Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is csak kihasznált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is csak kihasznált? Nagy marha vagyok, hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Halálosan szerelmes voltam egy ismerősömbe, még most is az vagyok. Szerintem vette a jeleimet, mindig kedves voltam vele, próbáltam flörtölgetni és ő ezt viszonozta mindig. Elhívott találkozni egyik délután, én úgy szűrtem le, hogy ez randi. El akart hívni magához, de akkor még nemet mondtam rá. A második találkozáskor viszont felmentem, én hülye megmondtam neki, hogy szeretem, hogy nagyon akarom őt. Lefeküdtünk, de úgy éreztem, hogy ő is vágyott rám.

Az eset után is ugyanolyan barátságos volt, de nem hívott többet, én hívtam, mindig lemondogatta, akartam kb 1 hete vele erről beszélni, akkor a képembe vágta, hogy nincs mit megbeszélni róla, ő nem akar kapcsolatot, max szexelni. Ez szíven ütött. Ti se mennétek így bele ugye? Nagyon fáj, akkor mindent annyira rendben éreztem és most, hogy tudom, neki nem kellek igazán, olyan mintha kést forgatnának a melkasomban.:(

21lány, 26pasi (ha kérdezné valaki)

2019. febr. 3. 01:00
 1/10 anonim ***** válasza:
12%

Én kb a kezed kértem volna meg. Sajnálom hogy egy ilyen alakba futottál bele. Nem értem meg soha az ilyen embereket..

F/32

2019. febr. 3. 01:08
 2/10 anonim ***** válasza:
32%

Sok pasi sajnos igy viselkedik,h szexhez jusson. Sajnos tul hamar lefekudtel vele.

Ksmerkedj masokkal. Tarts tobb szeretot csak szexre. Az feledteti az ilyesmit.

2019. febr. 3. 01:19
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Sajnálom,hogy ez történt veled. Nem nagyon tudsz mit tenni már szerintem,vond le a tanulságot,legközelebb ha belezúgsz valakibe,ismerd meg rendesen és bizonyosodj meg róla,hogy az érzés kölcsönös,mielött ágyba bújsz vele.
2019. febr. 3. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen az, amikor valaki a szexuális vonzalmat keveri a szerelemmel. Ez csak kangörcs volt, nem több - a szerelemtől pedig még messzebb van. Naivan rajongtál egy pasiért, akit nem is ismertél igazán, csak vonzottak a külsőségek. Ha ismerted volna, akkor tudtad volna, hogy egy féreg, és nem fekszel le vele. Tanulj belőle, és máskor ne csodálkozz, hogy ha qrvásan viselkedsz, akkor úgy is kezelnek.
2019. febr. 3. 01:52
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Nem véletlen van a mondás: "Könnyen jött, könnyen megy." Aki könnyen adja magát, azt nem becsülik meg.

Ha a partnereddel nem alakítasz ki komoly érzelmi köteléket szex előtt, akkor mindig csak ürítésre fognak használni.

2019. febr. 3. 02:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

máskor ne add oda magad ilyen könnyen, ha meg igen, akkor nyeld le

.... izé

a békát

:D

2019. febr. 3. 02:15
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

Férfi ,mit vársz,az összes véglény csak ágybetétnek kellünk..

36N

2019. febr. 3. 02:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy pozitív dolog van az egészben, legalább megmondta, csak szex. Hitegethetett volna még sokáig, akkor nagyobb a csalódásod. Nem védem, dehogy!

Nem, nem mennék így bele,mert leértékelt azzal, hogy csak szexre kellenék.

Majd jön valaki, akinek nem csak derékon alul kellesz. Ne búj könnyen ágyba, mert a férfiak többre becsülik akiért küzdeni, harcolni kell.

2019. febr. 3. 04:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az lett volna tisztességes,ha nem fekszik le veled,mikor bejelnted szerelmes vagy belé.Hűvös,és távolsâgyartó viselkedés az ilyeneknél beválik.Nem,nem mennék bele szexkapcsolatba,ha hulla szerelmes vagyok.
2019. febr. 3. 07:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Te közölted vele, hogy le akarsz vele feküdni.

Milyen kihasznalasrol beszélsz?

Nem csap be, nem hiteget.

Szexkapcsolatba ne menj bele, ha érzelmeid vannak.

2019. febr. 3. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!