Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt, hogy minden szép nőnek marha könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nagyon szép nőnek tartanak, sokat adok is magamra, de szánalmasnak tartom ezt az elgondolást.

Egész életemben, ha el akartam érni valamit, ugyanaz volt a követelmény, mint bárki másnak. Ugyanúgy kellett tanulnom, ugyanúgy pénzből élek, ugyanúgy megdolgozom mindenért. Csak mellé jöttek a szúrós tekintetek és a "miért" kérdések, amikor kijelentettem, hogy műszaki pályára szeretnék menni, a neten névtelenül sokan ki is mondták, hogy nőket alkalmatlannak tartanak ilyesmire, meg, ha szép vagyok, akkor nyilván másokon élősködve jutottam be az egyetemre.

De a legjobb az, amikor az apukám halála után 1-2 héttel írt nekem egy srác, beszélgetni akart. Jól elbeszélgettünk, szóba kerültek a szülők, és elmeséltem neki, hogy meghalt az apukám nemrég. Erre ő megkérdezte, hogy milyen úgy gyászolni, hogy ezren vannak alanyi jogon mögöttem, ha úgy akarom, és semmilyen nehézséggel nem kell saját erőmből megküzdeni. Nem akartam hinni a szememnek, még mindig alig akarom elhinni, hogy ilyen létezik. Nem tudom miért, de azt is elmondtam, hogy nyilván az sem volt marha nehéz, hogy ágyhoz volt kötve és édesanyámmal kínkeservesen ápoltuk egészen a végéig, de erre az volt a válasz, hogy bármikor lehetett volna lehetőségem férfiak által pénzhez jutni, és akkor a lehető legjobb ápolókat fogadhattuk volna fel.

Azzal is sokan jönnek, hogy elvárhatok bármit, és cserébe nem kell tennem semmit. Nos, én heti minimum 4-5x edzek, mellé figyelek a kajára, tudatosan élek, hogy jó legyen az alakom, ezzel szemben a párom közel sem tesz ennyit. Nem mintha probléma lenne ez nekem, csak ez is rácáfol az elképzelésre.

A mostani kapcsolatom előtt csak zátonyra futott kapcsolataim voltak, bántottak többen is, és az a vicc, hogy a legszemetebb velem egy nagyon gyenge külsejű srác volt, akivel pont azért jöttem össze, mert azzal reklámozta magát, hogy ő nem felszínes és szemét.

Ne értsétek félre, nincs rossz életem, sőt, boldog vagyok, csak azt mondom, hogy attól, hogy valaki nő és mellé még szép is, ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint bárki másnak, ha el akar érni bármit is az életben, és a nehézségek sem kerülnek ki senkit. Másrészt pedig az élet nem csak a szerelmi dolgokból áll, nem csak az a fontos, hogy van-e kapcsolata az embernek, vagy képes-e szexhez jutni.

2019. máj. 3. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
2%
magánéleti gondok + kemény munka teszi ki ugyan úgy az emberek nagy részének ugyan úgy az életét mint neked. Mivel az ember társas lény, így előbb utóbb fog magának keresni egy társat, és egy megbízható társ találása ugyan nagyon nehéz, de egy szép nőnek ez is sokkal könnyebb, mint ahogy minden MÁS IS AZ ÉLETBEN. Az embereknek ugyan úgy megvannak a saját gondjaik, sőt még több is mint ezt Te el tudod képzelni, csak nem itt sírnak emiatt. A mai világban meg akárki akármit mondd számít a szépség. De ha nem akkor valaki indokolja már meg, hogy miért nem könnyebb egy szép nőnek az élet bármely területe, mint egy csúnya férfinak. A párkapcsolat nem számít.
2019. máj. 3. 16:32
 62/72 anonim ***** válasza:
91%

Tök jò,hogy egymast tromfoljàtok,làssuk ki tid nagyobbat mondani.

Òvoda 2.0 Urak.

Fel kelene nőni,mert ìgy nem,hogy nem szèp de semmilyen nőt nem èrdemeltek.

Olvassàtok el min lovagoltok.

Ti is tehettek a csùnyasàg ellen.

El kellene menni edzeni,meg napi 6 kaja hozzà,egzisztencia,fodràsz,ruhatàr frissìtès.

Jah ès megtanulni a nőkkel bànni mert ez a magyar paliknak nem megy de nem csak ez.

2019. máj. 3. 16:42
 63/72 anonim ***** válasza:
10%

Igazad van, ha lemegyek kondizni, akkor nem leszek csúnya értem. :D Ez logikus... Attól max izmos leszek, ami ugyan úgy nem számít ha társul hozzá egy csúnya arc. Meg itt nem arról van szó, hogy ki tud bánni a nőkkel, meg hogy ki irigy meg ki nem. Ne itt akarj csajozni, hogy véded az "értelmes" modell lánykát, akit sajnálni kell mert szép.

Már 10x le lett írva, hogy szép nőnek könnyebb az élet, ez egy tény és nem egy vélemény. Aki ezt nem tudja felfogni az így járt. Ne akarjátok mér megmagyarázni, hogy nem könnyebb minden téren neki az élet legalább egy kicsivel is.

2019. máj. 3. 16:47
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

65-ös nem itt akarok csajozni nekem ,,modell alkatú szexi barátnőm van",csak idegesít a sok frusztrált kisfiú pattogása.

Igen ha izmos leszel akkor ,,szebbé" válsz ennyi.

Edzőm minden nap más nőt dug meg,két szót váltanak már megy is.

Na akkor most ez hogy lesz?

De több edzőtársam is puncihalmazban van,egyiknek sincsen gondja a nőkkel.

Mily érdekes nem szídják a nőket.

Páromat is volt,hogy egy ruppotlan melós lek_rvázta frusztrált kis gyökér senkiházi,pont ilyen pattogós,mert neki nem jut ilyen nő.

Ez a baj sajnos.

2019. máj. 3. 16:51
 65/72 anonim ***** válasza:
11%

Milyen érdekes, hogy itt a neten mindenkinek modell barátnője van és izmos jóképű férfi. Nah mind 1.

Amúgy látom te se vagy túl értelmes.

Én nem szóltam le a csajt, csak egy tényt közöltem vele, amibe nem lehet belekötni.

2019. máj. 3. 16:54
 66/72 anonim ***** válasza:
40%

Pontosan miből szűrted 67-es?

Ne menjünk bele értelmi képességeimbe,de tudom ha valaki nem áll be bégeti mint egy birka sz hülye,ez tisztasor :)))))

Én is csak tényekt közöltem.

Miért nem én vagy az izmos sporttársak vagy a sikeres férfiak akik támadják a szép nőket?

Ezen csak gondolkodjunk el.

Ehelyett ha magatokkal foglalkoznátok,hogy támadjátok a kérdezőt,ennyi idő altt már egy lábedzés is lemehetett volna meg egy kis továbbképzés is.

2019. máj. 3. 17:00
 67/72 anonim ***** válasza:
0%

"Miért nem én vagy az izmos sporttársak vagy a sikeres férfiak akik támadják a szép nőket?"

Senki nem támadta a kérdezőt, az életben sem támadják szemtől-szembe, ő tett fel egy provokáló kérdést! Persze, hogy az izmos vagy a sikeres férfiak SEM támadják, de ha konkrétan rákérdezel tőlük IS, hogy szerintük úgy általánosságban kinek a KÖNNYEBB az életben, egy szép vagy egy csúnya nőnek, ne lepődj meg a válaszon!

2019. máj. 3. 17:03
 68/72 anonim ***** válasza:
0%
Most sem azért "támadta" senki, mert szép, hanem mert egyszerűen ostobaságokat beszél.
2019. máj. 3. 17:04
 69/72 anonim ***** válasza:
95%

IGen lehet könnyebb,de tovább megyek.

Egy senior Java fejlesztőnek,Java architectnek is könnyebb perfekt angollal plusz ha van mégegy nyeév akkor még inkább.

De tovább megyek gazdagoknak is könnyebb az élete,magas férfiaknak is, a 20+ centis farkú férfiaknak is, de mondok még egyet egy IT managing directornak is könnyebb.

2019. máj. 3. 17:07
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Azzal sajnos egyet kell értsek, aki azt írta, hogy állásinterjún a szebb mellett teszik le a voksot, hiába van egy előnytelen kinézetű, aki ott van a szakmában.

Ha Angliában nem is- eleve tilos ott fényképes cv-t küldeni, hogy ne részesüljön az illető a kinézete miatt semmilyen diszkriminációba-, itthon sajnos ez a tendencia.

Kérdező, szokd meg, hogy az emberek baromi intrikusak, a magyar kiemeltképp. Nálunk már csak az USA-ban képmutatóbbak és álszentebbek.

2019. máj. 3. 18:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!