Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan azt, hogy minden szép nőnek marha könnyű az élete?

Figyelt kérdés

Nagyon szép nőnek tartanak, sokat adok is magamra, de szánalmasnak tartom ezt az elgondolást.

Egész életemben, ha el akartam érni valamit, ugyanaz volt a követelmény, mint bárki másnak. Ugyanúgy kellett tanulnom, ugyanúgy pénzből élek, ugyanúgy megdolgozom mindenért. Csak mellé jöttek a szúrós tekintetek és a "miért" kérdések, amikor kijelentettem, hogy műszaki pályára szeretnék menni, a neten névtelenül sokan ki is mondták, hogy nőket alkalmatlannak tartanak ilyesmire, meg, ha szép vagyok, akkor nyilván másokon élősködve jutottam be az egyetemre.

De a legjobb az, amikor az apukám halála után 1-2 héttel írt nekem egy srác, beszélgetni akart. Jól elbeszélgettünk, szóba kerültek a szülők, és elmeséltem neki, hogy meghalt az apukám nemrég. Erre ő megkérdezte, hogy milyen úgy gyászolni, hogy ezren vannak alanyi jogon mögöttem, ha úgy akarom, és semmilyen nehézséggel nem kell saját erőmből megküzdeni. Nem akartam hinni a szememnek, még mindig alig akarom elhinni, hogy ilyen létezik. Nem tudom miért, de azt is elmondtam, hogy nyilván az sem volt marha nehéz, hogy ágyhoz volt kötve és édesanyámmal kínkeservesen ápoltuk egészen a végéig, de erre az volt a válasz, hogy bármikor lehetett volna lehetőségem férfiak által pénzhez jutni, és akkor a lehető legjobb ápolókat fogadhattuk volna fel.

Azzal is sokan jönnek, hogy elvárhatok bármit, és cserébe nem kell tennem semmit. Nos, én heti minimum 4-5x edzek, mellé figyelek a kajára, tudatosan élek, hogy jó legyen az alakom, ezzel szemben a párom közel sem tesz ennyit. Nem mintha probléma lenne ez nekem, csak ez is rácáfol az elképzelésre.

A mostani kapcsolatom előtt csak zátonyra futott kapcsolataim voltak, bántottak többen is, és az a vicc, hogy a legszemetebb velem egy nagyon gyenge külsejű srác volt, akivel pont azért jöttem össze, mert azzal reklámozta magát, hogy ő nem felszínes és szemét.

Ne értsétek félre, nincs rossz életem, sőt, boldog vagyok, csak azt mondom, hogy attól, hogy valaki nő és mellé még szép is, ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint bárki másnak, ha el akar érni bármit is az életben, és a nehézségek sem kerülnek ki senkit. Másrészt pedig az élet nem csak a szerelmi dolgokból áll, nem csak az a fontos, hogy van-e kapcsolata az embernek, vagy képes-e szexhez jutni.

2019. máj. 3. 13:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
2%
Azért egy képet megnéznék rólad, mert lehet csak bilibe lóg a kezed.
2019. máj. 3. 13:48
 12/72 anonim ***** válasza:
93%
Sok esetben (mint itt a válaszok is jól mutatják) még nehezebb dolga is van. Mindegy, mit ér el egy szép nő az életben, sok ember csak megvetően legyint egyet, hogy neki könnyű, csak szét tette a lábát.
2019. máj. 3. 13:48
 13/72 anonim ***** válasza:
7%
Azért mondják azt, mivel egy szép nőnek sokkal könnyebb az élete, mint mondjuk egy ronda pasinak. Ez nem vélemény ez egy TÉNY.
2019. máj. 3. 13:50
 14/72 anonim ***** válasza:
8%

Ok kérdező.

Majdnem olyan nehéz az életed, mint egy indiai nyomortelepen élő szerencsétlennek.

2019. máj. 3. 13:52
 15/72 anonim ***** válasza:
62%

Látod kérdező rossz helyen tettel fel a kérdést a balázskák megtámadtak.

Magatokba kellene nézni előbb.

,,figyelsz a kajára?mond ezt azoknak akik napi 1000 ft-ból élnek(nem én)"

Erre hadd ne mondjak semmit,csak magának köszönheti aki napi 1000 Ft-ból élt meg,gondolom nem programozó matematikus meg nem gazdasági elemző 2 perfekt nyelvtudással.

Csak saját maga végett tart ott,tanulni kellett volna annak aki 1000Ft-ból él,nehogy már kérdező hibája legyen.

Tudjátok KÉRDEZŐ TANULT,ismétlem TANULT.

Nem értem miért kell bántani?Mit ártott nektek?

Ja igen tudom,hogy szexi nő és frusztráltságotokat itt vezetitek le mivel ilyen nőhőz lépéseket is kellene tenni minden téren,ez balázskásan nem fog menni.

Való igaz könnyebb lehet az élete egy szép nőnek nyilván az,az más kérdés,hogy sok a nyomrék kisfiú,az más kérdés.

Nem feltétlenül könnyű lehet karrierben ha megtetszik a főnöknek könnyebben kap előléptetést,de amúgy rengeteg savat a sok gyökér kisfiútól meg irigy dagadékoktól kapnak sajnos itt is ezt látom.

Ne törődj senkivel,a magyar férfitársadalom selejt,tisztelet a kivételnek,ezt jegyezd fel.

2019. máj. 3. 13:56
 16/72 anonim ***** válasza:
2%

én is akartam tanulni,de a suliba kiutáltak,szétvertek

gondolom a kérdezőt nem

2019. máj. 3. 13:58
 17/72 anonim ***** válasza:
2%

#17:

Nem, ot faszrahuztak jo sokszor.

2019. máj. 3. 14:07
 18/72 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ot faszrahuztak jo sokszor.

jó de ő élvezte,vagy ezáltal akart menő lenni,saját döntés

2019. máj. 3. 14:09
 19/72 anonim ***** válasza:
39%
Rendben en elhiszem hogy MEG NEKED IS,nehez...de akkor gondolj bele,ha neked alapjaban veve vonzo kulsovel is nehez ervenyesulni,akkor milyen lehet annak akinek tenyleg elonytelen a kulsoje? Ok ok...tudom hogy az emberek rosszindulatuak,meg irigyek stb.. de hidd el,hogy sokszor van olyan helyzet,hogy egy allasinterjun nem az intelligensebbet,hanem a vonzobb kulsejut reszesitik elonyben..es ezzel nem itelkezek,vagy nem kopkodok azok utan,akiket tenyleg vonzobb kulsovel aldott meg a sors,de ezek sokszor TENYEK.Es ja,meg ezzel sem azt akarom bizonygatni hogy teged mindenhol felvennenek,vagy rogton vezetobeosztast kapnal...csak siman azt,hogy sokszor van az ugy,hogy az elonyosebb kulso sokat dob a latba.
2019. máj. 3. 14:14
 20/72 anonim ***** válasza:
62%

Pont 18,19-esről beszèlek megszòlalt a ket kisfiú aki max MarokMarcsàzik.

Szerintem jobb lenne ha hallgatnàtok es inkàbb menjtetek edzeni,fejlesszètek magatokat es lesz szèp baràtnőtök.

2019. máj. 3. 14:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!