Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok az “ Észbontók”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok az “ Észbontók” című műsorban szereplő lányokkal egy szellemi színvonalú lányokat?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 12. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Faludiszkó.
2019. ápr. 12. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Meg van jàtszva.
2019. ápr. 12. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
78% Amúgy igen..
2019. ápr. 12. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Oké,hogy megvan játszva de valóban léteznek ennyire sötét lányok
2019. ápr. 12. 20:32
 5/7 A kérdező kommentje:

#2,#3 erre azt mondta egyszer az Áron hogy akkor ők Magyarország legjobb színészei. Nem védem a műsort , és én is nagyon nehezen hiszem el hogy ennyi szellemi toprongy van , de elképzelhető, sok más “ utcai körkép” videóból kiindulva....

De kibővítem a kérdés: el hiszitek hogy léteznek ennyire buta fiatalok. Ha igen hol vannak? Ha kamu akkor ezek ennyire jó színészek, statiszták ?

2019. ápr. 12. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem bárhol
2019. ápr. 12. 21:23
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 kicsit pontosítanál?

Mert pl tarskeresőn a 25 feletti nők kb 80-90% diplomás...

Vagy ezek a buta lányok ekkora kincsek hogy azzonal lecsapnak rájuk, mint valami ritkaságra?

2019. ápr. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!