Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy nem szabadn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy nem szabadna megengedni az ilyen igazságtalan materiális elvárásokat, mint saját lakás, autó?

Figyelt kérdés

Engem férfiként eléggé zavar az, hogy egy nő nem a férfi személyét nézi hanem, hogy mit tett le az asztalra és mit tud felmutatni. Nekem van saját lakásom, de ha egy lány azzal kezdi, hogy neki alap feltétel a lakás megléte akkor már nem is tartom olyan vonzónak, mint előtte vagy, ha a havi fizetésemet nézi. Jelenleg autót nem tervezek, mert engem nem vonz a vezetés és nincs szükségem rá. Mitől lennék jobb ember, mert van autóm? Persze sorolhatnám még az olyan materiális elvárásokat, mint a diploma megléte és munka pozíció. Azért is úgy gondolom, hogy nem szabadna engedni az ilyen elvárásoknak, mert másokat sérthet. Szerintem, ha van ilyen ismerősötök, akinek olyan elvárásai vannak, amik nem tartoznak bele az igaz szeretetbe, kedvességbe, odaadásba és emberségbe, és mellé ez zavar titeket benne, akkor nyugodtan beszélgessetek erről, hogy jobb belátásra térüljenek!

Persze a férfiak között is vannak hasonló esetek, csak mivel a nők vonzanak, ezért nem tudok túl sokat mondani a férfi oldalról.

2019. ápr. 12. 21:00
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

# 47: Az, hogy valakinek vannak-e céljai és képes-e azokért dolgozni, szintén a személyiség részét képezi. Ide tartozik pl. a végzettség és az egzisztencia. Az önállóság, az önálló életvitelre való igény és képesség szintén a személyiség része. És hiszed, vagy nem, ez is lehet vonzó, vagy taszító.

Mindenesetre a te személyiségedben az a leginkább taszító, hogy kizárólag a saját szemszögedből vagy képes és hajlandó látni a dolgokat és aki nem ért veled egyet, az idióta. Ez nettó nárcizmus, ami az én szememben rettenetesen taszító tulajdonság. Sokkal inkább, mint az egzisztencia, vagy a diploma hiánya.

2019. ápr. 13. 15:43
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

", hogy nem vonzódsz az azonos neműekhez teljesen rendben van, mert ha nem tudsz hozzájuk vonzódni, akkor tényleg jogod van nemet mondani."

Drágaság! BÁRKIRE jogom van nemet mondani.

És nem vonzódom a tanulatlan, lusta alakokhoz sem, és az olyanokhoz sem, mint te.

2019. ápr. 13. 15:46
 53/58 anonim ***** válasza:
68%

"A legtöbb ember nem azért szegény, mert egész nap piál és szerencsejátékozik, hanem sajnos ilyen igazságtalan ez a rendszer." - Szivi, apám csórónak született, de sokaknak a fizetése nincs annyi, mint neki most a nyugdíja. Nem akarta csóróként leélni az életét, nem akarta csórónak nevelni a gyerekeit, tanult, haladt előre, anyám is hasonló mentalitású, és erre neveltek tesómmal minket is.

A szerelem sok dolgot képes felülírni, de hosszú távon a jellembeli különbségek konfliktusokat okozhatnak, és az anyagiakhoz való hozzáállás ilyen. Ne haragudj, akármennyire szerelmes lennék, akkor sem vágnék jó pofát hozzá, ha olyan párom lenne, aki két marokkal ész nélkül szórná a pénzt úgy, hogy egyébként nem tehetné meg, azt sem nézném jó szemmel, ha hosszú ideig munkanélküli lenne, és minden lehetőségre keresné a kifogásokat, hogy ezt ezért nem, azt azért nem, de ugyanígy ellenszenves, ha valaki annyira fukar, mint Zsugori urám, és filléreskedik minden apróságon.

Én nem várok el autót meg saját lakást, de azt, hogy hasonlóképp álljunk a pénzügyekhez, igen, mert nem akarok hosszú távon emiatt vitát.

2019. ápr. 13. 17:54
 54/58 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy szórom a pénzemet! :D Felelősen beosztom és csak arra költök ami kell. Nem szoktam hétvégente elinni. Sőt én azt a nézetet vallom, hogy a pénz nem boldogít, ezt már szociológusok megállapították. Hiába vesz valaki minél több mindent és hiába lesz jobban fizető munkája ettől nem lesz boldogabb. Ezért nem tartom szimpatikusnak ezt az állandó célkitűzéseket és a jobb dolgok hajkurászását amiker nem lesz ettől boldogabb és nem tanulja meg mi az elég. Tavaly emelték fizetésemet aminek aznap tökre örültem, de boldogabb nem lettem tőle.

Viszont ezért nem érdemli meg senki se a szegénységet, ami nem minden esetben a felelőtlen pénzkezelés és az ivás miatt van. Tehát hogyha a pénz nem boldogít, akkor nincs értelme ennek a kapitalista rendszernek, mert ha már bebizonyították azt, hogy a pénz nem boldogít akkor nincs értelme állandóan versengeni, és a munkahelyen robotolni és nagyobb munkabeosztásra hajtani, mert ettől nem lesz senki boldogabb.

Lehet, hogy nárcisztikusnak tűnök, de a barátaimmal ezekről szoktunk beszélni és jól érzem magam és felszabadultnak, mikor beszélgetünk. Ráadásul nem értünk mindenben egyet és ezeket megvitatjuk. Az nem nárcizmus, hogy leírom azt ami bánt az emberekben és próbálok alternatívákat nyújtani, hogy ember barátibb legyen a közgondolkozás.

2019. ápr. 13. 19:07
 55/58 anonim ***** válasza:

Én általánosságban írtam, nem konkrétan rólad, hogy te ilyen vagy. Vannak ilyen emberek. Téged nem zavarna, ha olyan nővel jönnél össze, aki szórja a pénzt, haszontalanságokra költ, ráadásul nem csak a sajátját költené, de a tiédet is, vagy aki nem akar dolgozni, elvárja, hogy eltartsd, ő meg mereszti otthon a hátsóját, és nem csinál semmit, legfeljebb ül az internet előtt és másokkal cseveg vagy játszik?

Mit gondolsz egy olyan férfiról, aki elmúlt 30, és nem dolgozik, és az anyja tartja el? Beszélgettem ilyennel.

2019. ápr. 13. 19:12
 56/58 anonim ***** válasza:
Ez is megbukitt, ami boldogít az bizony penzbe kerül. A nyugalom is hogy nem hónapról hónapra élsz.
2019. ápr. 13. 23:45
 57/58 A kérdező kommentje:

#55 Igen ismerek ilyet 28 éves és ő tényleg semmit se akar csinálni az életben. Neki az is megterhelő, hogy vásárolni menjen, nem akar tömegközlekedni, emberek közé se akar menni, csak alkalmi munkái voltak, anyján élősködik és mellé egy igazi szexista. Velem megszakította a kapcsolatot, mert ő imádja az amerikát, szereti Trumpot én meg több kritikát mondtam amerikáról és Trump rendszeréről, erre megsértődött rám és tiltott mindenhonnan. :D

Nem bánom, mert egy igazi idióta és teljesen álomvilágban él. Azt hiszi, hogyha kint élne amerikában akkor ott kolbászból lenne a kerítés.

Persze egy nőben se tetszene, ha ilyen lenne, mint a volt haverom és az se tetszene, ha szórná a pénzt, de én úgy érzem ezek alap elvárások, ami még a normális kategória.

Természetesen olyat keresek aki nem akar élősködni rajtam és nem szórja állandóan a pénzt, de én úgy gondolom, hogy ez alap.

2019. ápr. 14. 16:34
 58/58 anonim ***** válasza:
Így van, szerintem is alap, csak nem mindenki szerint az. Akivel én beszélgettem 30-as pasas, ő nem értette, miért nem kell a nőknek.
2019. ápr. 14. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!