Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad? Miért nem "dob ki"?
Tök bizonytalan vagyok, hogy szeretném-e ezt a kapcsolatot, kb heti rendszerességgel történik vmi, ami miatt nem folytatnám, tud is róla, mégsem telik be nála a pohár. Ragaszkodik hozzám. Valaki ezt csinálná velem, már biztos megszólalt volna az egom, hogy na ne már... Ő meg itt van, nem értem.
34 évesek vagyunk.
Utolsó, ugyanerre gondoltam. Azt mondja, szeret. De akkor nem tudná ezt elviselni. Ő meg olyankor még jobban jön.
Nehezen döntök, mert egyszer működőképesnek látom, máskor meg nem. Nekem vannak érzéseim, de kétségeim is.
A problémákra ő azt mondja, tud mérlegelni, és amiket szeret bennem, azok fontosabbak. Tulkepp látja a hibáimat és elfogadja. Állítólag.
De mindig azt mondja, h nem tini már, h a tökéletest keresse.
Nem az a célom, hogy szakítson, tényleg nem tudok dönteni, ahogy feljebb írtam.
Vannak dolgok, amik nem tetszenek, és akkor egyből úgy gondolom, nem fog működni.
Máskor meg úgy látom, van jövőnk, mert vannak jó tulajdonságai is, bőven, amik nekem fontosak.
De hogy most csak félelemből gondolom, h nem fog működni, vagy ezekre a hangokra kellene hallgatni?! Nem tudom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!