Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta azt, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta azt, hogy csak akkor jönne össze velem, ha már saját albérletem lesz?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön, de van neki barátnője, akivel együtt is él. Többször is próbálkozott nálam, de mindig elhajtottam, hogy ne úgy próbálkozzon, hogy van más is a képben. Ma megkérdeztem tőle, hogy elhagyná-e értem a barátnőjét, mire azt felelte, hogy csak akkor, ha lesz saját albérletem (mert még a szüleimmel lakok). Erre felkaptam a vizet, hogy neki tulajdonképpen csak egy pótanyuka kell, aki mos, főz, takarít rá és, hogy én nem fogom eltartani. Én úgy gondolom, ha tényleg komolyan kapcsolatot szeretne, akkor nem ezt mondaná, hanem maximum azt, hogy akkor keresünk együtt valamit, pláne úgy, hogy ő több fizetést kap. Illetve szerintem nem ettől kellene, hogy függjön, hogy kivel jön össze. Jogosan akadtam ki vagy rosszul kezeltem a helyzetet?
2017. márc. 10. 11:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak kell neki egy lakás, ami ingyen van és akkor dug meg, amikor akar. Ne hagyd magad átverni.
2017. márc. 10. 11:54
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Haha nagy arc a barátod biztos sok csaj bukik rá aztán szétfolyik nyugi a férfiak elenyésző százalèka mondana ilyet
2017. márc. 10. 11:54
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy te se értem miért olyan srácra hajtassz akinek barátnője van
2017. márc. 10. 11:58
 4/19 anonim ***** válasza:
Ja mondjuk nem hajtassz rá újra olvastam bocsi
2017. márc. 10. 11:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozik melletted, miközben barátnője van egy gerinctelen, ócska féreg. Egyáltalán hogy vagy képes egy ilyen alakhoz vonzódni??

Amúgy pedig igazad van, ha azt gondolod, hogy csak ki akarna használni, becsücsülni a "készbe", aztán te majd eltartod és körbeugrálod. Kész főnyeremény a srác, nem tudom, hogy lehet valakinek ehhez gusztusa.

2017. márc. 10. 12:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedi el a liánt amíg a másik nem biztosan van a kezében. Nem valami romantikus, mások érzéseit néző ember. De arra is gondolj a barátnője mellett milyen szépen akar félre menni...
2017. márc. 10. 12:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan. Felejtsd el ezt a sracot, egy gyerekes kis fereg, keress normalis ferfiakat.
2017. márc. 10. 12:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szánalom balfarkaktól mi a jo eget akartok? :"D
2017. márc. 10. 12:06
 9/19 A kérdező kommentje:
Már kezdtem elbizonytalanodni, hogy az én meglátásommal van a gond, de ezek szerint mégsem. Amúgy a kérdés úgy jött elő, hogy megint elkezdte mondani, hogy milyen boldogok lennénk együtt meg ilyenek. Aztán rákérdeztem a dologra... Én nem leszek egy kapcsolatban sem a harmadik, nem nekem való szerep.
2017. márc. 10. 12:08
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Jó kis kettős mérce :D

Mi lett volna, ha te laknál egyedül, ő pedig a szüleinél? Magadhoz veszed? vagy leb@s zod mert még otthon él és elvárnád hogy önállósuljon egy kicsit?

2017. márc. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!