Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi átlagos viszont félénk és nem férfias akkor max a kövér nők jutnak neki?
Voltam 80 kg felett, akkor se kellett volna olyan, aki azért van velem, mert nincs más.
De az még szánalmasabb lenne, ha azok próbálkoznának be most, akiknek mondjuk akkor nem kellettem volna. (Ez nem fog megtörténni, mert egyrészt családom van, másrészt meg mindent elvágtam magam mögött, nemigen talál meg senki.)
Nem tudom hogy nézel ki, de nekem már a leírás alapján ellenszenvesnek tūnsz. Elég egysíkúnak, sekélyesnek nézel ki, akinek mindegy milyen nõ, csak vékony legyen.
A kövér emberekrõl meg úgy beszélsz, mint alacsonyabb rendū lényekrõl. Nem mondom, hogy gyere össze bárkivel is, csak azt hogy ne beszélj így róla. Kövér nõk is visszautasítanának, ha épp zavarja õket a sekélyességed, nem kéne a 74 kilód miatt beadni, hogy te értékesebb vagy bárkinél.
#10 Értem. Ez alapján butaság lenne azt állítani, hogy bármelyik duci nõ összejönne veled, ez akkor úgy alakult egy adott személlyel, ebbõl még nem lehet általánosítani.
Én is összejöttem már egy fogszabályzós emberrel, ebbõl mégsem lehetne arra következtetni, hogy bármelyik fogszabályzós ember tetszik, vagy én tetszenék bármelyiknek, aki fogszabályzót visel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!