Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért trendi ha egy nő férfias?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért trendi ha egy nő férfias?

Figyelt kérdés

A furcsa hogy ők nincsenek tudatában annak hogy férfias nők, hanem magukat gyakran olyan jelzőkkel határozzák meg mint: belevaló, vagány, karakán, nagyszájú, magabiztos stb.

Pedig ők valójában férfias nők. És szinte mindegyiknek problémája hogy nem talál párt magának.

Érthető hogy miért. Fordított helyzetben egy nő sem tartana vonzónak egy nőies férfit.

De furcsa módon míg egy nőies férfit a társadalom úgymond elutasít és rendreutasít hogy legyél már férfi, addig a férfias nőket ünnepli és az elférfiasodást önmegvalósításként tálalja.

2019. máj. 1. 11:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Pedig rengeteg nőies férfi is van: páwák, pózerek, youtube videósók nagyrésze, "manökenek", jégkorcsolyások stb.
2019. máj. 1. 11:56
 2/35 anonim ***** válasza:
95%

Nem lesz egy nő férfias csak azért, mert határozott vagy meri vállalni a véleményét.

Sőt, szerintem kifejezetten itt kezdődik a nőiesség, nem pedig ott, hogy berakják a férfiak a sarokba, mert ő úgyis csak egy nő!

Szal igen is legyen egy Nőnek hangja, szexi!

2019. máj. 1. 12:05
 3/35 anonim ***** válasza:
67%

Egyetértek a kettes válaszolóval.

Vagy szerinted az a nőies, ha a csaj halk, visszahúzódó, nyámnyila, mivel nem meri vállalni a véleményét ezért eltiporják? Ez szerinted annyira jó?

Egy nő igenis álljon ki magáért, hacsak nem akar mindenki papucsa lenni.

A férfias nő az, amikor sokat káromkodik, vedeli az alkoholt, rövid a haja, felnyírja a haját, nem szereti a szoknyákat, állandóan ő irányít a kapcsolatban, férfias stílusú ruhákat hord, nem szeretne gyereket vállalni. Pl. Ellen DeGeneres egy ilyen nő, de ő leszbi is.

2019. máj. 1. 12:17
 4/35 anonim ***** válasza:
86%

Pont ilyen nagyszájú, akaratos nő vagyok, és ezért a barátnőim többsége is ilyen.

Érdekes, de mindenki férjnél van. Nem vettem észre, hogy nehéz lenne párt találni. Inkább pont fordítva.

Azt viszont tapasztalom, hogy a bizonytalan, gyenge férfiak akkor is megijednek tőlem, ha csak munka miatt kerülünk kapcsolatba. Egyszerűen nem érzi magát eléggé férfinak, kevésnek tűnik mellettünk.

2019. máj. 1. 12:22
 5/35 anonim ***** válasza:
95%
Te, ide figyelj, hogyan neveljen egy nő gyereket, ha csendes, visszahúzódó? A kamasszá váló kölyök megeszi reggelire az ilyen szülőt... A férfiak meg nem minden családban veszik ki a részüket a gyereknevelésben, megcsinálni mind tudja, de foglalkozni a gyerekkel már jóval kevesebb apa szokott. A nőktől viszont elvárás a gyereknevelés. Láttál már hisztiző gyereket? A te elméleted alapján minden anya, akinek nem nő a fejére a gyereke, férfias.
2019. máj. 1. 12:33
 6/35 anonim ***** válasza:
35%
Az a baj, hogy a kérdező és a 2,3,4,5. válaszoló nem ugyanarról a típusú nőkről beszél. A kérdező szerintem azokra a nőkre gondolt, akik nem ismerik el a két nem közti különbséget (egymással helyettesíthetőnek tartja őket), a férfiak pályáján akarnak férfiakkal is versenyezni, miközben elfelejtenek nők lenni. Ez a típus nem egyenlő az általatok említett karakán, határozott, de nőies nőkkel. Az első típus sikertelen a férfiaknál, míg a második nagyon is sikeres.
2019. máj. 1. 12:54
 7/35 anonim ***** válasza:
95%
2019. máj. 1. 12:55
 8/35 anonim ***** válasza:
39%
nem szeretem a nagyszájú embereket, ha nő, ha férfi
2019. máj. 1. 12:57
 9/35 anonim ***** válasza:
76%
Ha ilyen problémáid vannak, kérdező, semmi sem akadályoz meg téged abban, hogy néhány országgal (vagy egy kontinenssel) délkeletebbre költözz.
2019. máj. 1. 13:00
 10/35 anonim ***** válasza:
96%
Kb. 4 éves korom óta érdekelnek a számítógépek, a szüleim elmondása alapján sose szerettem kislányként babázni, inkább legóztam, építőkockákkal játszottam, barkácsolgattam, volt dömperem, kisautóim, informatika vonalon tanultam tovább érettségi után, még mindig több a férfi, mint a nő, de engem ez a terület érdekelt, szívesen foglalkozom vele, babrálok a kódban, és élvezem, ha létrehozok valamit, ami működik, mellette pedig nem felejtettem el nőnek lenni. A magánéletem és a szakmai érdeklődésem két külön dolog. De sose voltam tipikus csajos nő, ez tény, de én ilyen vagyok. Vannak háziállataim, elég nagy bajban lennék velük, ha nem lennék következetes, határozott, de ezek a tulajdonságok jól jönnek majd akkor is, ha egyszer lesz gyerekem. Nem leszek egy férfi alárendeltje, de én sem akarom, hogy egy férfi alárendelt szerepben éljen mellettem, számomra sokkal fontosabb, hogy egyenrangú partnerek legyünk, ezt a szüleim is megvalósították, nem alá-fölé rendelt kapcsolatban élnek, értelmiségi, tanult, dolgozó emberek, és igényesek a környezetükre, szóval a házimunka is közös.
2019. máj. 1. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!