Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy minden szép nőnek marha könnyű az élete?
Nagyon szép nőnek tartanak, sokat adok is magamra, de szánalmasnak tartom ezt az elgondolást.
Egész életemben, ha el akartam érni valamit, ugyanaz volt a követelmény, mint bárki másnak. Ugyanúgy kellett tanulnom, ugyanúgy pénzből élek, ugyanúgy megdolgozom mindenért. Csak mellé jöttek a szúrós tekintetek és a "miért" kérdések, amikor kijelentettem, hogy műszaki pályára szeretnék menni, a neten névtelenül sokan ki is mondták, hogy nőket alkalmatlannak tartanak ilyesmire, meg, ha szép vagyok, akkor nyilván másokon élősködve jutottam be az egyetemre.
De a legjobb az, amikor az apukám halála után 1-2 héttel írt nekem egy srác, beszélgetni akart. Jól elbeszélgettünk, szóba kerültek a szülők, és elmeséltem neki, hogy meghalt az apukám nemrég. Erre ő megkérdezte, hogy milyen úgy gyászolni, hogy ezren vannak alanyi jogon mögöttem, ha úgy akarom, és semmilyen nehézséggel nem kell saját erőmből megküzdeni. Nem akartam hinni a szememnek, még mindig alig akarom elhinni, hogy ilyen létezik. Nem tudom miért, de azt is elmondtam, hogy nyilván az sem volt marha nehéz, hogy ágyhoz volt kötve és édesanyámmal kínkeservesen ápoltuk egészen a végéig, de erre az volt a válasz, hogy bármikor lehetett volna lehetőségem férfiak által pénzhez jutni, és akkor a lehető legjobb ápolókat fogadhattuk volna fel.
Azzal is sokan jönnek, hogy elvárhatok bármit, és cserébe nem kell tennem semmit. Nos, én heti minimum 4-5x edzek, mellé figyelek a kajára, tudatosan élek, hogy jó legyen az alakom, ezzel szemben a párom közel sem tesz ennyit. Nem mintha probléma lenne ez nekem, csak ez is rácáfol az elképzelésre.
A mostani kapcsolatom előtt csak zátonyra futott kapcsolataim voltak, bántottak többen is, és az a vicc, hogy a legszemetebb velem egy nagyon gyenge külsejű srác volt, akivel pont azért jöttem össze, mert azzal reklámozta magát, hogy ő nem felszínes és szemét.
Ne értsétek félre, nincs rossz életem, sőt, boldog vagyok, csak azt mondom, hogy attól, hogy valaki nő és mellé még szép is, ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint bárki másnak, ha el akar érni bármit is az életben, és a nehézségek sem kerülnek ki senkit. Másrészt pedig az élet nem csak a szerelmi dolgokból áll, nem csak az a fontos, hogy van-e kapcsolata az embernek, vagy képes-e szexhez jutni.
"Minden szép nőnek könnyű LEHET az élete, ha okos...
A válasz 27%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/48 Időpont ma 13:34
A kérdező kommentje:
Okos = prosti? :D
2-es, igen, olyasféle. Prosti, kitartott, eltartott, sugarbaby...
A válasz 16%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.
ÉS
"
én is akartam tanulni,de a suliba kiutáltak,szétvertek
gondolom a kérdezőt nem
A válasz 17%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad.
# 16/48 Időpont ma 13:58 Privát üzenet
#17:
Nem, ot faszrahuztak jo sokszor.
A válasz 24%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 17/48 Időpont ma 14:07 Privát üzenet
Nem, ot faszrahuztak jo sokszor.
jó de ő élvezte,vagy ezáltal akart menő lenni,saját döntés
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad."
Ja, persze, én hoztam fel ezeket. :D
Fszra húztak jó sokszor, élveztem, vagy menő akartam lenni. Aha.
" A másik, hogy ha kiközösítettek, akkor ott valami nem volt veled rendbe, mert ahogy tapasztaltam a szép nőket nem közösítik ki, hanem inkább csodálják és jóba akarnak vele lenni."
Nem közösítettek ki, egy pár fiú csinálta azt, amit írtam, és azt is leírtam, hogy azért csinálták, mert kis hülye tinik voltak és viccesnek hitték, gondolom.
Másrészt azóta sincs semmi problémám a beilleszkedéssel sehol, sem az egyetemen, sem munkahelyen nem volt, mivel alapvetően normális vagyok másokkal.
Azt pedig, hogy ha valakit kiközösítenek, azzal nincs valami rendben, magyarázd a 42%-os kollégádnak, hiszen ő az, aki a sulis kiközösítésre kente az elszrt életét. :D
Az meg nem érdekel, hogy fejtegetitek, hogy most akkor tényleg szép vagyok-e vagy nem. Ezt a visszajelzést kapom, mások annak tartanak, én pedig igyekszem adni magamra, de nem az az életem lényege, hogy hogy nézek ki. Az sem érdekel, hogy a stílusomat milyennek tartjátok, mivel megvan a helyem az életemben, van normális munkám, barátaim, régóta van párom és egészséges kapcsolatom van a családommal is. Ezen felül hol érdekel szerinted, hogy a témától teljesen eltérve ti miféle személyiségelemzést adtok rólam? Nem ez volt a kérdés, és ha megfeszültök, akkor sem érdekel, szóval innentől nem is pocsékolok több szót erre. Az eredeti téma az, ami érdekel.
És de igen, pont az ihlette a kérdést, hogy sokan azt hiszik, hogy aki szép, annak minden könnyebb, egyesek szerint még a gyász is.
Ja, nem, nem lennék csúnya, senki sem választaná azt, hogy csúnya legyen. Nem térek ki semmi elől, nem tudnak arctalan senkik sarokba szorítani, csak egyszerűen irreleváns ez a kérdés. Amikor beütnek a nehézségek, akkor pont nem érdekel hogy nézek ki, nem lesz nehezebb vagy könnyebb attól semmi, és mint írtam, mind rondák leszünk előbb vagy utóbb.
Ùristen ennyi frusztràlt fogyatèkos palit.
Komolyan menjetek prostihoz aztàn dugjatok egyet ràtok fèrne.
eddig arról volt szó hogy a sex nem tesz boldoggá senkit,a 40 éves szűz loosereknek is vigyorogni kéne mindig,most meg belököd ezt a dumát
Hülyeség ezt tovább fokozni.
Mindenkinek meg vannak a saját maga problémái, mindenkinek lehet nehéz az élete. Ugye a magánéleti problémáknál nem mindig segít ha szép valaki, meg a kemény munkánál se, de az élet többi területein igenis előnyt élvez az aki szép, itt nem csak a párkapcsolatokra kell érteni. Ez teljesen egyértelmű tény.
Magánéleti dolgok + kemény munka... Az én életem nagy részét ezek a dolgok teszik ki. :D Milyen területe van még az életnek? A párkapcsolatosdiban is csak látszólag vannak olyan hatalmas előnyben a szépek, ugyanis már csak mennyiségi alapon is több szeméttel keresztezi az útját az ember, aki bánthatja, kihasználhatja...stb.
Mielőtt valaki belekötne, nem mondom, hogy NEHEZEBB, még azt sem, hogy összességében nem könnyebb vmivel, csak azt, hogy máshogy nehéz, és ha minőségi párkapcsolatot szeretne az ember, akkor semmiképp sem KÖNNYŰ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!