Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, hátránynak számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, hátránynak számít, ha egy 29 éves férfinek saját lakása van, viszont nem önerejéből érte ezt el?

Figyelt kérdés
Randin kiderülne, hogy saját lakásban él, de nagyszüleitől örökölte és másokkal ellentétben nem kellett semmit tennie érte. Levon ez valamit az értékéből? 29/f

2017. máj. 1. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz egyáltalán.

Csak irigykedik.

2017. máj. 1. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez nem társkeresés kérdése, barátok is lehetnek irigyek rád. Aki a "segge alá tette" kifejezést használja, legtöbbször irigy vagy dühös, hogy neki nincs.
2017. máj. 1. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Bár se nekem se a páromnak nincs ilyen szerencséje, szerintem egyáltalán nem hátrány. Csak akkor leszel kevesebb tőle, ha büszkélkedsz vele mintha a te érdemed lenne vagy lenéznéd azt aki rossz anyagi körülményekben él, addig nem. :) Amúgy 29 éves korára melyik fiatal tud önerőből saját lakáshoz jutni? Mert arra kíváncsi lennék. :D Hiába spórolunk rendesen ketten mérnökként nem tudom hány éves korunkra sikerül 0 szülői támogatással.
2017. máj. 1. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd, ez felfogás kérdése. Attól nem vagy semmivel sem

több, vagy kevesebb emberileg, mert örököltél egy házat/

lakást. Akkor van probléma, ha ez megváltoztatja a sze-

mélyiségedet.

Anno régen egyik barátom kapott egy kocsit a szüleitől.

Újat, szalonból. A forgalmiba már az ő neve került, mint

tulajdonos. Mivel jó barátok voltunk, tudtam erről. Ő is

kapott kritikákat, férfitól-nőtől, hogy "apuci/anyuci"

megvette neki, milyen jó. Erre ő: "Ez a szüleim kocsija.

Majd akkor lesz saját kocsim, ha veszek magamnak".

Már azzal, hogy ezt elismerte, és nem szállt el magától,

a hozzáállással bizonyított. Ennek már cirka 20 éve, és

nem változott meg ettől.

2017. máj. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!