Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jut eszembe a szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jut eszembe a szakítás?

Figyelt kérdés

Mostanában, pár hónapja gyakran eszembe jut a szakítás fogalma,pedig semmi eget rengető problémám nincs a társammal. Tisztelem,szeretem, úgy érzem szerencsés vagyok h vele lehetek. Apró gesztusokkal kimutatja, h szeret, pl velem együtt kel reggel (én hamarább megyek dolgozni) és reggelit készít, ha hidegebb van elvisz kocsival munkába. Ami számomra probléma, hogy nem érzem jól magam az ő társaságába. De ő nem tekint erre úgy, mint egy ok a szakításra és nem is kerít neki nagy feneket. Mondhatni megbeszélünk mindent. Nem jöttem még rá mi ennek az oka, hogy elgondolkozok azon, hogy talán nem vagyunk egymásnak valóak. Hozzáteszem, hogy új városba költöztünk, munkát váltottam, nem igazán vagyok kibékűlve ezzel az új helyzettel,se magammal. Tovább szeretnék tanúlni, hogy olyan munkát végezzek amit szeretek, amit legközebbel jövőre tudok megtenni, mert már befejeződtek a beíratkozások az egyetemre. Idén pedig a költözés miatt lecsúsztam róla. Talán ez lehet az oka? Ötletek?

Bocs a hosszú leírásért. 24/N

2018. okt. 5. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:

hogy nem érzem jól magam az ő társaságába

Szakits,előbb utobb ugyis lesz vkid, neki meg az idejét huzod és átvered.. Nem más hátán kell jobbat keresni.

2018. okt. 5. 22:33
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Lehet tudat alatt őt okolod azért, hogy nem mehettél tovább tanulni, plusz az, hogy mindent hátra kellett hagynod miatta és most mindent sokkal szarabbnak érzel.
2018. okt. 5. 22:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Rosszúl fogalmaztam, a baráti társaságában nem érzem igazán jól magam, nem vele. Ha kettesben vagyunk jól érzem magam. Csak a munkatársaival és a barátaival unatkozom, nincs közös témánk. Nekik van egy szakmájuk amiről beszélgetni szoktak, hisz az az életük, meg lehet érteni, de én plusznak érzem magam ha velük vagyok, vagy butának, mert nem tudok hozzászólni a témához. Ezért nem szoktam vele menni, csak ritkán, hagyom menjen egyedül, elvan a haverjaival, ha pedig valami nagyobb összejövetel akkor "végig szenvedem" azt a pár órát
2018. okt. 5. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez sajnos jobb nem lesz,neked nincsenek saját barátaid? Én nem adok fel pasi miatt soha életet,nem költözöm miatta nem adok fel jo munkát soha..
2018. okt. 5. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért szakítanál, mert nem kedveled a barátod baráti társaságát? Gyenge érv.

Az van, hogy unod a banánt. Változást akarsz, egy kis feszkót, élni még egy kicsit.

2018. okt. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!