Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek arról a férfiről akinek az alábbi linken szereplő autója van?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jún. 26. 23:19
1 2 3
 11/24 peca1000 ***** válasza:
0%

Ha csaj lennék, már csúszna is le a bugyi.

Ha a magad örömére vennéd, tedd meg, de csajozásra tényleg feleslegesen kidobott pénz.

Bár jönni fognak rád így is a csajok, még talán az igényesebb is.

2018. jún. 27. 06:11
 12/24 A kérdező kommentje:

Van azért benne csajozási faktor is de ez egy 10-en éves vágyam, hogy na a faluba nekem nem merdzsóm, bmw-m egyéb tömeg fostaligám (akkor még vw se volt úgy felfújva) kocsim van, hanem egy nagy köbcentis benzinem, 996-ot sajnálnák venni, bár öreg koromra arra becserélném.

Igen van benne csajozási faktor is, mert azért valjuk be, hardcore porsche fanok is elismerik, hogy ez egy eredeti boxer motoros porsche, nem úgy mint a fostaliga 924 pl... (amibe vw teherautó motorja van :)

2018. jún. 27. 06:37
 13/24 anonim ***** válasza:

Feluletes az aki azt hiszi kocsival csajozhat max libak buknak autora

Kerdes mit tudsz felmutatni ezen kivul

2018. jún. 27. 07:10
 14/24 anonim ***** válasza:
#13 de bizony sajnos a nők egyre nagyobb része libásodik...
2018. jún. 27. 08:15
 15/24 A kérdező kommentje:

Sajnos, ezt én is felfogtam...

aki azt hiszi, hogy jelen pillanatban fog majd magának egy 10/7-es nőt egy szál legényként az téved.

gyakorlatilag 10/8-as növel kavartam karácsonykor, ő is a pénzemre ment, más kérdés, hogy későbbiekben akár bele is szerethet a pasiba, mert látja hogy stabilitás van mögötte stb...

2018. jún. 27. 08:55
 16/24 anonim ***** válasza:
28%

"Feluletes az aki azt hiszi kocsival csajozhat max libak buknak autora"

Ez nagy tévedés. A női nem imádja szimbólumokat, a férfiakat is a (státusz)szimbólumok alapján kategorizálják, még ha ez nem is tudatos. Nem hiába létezik maga az a kifejezés, hogy státuszszimbólum...hiába mondatja a nőknek a tudatos énje, hogy "nem számít a kocsi", miközben tudatalatt már az első pillanatban komoly benyomást kelt rájuk a férfi vagyoni helyzete,autója,órája,cipője és igen az autója is.

Másrészt ez az oldal korántsem mérvadó hiteles női vélemények terén, ennek több oka is van, de ne menjünk bele.

Azt mondod hülyeség azt képzelni, hogy ezzel csajozni lehet, majd azért odateszed, hogy "de a libák esetleg buknak rá". Vagyis te is pontosan tudod, hogy a nők egy jó részének imponál a férfi autója, de azért mégse lehet vele csajozni....ezt nevezik kognitív disszonanciának. Másrészt mindenki tudja, hogy a "nem libák" is tudatalatt értékelik a pasit az autója/lakása/órája/stb alapján, csak ezt nem mondják ki, vagy eleve nem is tudatosul bennük. Tehát a kérdésre a válasz:igen, egy ilyen kocsival sokkal egyszerűbb lesz a csajozás.

2018. jún. 27. 09:06
 17/24 anonim ***** válasza:

Nem mondanám fostaligának a német autókat, hiszen ez is német.

Ez a modell spec nekem inkább csajos autónak tűnik. Ha lenne lányom, lehet, hogy kapna egy gyakorolni, amíg rutint szerez vezetésben.

A nagy benzines meg kétlem, h igaz erre. Ahogy nézem a képen a 986-os típus van, ami azt jelenti, h 2,5-3.2 literes motorral gyártották.

Nekem ez nem nagy egyáltalán, sőt....

A nagyok a 4 literestől kezdődnek az én olvasatomban.

Am porschét venni elég lutri, kb ugyanazért, mint a Merci. Ha vmi bedöglik rajta, akk a gatyád is rámegy, csak azért, mert megfizeted a márkát.

Másfelől meg vedd meg nyugodtan és használd örömmel :) nekem is van célpontom autótéren.

Kérdésedre válasz: A nők többsége általában 3 dolgot lát az autóval kapcsolatban:

1: A színe, 2: Tetszik-e neki, 3: Van-e tükör a nepellenzőben.

Komolyan :)

Elnézést h férfiként írtam.

2018. jún. 27. 09:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Grat hozzá szép kocsi nagyon.de sajnos én még igy sem kezdenék veled mert mind2nél van egy kis bökkenő ami miatt nem működne a dolog...sőt még a szikra sem lenne meg :D 31f :P
2018. jún. 27. 10:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem rossz kocsi, és a 924ben hiába volt gagyi motor, ezerszer jobban nézett ki :D

Aki meg szidja ezt a kocsit, hogy régi fos, az biztos azzal az idióta amcsi felfogással élhet, hogy állandóan lízingel valami 1.2es fost, és ami idősebb mint 5 év az régi szar, de megy a kapitalizmus ellen tüntetni :D

És nagy kocsi alacsony fogyasztással?

Nagy kocsi a Dodge RAM, vagy a Mercedes Sprinter :D

2018. jún. 27. 10:30
 20/24 mikeXxX ***** válasza:

Linkelsz egy autót és azt sem tudod mi az?

Ember ez egy porsche boxster nem 996 ! És hogy választ is adjak ez öreg a csajok szemében .

2018. jún. 27. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!