Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 11ev utan parom el akar hagyni egy fiatalabbert. Van meg remeny?
"Utobbi 2ev alatt elhidegultunk mert en sajnos munkaban rengeteget valalltam. Sajnos par kozos programot le is mondtam. "
Na, ez volt az elindítója az egésznek. Kész, ennek a kapcsolatnak már vége.
Nem most kell sírni és kapkodni, eddig kellett volna tenni a kapcsolatért, hogy az működjön.
Váljatok el szépen, békésen, és tegyek meg mindent mindketten a gyerekek boldogulásáért.
Hétvégén más kurogatja a párodat és te még egy fedél alatt laksz vele? Úgy kivágnám mint a macskát ....
Állj már a sarkadra és légy férfi. Ha menni akar add rá a kabátot, nyitsd ki az ajtót oszt csá, oda többé be nem teheti a lábát.
Nem tudom ki hogy van vele de én ránézni sem bírnék többé ha más farka járt benne vagy más farkát szopta.
Barátnődnek fontosabb egy bszás, mint a gyerekei, meg a biztos háttér. És ilyen tyúk után siránkozol?
Ne tedd, örülj, hogy nem kell idegeskednek miatta.
Inkább azon ügyködj, hogy a bíróság ne egy ilyen cédának adja a gyerekeket.
Ez a gyerek csak dugja, szerinted egy 23 éves fiúnak hol hiányzik a családosdi? Kényelmes neki a feleségedet kúrni, mert te az elmúlt 2 évben rá se xartál, hogy ott van melletted, és most feltételezem csillogó szemekkel cibálja a csávó pötsét két szép bókért cserébe.
Ki van ez találva, imádom hogy a férfiak akkor akarnak rendbe hozni mindent, amikor már kva rég tönkrement. Az hogy vkivel épp kefél, az már utolsó lépcső ebben az egészben.
Helyedben leülnék asszonnyal és tisztáznám, hogy akarunk e még dolgozni ezen a kapcsolaton vagy sem, tekintettel a gyerekekre. Ha igen, akkor intsen búcsút a kölyöknek, te meg kezdj el foglalkozni vele is. Lehet itt sértődni, meg minden, és mutogatni, csak akkor egyszerűbb rögtön beadni a válókeresetet.
Utobbi 2ev alatt elhidegultunk mert en sajnos munkaban rengeteget valalltam. Sajnos par kozos programot le is mondtam. "
Sajnos a nő megunja ha unatkozik és magányos egy kapcsolatban házasságban. Mondjuk én alapbol kivágom az ilyen pasit utána keresek UJJAT-
Leggyorsabban úgy tudod visszaszerezni ha rögtön kirúgod a francba. 2 hét és sírva fogja visszakönyörögni magát, De nekem már nem kelle de ha te úgy gondolod hogy úgy is jó neked hogy más használta melletted akkor lelked rajta.
Ha lájta rajtad hogy gyenge vagy (márpedig sz vagy) meg azt hogy mindent megtehet következmények nélkül akkor hiába fog szakítani ezzel a sráccal, lesz neki másik szerető rövidesen. Az ilyen nőben soha többé nem bíznék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!