Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan pasival akit nem érdekel a kapitalista önmegvalósítás, a taposás, a pénzharácsolás, seggnyalás, törtetés?
Szerintem az nem baj, ha a pénz önmagáért nem érdekli és inkább mondjuk erdőkerülőnek áll, mert ott nincs irodai fúrás-faragás, és van egy határ szerintem is, amiért már egészségtelen taposni és nem éri meg.
Viszont baj, ha nem tud családot fenntartani a többi szereplő számára is elfogadható színvonalon, illetve ha ez az életszeretet marketing-szöveg inkább túlzott kényelemszeretet, ami mellé nem fér bele, hogy olyasmit is csináljon azokért, akiket szeret, amihez nem fűlik a foga és elvárja, hogy kiszolgálják. Mert akkor ez is egy olyan önmagvalósítás, amihez a másiknak kell háttérországnak lenni.
Nem.
Ezt ahogy írták is előttem, kimagyarázás.
Ha pl. azért nem, mert egyszerűen akar élni valaki, minél egyszerűbben, nem terhelve környezetet, és arra elég annyi pénz, az más.
Bár az is akkor elfogadott, ha nem akar családot, gyerekre azért van mit költeni, nem lehet otthon tartani sem meghülyülni
"csak a törtetés nem érdekel"
Ezért van az, hogy tized annyira élvezetes munkát végzel, ötöd vagy tized annyi pénzért mint azok akikben van ambíció. Felőlem csináld amit akarsz, én jól elvagyok így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!