Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy minden szép nőnek marha könnyű az élete?
Nagyon szép nőnek tartanak, sokat adok is magamra, de szánalmasnak tartom ezt az elgondolást.
Egész életemben, ha el akartam érni valamit, ugyanaz volt a követelmény, mint bárki másnak. Ugyanúgy kellett tanulnom, ugyanúgy pénzből élek, ugyanúgy megdolgozom mindenért. Csak mellé jöttek a szúrós tekintetek és a "miért" kérdések, amikor kijelentettem, hogy műszaki pályára szeretnék menni, a neten névtelenül sokan ki is mondták, hogy nőket alkalmatlannak tartanak ilyesmire, meg, ha szép vagyok, akkor nyilván másokon élősködve jutottam be az egyetemre.
De a legjobb az, amikor az apukám halála után 1-2 héttel írt nekem egy srác, beszélgetni akart. Jól elbeszélgettünk, szóba kerültek a szülők, és elmeséltem neki, hogy meghalt az apukám nemrég. Erre ő megkérdezte, hogy milyen úgy gyászolni, hogy ezren vannak alanyi jogon mögöttem, ha úgy akarom, és semmilyen nehézséggel nem kell saját erőmből megküzdeni. Nem akartam hinni a szememnek, még mindig alig akarom elhinni, hogy ilyen létezik. Nem tudom miért, de azt is elmondtam, hogy nyilván az sem volt marha nehéz, hogy ágyhoz volt kötve és édesanyámmal kínkeservesen ápoltuk egészen a végéig, de erre az volt a válasz, hogy bármikor lehetett volna lehetőségem férfiak által pénzhez jutni, és akkor a lehető legjobb ápolókat fogadhattuk volna fel.
Azzal is sokan jönnek, hogy elvárhatok bármit, és cserébe nem kell tennem semmit. Nos, én heti minimum 4-5x edzek, mellé figyelek a kajára, tudatosan élek, hogy jó legyen az alakom, ezzel szemben a párom közel sem tesz ennyit. Nem mintha probléma lenne ez nekem, csak ez is rácáfol az elképzelésre.
A mostani kapcsolatom előtt csak zátonyra futott kapcsolataim voltak, bántottak többen is, és az a vicc, hogy a legszemetebb velem egy nagyon gyenge külsejű srác volt, akivel pont azért jöttem össze, mert azzal reklámozta magát, hogy ő nem felszínes és szemét.
Ne értsétek félre, nincs rossz életem, sőt, boldog vagyok, csak azt mondom, hogy attól, hogy valaki nő és mellé még szép is, ugyanazokat a lépéseket kell megtennie, mint bárki másnak, ha el akar érni bármit is az életben, és a nehézségek sem kerülnek ki senkit. Másrészt pedig az élet nem csak a szerelmi dolgokból áll, nem csak az a fontos, hogy van-e kapcsolata az embernek, vagy képes-e szexhez jutni.
Látom megy ez.
Na mèg egy kifogàst.
Akkor ùj àllàs?
Esetleg?
Tudom nincs vègzettsèged.
Lapozzunk akkor tanulj valamit ami piackèpes.
Tudom nem vagy jó matekbòl lapozzunk.
Szakmunkát tanulj akkor.
Utàna lesz pènzed mindenre.
Egyèb kifogàs?
Részben igazad van kérdező.
Viszont ha egy szép és vonzó nő vagy akkor az életben az nagyon sok mindent egyszerűbbé tehet számodra.
Az egyik ilyen az az emberek hozzáállása. Sokkal kedvesebbek lesznek veled a férfiak ( a nagy részük) és ez tény.
Ezt te valószínűleg észre sem veszed ha mindig szép nő voltál akkor ez a természetes amit megszoktál.
Vannak tudom olyanok akik a szép külső láttán rögtön olyan következtetéseket is levonnak amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.
Nem fogok kussolni, azt csinálok, amit akarok.
Jó, hogy nem már kitaláljátok, hogy hány emberrel feküdtem le és milyen motivációval. :DDD Szánalom.
Pont ugyanazt kapom, mint anno a gimiben, csak az a súlyos, hogy azok tinifiúk voltak, ti pedig feltételezhetően felnőtt férfiak. Abban van igazság, hogy nem megvertek és kiutáltak, de ettől még undorítóan viselkedtek velem.
Történt ott, hogy 1-2 osztálytársam viccesnek tartotta, hogy azzal cukkol, hogy biztos nagyon tolom már az ipart, hú vajon mennyien dugtak meg, végül odáig jutott a dolog, hogy viccből elkezdték mondogatni, hogy ők is megdugtak már sulin kívül. Persze mondtam, hogy nem is, de csak legyintettek, hogy "áh, tagadja a ribi". Csatlakoztak ehhez a marha humoros tevékenységhez még páran, mire végül lett 5-6 srác az osztályban, aki ezt művelte. Ezek mellé orvul fogdostak, markolászták a mellem, tesi órán lehúzták a nadrágom, alám nyúltak, ha szoknyában voltam, meg ilyenek. Az sem segített, ha pofoztam, rúgtam, ha pedig szóltam egy tanárnak, egy kis ejjnyebejjnyével megúszták a dolgot, és még én voltam az "árulkodós ribi". Ha feleltem, akkor dobáltak, cuppogtak, szopást mutogattak folyamatosan, és ha véletlenül rosszabb jegyet kaptam, akkor egyből mondták, hogy szopika helyett inkább tanulni kellett volna.
Utolsó évben végre volt egy évfolyamtársam, aki normális randira hívott, aminek nagyon örültem, mert régóta tetszett, és ő egy csendesebb, szolid srác volt. Viszont a randi végén a bugyimba próbált nyúlni, mire elutasítottam. Ezek után még beszélgettünk normális témákról órákon át, de mikor hazaértem, azonnal írt msn-en, hogy csak szexet akar tőlem, komolyat nem, a hírem miatt. Eljutott hozzá az osztálytársaim baromsága. Kértem, hogy hallgassa meg az én oldalamat is, mondtam azt is, hogy ezek pletykák, de csak az volt a válasz, hogy ha komoly kapcsolatot akarok, akkor nem ártott volna az előtt gondolkodni, hogy tizenévesen több osztálytársamnak is szétteszem a lábam.
Én nem önsajnáltatásnak írom ezt le, én boldog vagyok, nem haragszom már rájuk. Tudom, hogy nagyrészt csak hormontúltengéses, közösségi nyomás alá helyezett tinifiúk voltak. Egy részük kinőtte, egy másik részükből lett egy rakás hulladék. De ettől még akkor nagyon rosszul estek ezek a dolgok. De biztos bóknak kellett volna vennem, ugyi?
Ha valakit állandóan mindenhol kiutálnak, az nem létezik, hogy csak azért van, mert nem jó külsőre, és bizonyára értelmes, tanult, sikeres ember lenne, ha nem lehetetlenítették volna ezt el folyamatosan mások. Ilyen egyszerűen nincs. Ha valakit minden egyes közösségből kiutálnak, annak jó oka van. Nevetséges, hogy valaki másokat okol azért, mert semmire nem vitte az életben felnőtt korára.
Azért vagyok boldog, azért van jó életem, mert tettem érte, hogy az legyen, szóval ezzel nem cáfolok meg semmit. Nem a külsőm miatt vagyok boldog, és nem mások hátán felkapaszkodva lettem boldog.
Az édesapámat meg pont azért hoztam fel, hogy mutassam, hogy senkit sem kerülnek el a nehézségek, és azért is, hogy megmutassam, hogy találkoztam már olyan retardált szeméttel is, aki szerint nekem még a gyász is könnyebb, mert szép nő vagyok, meg szerinte össze kellett volna férfiak pénzét qrvulnom, ezért kvázi az én hibám, hogy nekünk kellett ápolni.
Azért sem hinném, hogy én vagyok a hibás, hogy voltak szerelmi csalódásaim. Mégis ki jó emberismerő 18-19 évesen? Pont azért lettem mára jó emberismerő, mert szereztem tapasztalatot, és tanultam a hibáimból.
A ronda csávóknak sincs fogalmuk az én életemről, csak okoskodnak, hogy én hány fszba miért ültem vele, nekem még a gyász is könnyebb, meg nyilván mindent másokra támaszkodva értem el, nekem minden könnyű. Fogalmuk sincs, hogy kinek milyen gondjai, milyen démonjai vannak, és miket hogyan ért el. Ja, nagyon könnyű biztos, ha az ember luxusprosti szeretne lenni, mint megtudtuk, hogy aki okos, az az is lesz. :D
Sokszor hibáztam az életemben, de én nem teszem másokra a felelősséget, hanem tanulok belőle, amire egyesek meg képtelenek. :D
Abban pedig mindig nekem lesz igazam, hogy amit személyesen rólam mondanak, az valós-e, mivel én tudom az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!