Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy minden szép nőnek marha könnyű az élete?
Nagyon szép nőnek tartanak, sokat adok is magamra, de szánalmasnak tartom ezt az elgondolást.
Egész életemben, ha el akartam érni valamit, ugyanaz volt a követelmény, mint bárki másnak. Ugyanúgy kellett tanulnom, ugyanúgy pénzből élek, ugyanúgy megdolgozom mindenért. Csak mellé jöttek a szúrós tekintetek és a "miért" kérdések, amikor kijelentettem, hogy műszaki pályára szeretnék menni, a neten névtelenül sokan ki is mondták, hogy nőket alkalmatlannak tartanak ilyesmire, meg, ha szép vagyok, akkor nyilván másokon élősködve jutottam be az egyetemre.
De a legjobb az, amikor az apukám halála után 1-2 héttel írt nekem egy srác, beszélgetni akart. Jól elbeszélgettünk, szóba kerültek a szülők, és elmeséltem neki, hogy meghalt az apukám nemrég. Erre ő megkérdezte, hogy milyen úgy gyászolni, hogy ezren vannak alanyi jogon mögöttem, ha úgy akarom, és semmilyen nehézséggel nem kell saját erőmből megküzdeni. Nem akartam hinni a szememnek, még mindig alig akarom elhinni, hogy ilyen létezik. Nem tudom miért, de azt is elmondtam, hogy nyilván az sem volt marha nehéz, hogy ágyhoz volt kötve és édesanyámmal kínkeservesen ápoltuk egészen a végéig, de erre az volt a válasz, hogy bármikor lehetett volna lehetőségem férfiak által pénzhez jutni, és akkor a lehető legjobb ápolókat fogadhattuk volna fel.
Azzal is sokan jönnek, hogy elvárhatok bármit, és cserébe nem kell tennem semmit. Nos, én heti minimum 4-5x edzek, mellé figyelek a kajára, tudatosan élek, hogy jó legyen az alakom, ezzel szemben a párom közel sem tesz ennyit. Nem mintha probléma lenne ez nekem, csak ez is rácáfol az elképzelésre.
A mostani kapcsolatom előtt csak zátonyra futott kapcsolataim voltak, bántottak többen is, és az a vicc, hogy a legszemetebb velem egy nagyon gyenge külsejű srác volt, akivel pont azért jöttem össze, mert azzal reklámozta magát, hogy ő nem felszínes és szemét.
Ne értsétek félre, nincs rossz életem, sőt, boldog vagyok, csak azt mondom, hogy attól, hogy valaki nő és mellé még szép is, ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint bárki másnak, ha el akar érni bármit is az életben, és a nehézségek sem kerülnek ki senkit. Másrészt pedig az élet nem csak a szerelmi dolgokból áll, nem csak az a fontos, hogy van-e kapcsolata az embernek, vagy képes-e szexhez jutni.
Ès akkor 22-s akkor elmèsz màshova.
Na hàt nehèz mi??
Kifogàsok mennek neked is ti egymàst kèpzitek komolyan egymàst.
Erdekes èn mèg nem làttam bàrkit kiutàltak volna.
Lehet valamit ugattàl vagy nem tudom.
De ilyen nincs ismètlem NINCS ilyen.
Ja előbb a suliból utàltak ki,most a kondibòl.
Nahàt.
Biciklizni kell, uszni. Nem a konditeremben szarakodni.
Otthon is lehet edzeni. Sajat testsulyos edzes. Magadat csak nem utalod ki, meg vered ossze. :)
23-as kifogàs ilyen nincs.
Azèrt egy biciklizestől nem lesz puncimàgnes tested akièrt odavannak.
Otthoni edzèstől sem csak időrablàs,egyik haveromnak sikerült 67-ről kemèny 69-re felmennie egy èv alatt,na nekem ezzel szemben 13 kilò vàltozàs is volt.
"Ne értsétek félre, nincs rossz életem, sőt, boldog vagyok"
Na ezzel az egy sorral meg is cáfoltad a kérdésedet meg az előtte lévő sok hablatyot, úgyhogy kussolj inkább.
Igen napi 6 tiszta kajàlàs,vitaminok,àsvànyianyagok alap ezek kellenek meg napi 500g csirkemell,plusz fehèrje.
erre nincs pénzem,vágom a fát és fekvőtámaszozok x éve,konkrétan 1 deka izom nincs rajtam
Eszreveszed folyamatosan kifogàsokat tolsz?
Gondolom a cigi azèrt megy napi 2 doboz?
Szàmold ki ha nem cigiznèl mennyid maradna?
Nincs pènzed keress màsik melòt,màsodàllàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!