Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról a férfiről akinek az alábbi linken szereplő autója van?
Marmint egy 20 eves, kicsi Porsche Boxter?
Az a lany, akinek szamit a menö verda, kineveti. Az, akit nem kocsikulccsal lehet levenni a labarol pedig aszerint iteli meg, hogy a pasi hogyan all hozza. Ha azert vezeti, mert ezt szereti es "aranyosnak" talalja, akkor megvan a maga sarmja. Ha viszont azzal akar menözni, hogy egy 20 eves sportkocsival maszkal, amit akkoriban leginkabb nök vezetek, akkor kisse gaz...
Hát mivel nem igazán értek az autókhoz, így kb. annyi, hogy van egy fekete autója. :D
De ennek viszont nem hiszem, hogy sok köze van a másik személyiségéhez, vagyis én nem az autójuk alapján ítélem meg az embereket.
Hogy lenne már véleményem ennyitől?
Ha én belinkelem neked a kávéfőzőmet, akkor tudsz majd véleményt mondani rólam?
Kb ennyire abszurd a kérdésed...
Uraim, még mindig nem tudnak olvasni?
--
Mint a viccbe:van béjemvéd, van merdzsód?
-nincs
-akkor nem kellesz
mire a figura: adjam el a lambo-t azt vegyek egy fostaligát belőle?
"996 nekem kicsit drága egyenlőre"
A kocsirol nincs velemenyem, az "egyenlore"-rol annal inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!