Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, hátránynak számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hátránynak számít, ha egy 29 éves férfinek saját lakása van, viszont nem önerejéből érte ezt el?

Figyelt kérdés
Randin kiderülne, hogy saját lakásban él, de nagyszüleitől örökölte és másokkal ellentétben nem kellett semmit tennie érte. Levon ez valamit az értékéből? 29/f

2017. máj. 1. 13:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Ha azt mondom h..lye vagy, mert értelmetlen a kérdés főleg ennyi évesen, akkor most bedurcizol és lepontozol?

A felfogásod a ciki!

2017. máj. 1. 13:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanez van, csak akkor még élő szülőm vette nekem.

Most ajándékozd el, hogy megszenvedj egyért, mikor a nagyszüleid is azt akarnád, hogy a tied legyen?

Elég érdekes lenne, ha lenéznének, mert a szüleidnek, nagyszüleidnek volt valamije.

2017. máj. 1. 13:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, de a kérdés nem ciki, hanem aktuális a számomra. Megkaptam ezt egy lánytól és én sem értettem, miért. Azt mondta, hogy ő évek óta spórol, de alig van valamilye, nekem meg egyből egy lakás.
2017. máj. 1. 13:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

őőő lehet hogy irigy az emlegetett hölgyemény?

2017. máj. 1. 13:41
 5/14 anonim ***** válasza:

22 éves lány vagyok, én is olyan hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy a szüleim megengedhették maguknak, hogy mikor egyetemista lettem, kaptam tőlük egy lakást.

Szerintem maga a helyet nem kéne okot adjon az ítélkezésre egy ilyen helyzetben, inkább abból lehet levonni következtetést, hogy a gyerek hogy viszonyul ehhez a lehetőséghez: hálás és szorgalmas, hogy vigye valamire az életben és kihasználja, hogy ekkora előny adatott meg számára, vagy tiszteletlen a szüleivel és elcseszi a lehetőségeit.

2017. máj. 1. 13:51
 6/14 anonim ***** válasza:
#3 nos irigy egy lány lehet az illető!
2017. máj. 1. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Jaj, nehogy már még a végén szégyenkezz, mert örököltél egy lakást. A hölgyemény irigy, de még buta is. Nem értem miért kell ezt így szóvá tennie, inkább maradt volna csendben még ha így is gondolja. Ehhez valójában senkinek semmi köze nincs, úgy hogy ne érzed magad ez miatt rosszul. Ha ez miatt nem vagy elszállva, dolgozol rendesen és vannak céljaid, semmi baj nincs.
2017. máj. 1. 14:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Vaaagy nagy mellényed volt, aztán kiderült... Ez elég gyakram megesik.
2017. máj. 1. 14:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Visszafogott szoktam lenni olyan értelemben, hogy nem kezdem azzal az ismerkedést, hogy mim van. Ő kérdezett rá, hogy szüleimmel élek-e együtt én pedig őszintén válaszoltam minden kérdésére.
2017. máj. 1. 14:15
 10/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem gáz.
2017. máj. 1. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!