Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy nem szabadna megengedni az ilyen igazságtalan materiális elvárásokat, mint saját lakás, autó?
Engem férfiként eléggé zavar az, hogy egy nő nem a férfi személyét nézi hanem, hogy mit tett le az asztalra és mit tud felmutatni. Nekem van saját lakásom, de ha egy lány azzal kezdi, hogy neki alap feltétel a lakás megléte akkor már nem is tartom olyan vonzónak, mint előtte vagy, ha a havi fizetésemet nézi. Jelenleg autót nem tervezek, mert engem nem vonz a vezetés és nincs szükségem rá. Mitől lennék jobb ember, mert van autóm? Persze sorolhatnám még az olyan materiális elvárásokat, mint a diploma megléte és munka pozíció. Azért is úgy gondolom, hogy nem szabadna engedni az ilyen elvárásoknak, mert másokat sérthet. Szerintem, ha van ilyen ismerősötök, akinek olyan elvárásai vannak, amik nem tartoznak bele az igaz szeretetbe, kedvességbe, odaadásba és emberségbe, és mellé ez zavar titeket benne, akkor nyugodtan beszélgessetek erről, hogy jobb belátásra térüljenek!
Persze a férfiak között is vannak hasonló esetek, csak mivel a nők vonzanak, ezért nem tudok túl sokat mondani a férfi oldalról.
Nem szabadna megengedni...
Az ősember hazavitte a megszerzett javakat az ősasszonynak hogy a család éhen ne haljon, és már akkor is az asszony ilyen férfit engedett maga mellé.
Ez ma sem változott, de aki férfi az tesz azért hogy ne is legyen téma az hogy lakás, autó stb. A pasik nagyrészét ez izgatja. Akit nem, hát.... az marad ott ahol van, de a nők nagy része nem díjjazza az biztos.
"hagyj legyen már beleszólásom ebbe"
Bszki, legalább írni tudnál, ha már az észt akarod osztani!!! Általános iskola második osztály....
Az én elvárásom senkit nem sért. Akkor sem, ha három doktorit várok el.
Nagy a baj nálad az emeleten.
Azért a realitás az ,hogy mindenki a saját szintjén vagy kicsivel az felett várhat el. Egy 8 általánost végzett segédmunkásnő, szegény életkörülmények között legfeljebb "Józsit" akinek legalább szakmája van várhatja el.
Viszont egy jól kereső, vezető beosztásban lévő, gazdag,sokoldalú nő elvárhatja, hogy a férfi minimum vele egy szinten legyen vagy feljebb és luxus életet éljenek.
Azért is tűntess, hogy mindenki egyformán egészséges legyen, ne legyenek csunya illetve szép emberek és még sorolhatnam!
Ilyen a világ sajnos vagy nem sajnos! Mindenki annyit er amilye van...szokták mondani!
Nem vagy köteles olyan nőkkel ismerkedni akik ezt elvarjàk! Ennyi. Azt meg én meg mindenki maga èldönti mi a fontos és mit vár el!
En is elvarom a külön élést meg hogy legyen valami normális szakmaly, amiből megel (nem kell diploma.
Az hogy ki mut ért el sokmindent elmond az emberről! És igen is fontos a pénz, az kell mindenhez!
És nem a pénzre hajtók! Van lakásom és autóm meg jó kerestem, de nem is fogom a masik frusztráciojat hallgatni!
N27
Te vagy a srác aki szerint mindenkinek a semmire kéne kapnia egy alap bért tulajdonképpen azért mert levegőt vesz mert te segélyen és napi 4 óra melóval boldog vagy.
Ami az alap kérdést illeti a jelen valóság szerint az őszinte szerelemből nem futja a számlákra kajára gyerekre. Tehát nem árt ha a pár mindkét tagja dolgozik és az külön jó ha ezért normális bért is kap.
Én nem vártam el soha a saját lakást bár abban a korosztályban ahol én keresek nem is lenne jogos. A lényeg hogy egy bizonyos szint szerintem "kötelező" ahhoz hogy a másik (főleg a nő hisz ő esik ki a munkából a gyerek miatt) tudjon alapozni ránk. Akit ez sért keressen hasonlóan céltalan párt magának. Én többre vágyom mint az üres vajas kenyér a hónap végén még a tv. A gyerekem ne turiból öltözzön ingyen tankönyvvel tanuljon és stoppolt zokniba járjon iskolába. Aki erre vágyik nem engem keres.
Miért nincs bennetek semmilyen rendszer kritikai gondolat? Aki azt mondja, hogy mindenki annyit ér amilye van az vagy zombi vagy olyan pszichopata, mint a lézer jani. Fiatalok vagytok b@sszátok meg nekünk kéne előre vinnünk a jövőt, és nem beletörődni az igazságtalanságokba és gyártani az igazságtalan elvárásokat. Nekem szerencsém volt ezért van átlag keresetem és külön élek, de nem mindenki ilyen szerencsés és legtöbb esetben nem ő tehet róla, hogy szegény. Kapitalizmusban van a hiba nem az egyénbe. Emberségesebb rendszer kell.
Külön élést tudjátok miért szemétség elvárni? Ha mondjuk Svájcban élnénk akkor még valamennyire megérteném, de mivel itt csomóan létminimum alatt élnek és még átlag fizetésből se jön ki egy rendes albérlet, lakásra egyedül sokat kell gyűjteni. Ezért az lenne a normális, ha együtt vágnának bele a külön élésbe. Meg egyáltalán ki az a hülye, aki egyedül akar albérletben élni? Barátokkal és párkapcsolatban oké. Ezzel az elvárással nem látjátok tisztán, hogy milyen borzalmas helyzetben vagy Magyarország és hozzájárultok a nemi egyenlőség fentartásához. Jó ez nektek és pláne nőként? A patriarchizmus gondolom nektek jobban árt és, ha nem akartok hozzájárulni ehez, akkor kezdetben ne várjatok el igazságtalan materiális dolgokat és, ha valaki még nem él külön ne vizionáljátok bele az életképtelenséget és a nyomort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!