Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel lehet valakit jelenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel lehet valakit jelenteni olyan indokkal, hogy "érzelmileg kihasznált"?

Figyelt kérdés

A barátnőm azzal fenyegetőzik, hogyha szakítani merek vele, akkor egyből megy a bíróságra feljelentést tenni, mert 3 évig csak szenvedett miattam, játszottam vele és kihasználtam őt lelkileg. Persze ez csak afféle hiszti. Szóval ha ott merem hagyni, akkor mehetek a börtönbe kihasználásért.

A csaj amúgy kicsit elmebeteg, de ezt már tudtam az első perctől kezdve amikor összejöttem vele, rengeteg erős gyógyszert szed, pedig még csak 21 éves. Eleinte jó volt, mert szép csinos, modell alkat, meg az is tetszett, hogy kicsit zakkant, mert legalább nem átlagos. Meg azt hittem, ez csak átmeneti, majd megváltozik. De most már nem bírom tovább.. mindig ilyen marad. Ki szeretnék ugrani ebből a kapcsolatból. Tényleg feljelenthet és börtönbe kerülhetek csak azért mert ő hisztizik, hogy én érzelmileg kihasználtam őt?

2018. aug. 30. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Majd en megvigasztalaom mi az elerhetosege?
2018. aug. 30. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Pedig egyesek megérdemelnék, és most nem rólatok beszélek, mert lehet, hogy nálatok nem ez a helyzet.
2018. aug. 30. 19:53
 3/6 próbálokkedveslenni ***** válasza:
75%
Ahahahaha :D :D :D ez nagyon jó volt így estére. Köszönöm.
2018. aug. 30. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Ilyen szöveggel nyilván nem lehet következménye, de gázabb lehet, ha mondjuk hamisan nemi erőszakkal vádol meg. Én elgondolkoznák azon, hogy sunyiban egyszer hangfelvételt csináljak telefonnal egy ilyenről, hogy később legyen bizonyítékod, hogy hamis a dolog.
2018. aug. 30. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

A 4-es jót mondott, biztosítsd be magad. Amúgy nincs olyan jogi kategória, hogy "kihasználás". :D

Magánvádast tud tenni, de indokolni kell miért, mire kire, stb. A rendőrségen meg konkrétan ki fogják röhögni.

2018. aug. 30. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Szerezz valami bizonyítékot, mert ha valóban mentális beteg még a maga malmára hajtja a vizet, és megvádol, hogy szexuálisan kihasználtad őt mint mentális sérült nőt vagy valami egyéb indokkal.
2018. aug. 30. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!