Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért trendi ha egy nő férfias?
A furcsa hogy ők nincsenek tudatában annak hogy férfias nők, hanem magukat gyakran olyan jelzőkkel határozzák meg mint: belevaló, vagány, karakán, nagyszájú, magabiztos stb.
Pedig ők valójában férfias nők. És szinte mindegyiknek problémája hogy nem talál párt magának.
Érthető hogy miért. Fordított helyzetben egy nő sem tartana vonzónak egy nőies férfit.
De furcsa módon míg egy nőies férfit a társadalom úgymond elutasít és rendreutasít hogy legyél már férfi, addig a férfias nőket ünnepli és az elférfiasodást önmegvalósításként tálalja.
18-as, nekem az számít elnyomásnak, hogy valami természetesen jön belőlem, nem azért, mert nő vagyok, hanem mert Kiss Piroska vagyok, és azt el kell nyomnom, mert nő vagyok.
Az emberek többsége nem úgy gondol magára, hogy férfi vagyok, nő vagyok, hanem én vagyok Tamás, Klári, Péter, Szilvi, és azokból adódnak a vágyaim, hogy Tamás, Klári, Péter Szilvi vagyok. A zene, a kaja, a szín, a film, a munka, a hobbi, minden, amit szeretek, azért szeretem, mert én ÉN vagyok.
Hidd el, hogy az emberek megtesznek bármit, hogy megkapják azt, amit akarnak. Ha valaki akar gyereket, teljesen mindegy, mit mond a média meg mitudomén, ki a mumusod, annak lesz gyereke. Aki nem akar, annak nem lesz. A fogyó népesség pedig NEM BAJ. A Föld túlterhelt, és nem érdekli, mi milyen nemzetek szerint osztottuk be magunkat.
Képzelj el valamit, amit nagyon akarsz, nagyon vágysz rá, érzed, hogy a sejtjeidben lüktet a vágy. Le tudna róla beszélni bárki is? Vagy ha valamit ugyanennyire gyűlölsz, rá tudna valaki beszélni? Nem. És ez másokkal is ugyanígy van.
Fent is csak leírtad, hogy a hetero férfiak nem vonzódnak a szinte férfias külsejű nőkhöz. Zseniális felfedezés.
Nekem az továbbra sem derült ki, mit jelent a "férfiakkal versenyezni a férfiak pályáján", de egy dolgot tudok: azzal a férfival, aki úgy lát engem és önmagát, hogy ő férfi, én nő, ő a férfiakhoz tartozik, én a nőkhöz, nem pedig ő a Béla, én a Rózsi, és egymáshoz tartozunk, nem akarok semmit, mert csak sírás lesz a vége.
Azért trenid, mert ez a feminizmus fő célja. Azt akarja hogy a nők olyanok legyenek mint a férfiak.
Látják a nők, hogy a férfiak sikeresek, erősek, jobban teljesítenek az életben, ezért ők is olyanok akarnak lenni, mint a férfiak.
#21: Nem erről van szó. Az, hogy nőként illetve férfiként is megtehetünk bármit amit szeretnénk, nem baj. Egyetlen férfit nem ítél el senki azért, ha ő főz, mos, takarít otthon. Nem tartják papucsnak, ha ezek mellett a jelleme, kiállása megmarad férfiasnak. Ugyanígy semmi baj a női programozókkal, pilótákkal, kamionsofőrökkel sem, ha ők meg meg tudnak maradni nőnek.
A női testépítőt szemléltetésnek hoztam fel, de látom sikerült félreérteni. Ha a személyiségjegyeket vesszük, akkor a férfiasra gyúrt, izmos test behelyettesíthető bármelyik olyan tulajdonságra, ami inkább a férfiakra jellemző és velünk szemben elvárás. Pl. bátorság, kalandvágy, határozottság... Ezek mindegyikével rendelkeznek a nők is (ugyanúgy, ahogy minden nőnek vannak izmai is), de ha ezek a dominánsabb jellemvonásai és a nőies tulajdonságai háttérbe szorulnak (pl.: gyengédség, törődés, gondoskodás..., amikkel a férfiak szintén rendelkeznek), akkor mint nő nem lesz vonzó. Jó haver, szomszéd, vagy kiváló munkatárs lehet, de mint nő nem lesz sikeres. Tehát ugyanúgy, ahogy egy férfinak nem vonzó a kigyúrt nő, úgy egy nőnek sem a nőies vonalakkal rendelkező, puha, minimális izomzatú férfitest. Főleg, hogy ha ő maga sportol is.
"A fogyó népesség pedig NEM BAJ. A Föld túlterhelt, és nem érdekli, mi milyen nemzetek szerint osztottuk be magunkat."
De bizony baj, és nem is kicsi. A Föld túlterheltsége szintén a "modern" társadalmak hibája, és nem az a megoldás, hogy "jó, akkor mi dőljünk hátra, önmegvalósítsunk, ne szaporodjunk". Miért is nő az emberek száma? Kik is szaporodnak valójában? Így van, az elmaradott réteg, akiknek segélyek formájában élelmiszert, gyógyszereket, juttatunk (mert lám, micsoda emberségesek vagyunk, adunk a rászorulóknak). Megnyugodhat a lelkiismeretünk, már tettünk valami jót. Vagy mégsem? Elmagyarázta valaki ezeknek az embereknek, hogy mostantól nem kell ám 10 gyereket bevállalni ahhoz, hogy 2 felnőjön, mivel a gyógyszerek megvédik őket? Hoppá, ez kimaradt. Így aztán még több segélyt küldhetünk, mert még több az éhes száj. Nem baj, ha itthon kevesebb a gyerek, ott van elég, majd "importálunk". Olyan apróságokkal most ne is foglalkozzunk, hogy ő gyerekkorában azt tanulta, hogyan lehet lándzsával vadászni. Ha az megy, akkor idehozzuk és pikk-pakk kiváló mérnök, programozó, orvos, tanár vagy ügyvéd lesz belőle. Végülis darab-darab, nem?
Nem. Az volt a cél, hogy mindenki a képességei és vágyai szerint alakíthassa az életét, és ne essen el ettől azért, mert kuki helyett vájat nőtt a lába közé. És ez a cél el lett érve.
Nincs olyan, hogy "a férfiak" sikeresek és jól teljesítenek, mert köztük is van életképtelenség határát súroló és tehetséges is. Pont, ahogy nők között is.
Azt nem érted meg, hogy ezek nem háttérbe szorulnak, hanem van, akinél alapból háttérben van.
Még mindig nem értem, hogy lehet nem megmaradni nőnek, én ha beöltözöm építőmunkásnak, akkor is nő leszek, ha káromkodom, továbbra is vaginám van. Az, hogy a társadalom ránk erőszakol tulajdonságokat, viselkedéseket nemek mentén, és ezt elfogadjuk, az a baj.
Azt sem érted, hogy lehet valaki egyformán határozott ÉS gondoskodó. Férfi is, nő is.
Neked nem jönnek be a határozott nők, ezzel semmi baj, de nem kell hozzá elméletet gyártani. Keress gondoskodósat.
Nem lesz importálva senki, nyugi, 888. Aki nem akar szülni, akkor sem fog. Mondom, ha valaki akar valamit, nem fog hátradőlni, hogy na jó, akkor nem.
Elképzelem, hogy párkapcsolatban: szívem, ma nagyon határozott voltál, rengeteg döntést hoztál, leves meg sehol, nincs rólam gondoskodva, sajnálom, de nincs szex, nem áll fel a kisfickó. Majd holnap próbálj meg nő lenni.
"Azt nem érted meg, hogy ezek nem háttérbe szorulnak, hanem van, akinél alapból háttérben van."
Mint például?
"...Az, hogy a társadalom ránk erőszakol tulajdonságokat, viselkedéseket nemek mentén, és ezt elfogadjuk, az a baj."
Nem a társadalom határozza meg, hogy mitől vonzó egy nő és mitől egy férfi. Ezek belénk vannak kódolva. A társadalom csak egyfajta mázat tesz rá, pl. a fiúk színe a kék, a lányoké a piros...
"Azt sem érted, hogy lehet valaki egyformán határozott ÉS gondoskodó. Férfi is, nő is."
Szerintem meg te nem érted. Írtam, hogy ezek a tulajdonságok mindegyik nemnél jelen vannak. A különbség az, hogy az egyiknél az egyik, a másiknál a másik dominánsabb. Az érdekesség itt a két véglet: ha egy férfi határozott, de nem gondoskodó, attól még férfias. Ugyanígy a nő, aki gondoskodó, de nem határozott, továbbra is nőies. De ahogy a határozatlan, de gondoskodó férfi nem férfias, úgy a határozott, de nem gondoskodó nő sem nőies. Bármi is van a lábuk között.
"Neked nem jönnek be a határozott nők, ezzel semmi baj, de nem kell hozzá elméletet gyártani. Keress gondoskodósat."
Olvass vissza: "Viszont lehet csábító is mondjuk a magabiztosság, határozottság, eltökéltség (férfiként nekem is tetszik, ha egy nő ilyen), a lényeg a mérték és hogy közben megmaradj nőnek."
"Nem lesz importálva senki, nyugi, 888. Aki nem akar szülni, akkor sem fog. Mondom, ha valaki akar valamit, nem fog hátradőlni, hogy na jó, akkor nem."
Nem? Akkor ki tartja fenn az általunk létrehozott világot? A legnagyobb baj nem is a lélekszám csökkenése, hanem az, hogy egy komplett generáció fog hiányozni, akik meg sem születnek, mert "anyu" fontosabbnak tartotta a szakmai előmenetelt, meg azt hogy 40 éves korára neki is legyen a Balatonon saját nyaralója "akkor is megmutatom..." felkiáltással. Tudom, most jön példának a nyugat, hogy "lám, ők előrébb vannak nálunk és mégsem omlott össze a társadalmuk". Persze hogy nem, mert nekik van két nagyon fontos előnyük hozzánk képest. Az egyiket pénznek hívják, a másikak pedig mi magunk vagyunk. A pénzzel odacsábítják pl. tőlünk azt a fiatal, de képzett munkaerőt, ami náluk már hiányzik. Ők tök jól elvannak ezzel, tényleg csak egyfajta hobbi marad a gyerekvállalás, a képzett munkaerőt meg kilóra megveszik pl. Magyarországról. Egyelőre. Mert ha itt sem lesz, akkor hova mennek?
"Elképzelem, hogy párkapcsolatban: szívem, ma nagyon határozott voltál, rengeteg döntést hoztál, leves meg sehol, nincs rólam gondoskodva, sajnálom, de nincs szex, nem áll fel a kisfickó. Majd holnap próbálj meg nő lenni."
Fordítva gondolkodsz: a szex megvonás a nők "fegyvere" volt régebben, ma viszont már ott sem hatékony.
"a fiúk színe a kék, a lányoké a piros..."
Kb. 200 évvel ezelőtt ezt még egész Európában pont fordítva gondolták. Ennyit erről.
"Kb. 200 évvel ezelőtt ezt még egész Európában pont fordítva gondolták. Ennyit erről."
Ezzel mit is szerettél volna bizonyítani?
"a fiúk színe a kék, a lányoké a piros..."
Akkor miért gyártanak évek óta piros sportcuccokat (cipő, ruházat) férfiaknak, a nőkre meg ráerőltetik a pinket ugyanebben a kategóriában, miközben nem is minden nőnek áll jól? Nekem nőként például a piros sokkal jobban áll, de alig találok valamit. Nem mintha nem lenne mindegy, miben izzadunk le, de őszintén szólva mindig kifejezetten örülök, ha találok egy piros darabot a női cuccok között a méretemben. :-)
"Akkor miért gyártanak évek óta piros sportcuccokat (cipő, ruházat) férfiaknak..."
Erről a divatszakértőket kérdezd.:) Mondjuk ha most azt írom, hogy ők gyakran egy kicsit máshogy gondolkodnak, akkor megint le leszek szavazva, na de mindegy is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!