Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta azt, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta azt, hogy csak akkor jönne össze velem, ha már saját albérletem lesz?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki bejön, de van neki barátnője, akivel együtt is él. Többször is próbálkozott nálam, de mindig elhajtottam, hogy ne úgy próbálkozzon, hogy van más is a képben. Ma megkérdeztem tőle, hogy elhagyná-e értem a barátnőjét, mire azt felelte, hogy csak akkor, ha lesz saját albérletem (mert még a szüleimmel lakok). Erre felkaptam a vizet, hogy neki tulajdonképpen csak egy pótanyuka kell, aki mos, főz, takarít rá és, hogy én nem fogom eltartani. Én úgy gondolom, ha tényleg komolyan kapcsolatot szeretne, akkor nem ezt mondaná, hanem maximum azt, hogy akkor keresünk együtt valamit, pláne úgy, hogy ő több fizetést kap. Illetve szerintem nem ettől kellene, hogy függjön, hogy kivel jön össze. Jogosan akadtam ki vagy rosszul kezeltem a helyzetet?
2017. márc. 10. 11:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha én laknék egyedül, előbb megismerném, valamilyen szinten mielőtt összeköltöznék vele. Nem ítélném el ezért, mert nem látok bele, hogy miért nem lakik egyedül.
2017. márc. 10. 12:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy ő nem egyedül lakik, hanem egy másik lánnyal, ami nagyon nem mindegy ebből a szempontból.
2017. márc. 10. 12:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de mégis mire számítottál, amikor megismerted? Hogy nem tűnt fel, hogy egy gerinctelen suttyó? Elég árulkodó jel a jelleméről, hogy együtt él a barátnőjével, de közben téged fűzöget.. Naiv dolog azt hinned, majd melletted nem lesz ilyen, amikor elmúlik a kezdeti varázs. Komolyan nem értem, hogy vársz bármi jót egy ilyen kapcsolatfüggő, hazug selejttől.
2017. márc. 10. 12:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta, hogy elküldöm a lánynak egy-két félreérthetetlen beszélgetést, de rájöttem, hogy én ebbe nem szeretnék belemászni. Kizárni nem tudom az életemből, mivel egy irodában dolgozunk.
2017. márc. 10. 12:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

pont miért kell neked az a csávó aki a csaja mellett félrepróbálkozik ??

Mész haza az utcán és szökdelsz örömödben hogy

"ihajj végre leltem egy kant aki félrekefélget, és milyen jó hogy kibérelek egy albérletet főzök mosok rá ő meg másik nőket fog közben hajkurászni, kislány koromban is mindig ilyenről álmodoztam"

Fura vagy, de hát mindenki más, így bár fel nem tudom fogni hogy mi a jó neked ebben, ellenben szerintem ha ez örömet okoz irány albérletet keresni.

2017. márc. 10. 12:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem kell. Csak felvetődött a kérdés, hogy miért próbálkozik ennyire, akkor lennék-e neki elég fontos. Nem akarok vele összejönni, mert nem tudnék benne megbízni. Mindig azt akarja nekem elmagyarázni, hogy a mai világban nincsenek hűséges pasik, akik beérnék egy nővel, illetve megbízható sincsen, mert mindegyik ezt csinálja, mert, hogy férfiból van. Én meg olyan vagyok, hogy igenis megvárom azt, aki csak engem akar és nem a sokadik leszek a sorban. Ha a párválasztásnál már ennyire leadnám az igényeimet, akkor magamat csapnám be. Nem kérek senkitől sem többet, mint amit én ne tudnék/akarnék teljesíteni.
2017. márc. 10. 12:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat sztem ez nem tiszta dolog a részéről ha többet akarna töled akkor otthagynà a bnőjét érted és mégha nincs is sajàt albérleted akkor közösen fizetnétek albérletet!Ha egy fickó ilyet mondana nekem elküldenêm meleg ékhajlatra és ha ezek utàn is zaklatna bekavarnnék neki megirnàm a bnőjének hogy mit irt a pasija !Akkor majd ő is dobja !
2017. márc. 13. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Melegêghajlatra*
2017. márc. 13. 10:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Nálad sincsenek otthon! Ez a krapek bevallotta, hogy sose lesz neki elég egyszerre egy nő. Szerinte ez a férfias viselkedés és " Mindig azt akarja nekem elmagyarázni, hogy a mai világban nincsenek hűséges pasik, akik beérnék egy nővel, illetve megbízható sincsen, mert mindegyik ezt csinálja, mert, hogy férfiból van."

Ja, magából indul ki, és általánosít. Te meg megeszed az egész maszlagot. Én már rég lepattintottam volna, nemhogy albérleten gondolkodjak. Még az is előfordulhat, hogy a kollégák rólatok csacsognak, a barátnő meg rád borítja a bilit, hogy rámásztál a kanjára. Ezt akarod megvárni?

A többiek már mindent megírtak a jelleméről.

2017. márc. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!