Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hátránynak számít, ha egy 29 éves férfinek saját lakása van, viszont nem önerejéből érte ezt el?
Ha azt mondom h..lye vagy, mert értelmetlen a kérdés főleg ennyi évesen, akkor most bedurcizol és lepontozol?
A felfogásod a ciki!
Velem ugyanez van, csak akkor még élő szülőm vette nekem.
Most ajándékozd el, hogy megszenvedj egyért, mikor a nagyszüleid is azt akarnád, hogy a tied legyen?
Elég érdekes lenne, ha lenéznének, mert a szüleidnek, nagyszüleidnek volt valamije.
őőő lehet hogy irigy az emlegetett hölgyemény?
22 éves lány vagyok, én is olyan hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy a szüleim megengedhették maguknak, hogy mikor egyetemista lettem, kaptam tőlük egy lakást.
Szerintem maga a helyet nem kéne okot adjon az ítélkezésre egy ilyen helyzetben, inkább abból lehet levonni következtetést, hogy a gyerek hogy viszonyul ehhez a lehetőséghez: hálás és szorgalmas, hogy vigye valamire az életben és kihasználja, hogy ekkora előny adatott meg számára, vagy tiszteletlen a szüleivel és elcseszi a lehetőségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!