Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdenél olyan pasival akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél olyan pasival akit nem érdekel a kapitalista önmegvalósítás, a taposás, a pénzharácsolás, seggnyalás, törtetés?

Figyelt kérdés
F/28
2019. jún. 3. 07:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Ez gondolom azt jelenti, hogy közel 30ason is célok és jövőkép nélkül mamahoteles életvitel és a legnagyobb program az egy fagyizás két hetente.
2019. jún. 3. 08:03
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyja kisszobájában ül és reggeltől estig a számítógépén játszik, miközben ilyen nagy szavakkal dobálózik, akkor nem.
2019. jún. 3. 08:04
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Hogy kell elképzelni? 30 évesen az anyja alagsorában fog lakni egy mosogató állássál?
2019. jún. 3. 08:06
 4/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mamahoteles, csak a kapitalista hülyeségek nem izgatnak.
2019. jún. 3. 08:07
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Önállóan el tudja tartani magát?

Vállalja a felelősséget az életéért ettől függetlenül?

2019. jún. 3. 08:09
 6/27 A kérdező kommentje:

El tudom. Annyi hogy szegény vagyok. Minden más téren úgymond normális vagyok.

Csak ez a versengés nem izgat.

Nem lelem örömömet a pénzben, erre jöttem rá.

2019. jún. 3. 08:10
 7/27 anonim ***** válasza:
81%

Mivel nekem fontos a fejlődés, ezért nem, nem jönnék össze.

Akiben nincs ambíció és akarat, azzal nyilván nem illünk egymáshoz, és csak visszahúzna.

2019. jún. 3. 08:14
 8/27 anonim ***** válasza:
78%

Ez attól függ, hogy milyen az anyagi helyzete,mert ha munka nélkül is meg tud élni, akkor nem gond. Amúgy meg nem, és, azért nem,mert exemmel 5 évig voltunk együtt és ő azon az állásponton volt, hogy ő senkinek sem a cs*cskája ő,ha nem lehet főnök inkább nem is dolgozik,és nem is dolgozott. Látszott is az életkörülményein. 30 évesen otthon az anyjánál élte egy 14 éves kamasz fiú életét én meg 21 évesen dolgoztam és haladtam előre az életben. A végén túl nőttem rajta. Hiába akartam össze költözni vele,mert egyrészt anyuka szoknyája alól ki sem akart bújni, másrészt az elveiből nem engedett. Megvilágosodtam, hogy ebből nem lesz semmi és elhagytam. Azóta is így él.

Aztán jött a férjem. Szeret dolgozni szereti a munkáját túlórázik, azért, hogy jobban éljünk. Együtt építettük fel a házunkat és együtt rendeztük be. Keményen taposunk,mert nem tehetjük meg, hogy ne tegyük. Van egy kislányunk és nem akarjuk,hogy nélkülözve kelljen felnőnie és emellett munkára neveljük,de mindenképpen azt szeretnénk,hogy azt csinálja,amit majd szeret. Egyébként sem,én ,sem a férjem nem vagyunk s*ggnyalók. Mindent amink van anélkül értük el. Munkamániásak sem vagyunk egyébként.

Szóval nem,nem kezdenék ilyen pasival,mert már egyszer befürödtem vele.

2019. jún. 3. 08:14
 9/27 anonim ***** válasza:
83%

Szoval másodszor sem sikerült befejezni az egyetemet, nincs semmi célod, erre ideológiat teremtesz köré.

Nem.

2019. jún. 3. 08:17
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem dolgozom. Csak a törtetés nem érdekel.
2019. jún. 3. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!