Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi átlagos viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi átlagos viszont félénk és nem férfias akkor max a kövér nők jutnak neki?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 06:43
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
80 kg feletti nőkre gondolok.... Átlag női magassághoz
2019. febr. 26. 06:44
 2/27 anonim ***** válasza:
88%

Igen.

De azokból sem azok akik emellett azért szépek,arányosan formásak, csinosan ,nőiesen öltöznek,adnak magukra,kedvesek,műveltek.

Csak az elfolyt, bajuszos,mackónadrágos-átizzadt férfipólós,cigányosan rikálcsolóknál van esélye, azoknál is csak papucs lehet.

2019. febr. 26. 07:27
 3/27 anonim ***** válasza:
19%
Igen, mert minden nő a saját szintje felett keresgél.
2019. febr. 26. 07:30
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi, 80kg-os nőből is van bőven önérzetes, aki nem olyan “férfit” keres, aki pusztán csak beéri vele, mert ő “jutott”, úgyhogy inkább szedd össze magad!
2019. febr. 26. 07:33
 5/27 A kérdező kommentje:

4. Teljesen nyugodt vagyok de ilyen 85 kg os nőm simán lehet, most is akart tőlem többet egy kövér nő tinderről.

De mivel én adok magamra, vigyázok mit eszek és emiatt 74 kg vagyok a 176 cm hez, egyszerűen nem jönnek be a ducik pláne a kövérek....

Csak sajnos úgy vettem észre vékony nőknek nem kellek talán mert nem vagyok helyes meg nem vagyok férfias, nagyon félénk vagyok

2019. febr. 26. 07:39
 6/27 anonim ***** válasza:
8%
Nem az a baj, hogy átlagos vagy és félénk hanem, hogy rossz helyen keresgélsz.
2019. febr. 26. 07:43
 7/27 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem kellenél kérdező.
2019. febr. 26. 07:57
 8/27 anonim ***** válasza:
64%

#5 Mit akart tõled?xD

Már bocs, de én is tinderezem, tudom milyen. Rengetegen írnak, az ember mégsem vehet komolyan minden üzenetet, amit tinderen kap. Az csak tinder.

2019. febr. 26. 07:59
 9/27 A kérdező kommentje:
7. Gondolom te sem kellesz az összes férfinak, szóval ilyen van
2019. febr. 26. 08:00
 10/27 A kérdező kommentje:
8. Tinderen ismertem meg egy nőt és találkoztam vele kétszer de nekem nagyon duci volt, egyszerűen nem vonzódtam hozzá. Pedig többet akart tőlem...
2019. febr. 26. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!