Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi átlagos viszont félénk és nem férfias akkor max a kövér nők jutnak neki?
Igen.
De azokból sem azok akik emellett azért szépek,arányosan formásak, csinosan ,nőiesen öltöznek,adnak magukra,kedvesek,műveltek.
Csak az elfolyt, bajuszos,mackónadrágos-átizzadt férfipólós,cigányosan rikálcsolóknál van esélye, azoknál is csak papucs lehet.
4. Teljesen nyugodt vagyok de ilyen 85 kg os nőm simán lehet, most is akart tőlem többet egy kövér nő tinderről.
De mivel én adok magamra, vigyázok mit eszek és emiatt 74 kg vagyok a 176 cm hez, egyszerűen nem jönnek be a ducik pláne a kövérek....
Csak sajnos úgy vettem észre vékony nőknek nem kellek talán mert nem vagyok helyes meg nem vagyok férfias, nagyon félénk vagyok
#5 Mit akart tõled?xD
Már bocs, de én is tinderezem, tudom milyen. Rengetegen írnak, az ember mégsem vehet komolyan minden üzenetet, amit tinderen kap. Az csak tinder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!