Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elvált férfinek mindig az ex neje marad az első életében?
Akivel példálózik a pasi, az van a szíve legtetején ill. legmélyén.
Minden más utána.
3+ ugyan ez vonatkozik a nőkre is.
Ha viszont a jelenlegi aktuális partner nyökögi állandóan az ex nevét, akkor olyan féltékeny az illetőre mint a bika aki előtt a vörös posztót lóbálják:D
Négyes, nem valami nagy emberismerettel választhattál akkor párt. Én semmi rosszat nem tudok mondani az ex férjemre, (és ő se rám, semmi rosszat nem hallok vissza, csak jót) leszámítva, hogy kihűlt a szex, nem érdekeltem, mint nőt, és mindkettőnk élete elkanyarodott egymástól. De mint embert, egyikünk sem tudná bántani a másikat.
Persze nem vagyunk már szerelemesek, így egy esetleges új partnernek nem kell attól tartania, hogy az ex fontosabb, bár a gyermekünk miatt részei maradtunk egymás életének. És barátok is vagyunk.
Nem, nekem a kislányom az első az életemben.
Az ex feleségem biztosan nem fogom követendő példaként beállítani senkinek sem, mert úgy lett vége a házasságunknak, hogy előtte 2 évig csalt titokban, aztán a szeretője miatt hagyott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!