019. jún. 3. 09:52
 20/27 anonim ***** válasza:
92%

"csak a törtetés nem érdekel"

Ezért van az, hogy tized annyira élvezetes munkát végzel, ötöd vagy tized annyi pénzért mint azok akikben van ambíció. Felőlem csináld amit akarsz, én jól elvagyok így. :)

2019. jún. 3. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!