Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! El tudnátok fogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.

Figyelt kérdés

15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.

A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).

Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.

Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.

Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?

És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?

25/L

2019. ápr. 6. 18:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/155 anonim ***** válasza:
95%
Kedves #80! Szerintem ez a hagyomány nem tartja magát.Mivel, ha egy nő 25 éves koráig 4-5 fiúval együtt van és párkapcsolatban él szexuális életet addig azzal nincs gond. De ha a fent leírtakból kell ítélni akkor ez már eléggé gáz..Senki sincs kedve ahoz hogy random emberek megszólaljanak az utcán: Figyúú má nekem az a csaj megvolt többször is.Apropó a BMW-s tag voltam :D Most is jöhet a lepontozás
2019. ápr. 9. 19:27
 82/155 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek utolsoval de a 80-as al is egy részben azonban ezek a nők a mostani 15-25 évesek nem éltek meg az elnyomást az egyenlőtlenséget! És igen hiába gondolom egy férfi sem akarja hogy az utcán 20 le szólítsák hogy jé nekem is meg volt már stb...

Van egy határ ugy gondolom amit a nőknek és igen a férfiaknak is be kell tartani nem az a cél hogy minnél többet szexéljünk kulonbozo emberekkel hanem meg találjunk az igazit családot alakítsuk és vele szexeljunk minnél többet! Persze figyelni kell a tul népesedését :D

2019. ápr. 9. 19:32
 83/155 anonim ***** válasza:
100%

A múltunk nem életfogytos ítélet, kérdező. Csak lépcsőfokok, amiket bejártunk, és általuk lettünk olyanok, amilyenek vagyunk.

A kamaszkor a hülyeség kora. Feszegetjük, próbálgatjuk a határainkat, hülyeségeket csinálunk és begyűjtjük az érte járó pofonokat. Ez a dolgok rendje.

Ami a sok partnert illeti, nem kell mindenkinek az orrára kötni, miken mentél keresztül.

2019. ápr. 9. 19:49
 84/155 anonim ***** válasza:
78%
Hitlernek is meglehet bocsájtani de nem biztos hogy jól jönnénk ki belőle :D Azért egy aidshez senkinek sincs kedve..
2019. ápr. 9. 20:38
 85/155 anonim ***** válasza:
85%
Azért az 50 partner gumival, anélkül, fűvel, fával, nagypaoával, kiskecskével stb... az nem egy lépcső, hanem az El Capitan amit Alex Honnold megmászott a Free Soloban 😃
2019. ápr. 9. 23:04
 86/155 anonim ***** válasza:
76%

83# Na ez mekkora hedonista önmentegető baromság. Zengjen a Carpe Diem!

Igenis az embereknek legyen felelősség tudata, ne lehessen semmit sem megtenni csak úgy. Amit te leírsz, hogy a múlt nem életfogytos ítélet, az fertő.

Igenis vannak olyan bűnök, amik megpecsételik egy ember sorsát, persze arányosan. Nem végeztetnék ki senkit, s abban sem hiszek, hogy az emberek kedvtelésből tesznek rossz dolgokat. Biztos mindenkinek megvan rá az oka. Ezzel együtt vállalja érte a felelősséget.

A gyilkos vállalja a felelősséget, és töltse le a börtönt.

A hazug vállalja, hogy senki nem bízik benne.

Az ilyen riherongy, pedig vállalja, hogy senki nem nézi semmibe.

Utólag könnyű okosnak lenni, csak már késő

Egyébként azzal az idiótával, aki itt védi a nőket, nem értem minek foglalkoztok. Látszik, hogy nem áll magas szinten, értelmezni nem bírja amit sokszor írtok, illetve a saját kis világába beültetett kissé más szituációról beszél folyamatosan, mert sérti az önérzetét, hogy milyenek a nők manapság. Engedjétek el.

2019. ápr. 9. 23:46
 87/155 anonim ***** válasza:
66%
Utolsót nagyon adom :) Sajnos ez a mai világ, hogy 15-16 évesen már több kukit fogtak mint kilincset.Bár a kérdezőnek azt tanácsolnám hogy ezt a részt tagadja le mert így csoda ha bottal hozzá fognak majd érni!Bár szerintem a válaszadók többsége egyet fog velem érteni de most is várom a lepontozást köszönöm! :D
2019. ápr. 10. 00:13
 88/155 anonim ***** válasza:
71%
86-os, mi a problémád? Attól hogy sötét vagy és nem értesz valamit, attól még nem azzal van a gond amit nem értesz, hanem veled. Annyira kis szerencsétlen béna vagy ezekkel a mellélövéseiddel hogy ki milyen szinten áll :))
2019. ápr. 10. 00:21
 89/155 anonim ***** válasza:
65%
Nem "a nőket" védem, nem az összeset, hanem felhoztam összefüggéseket, és szerintem rajtad kívül egy csomóan értik a problémát. Ha te nem érted, nem baj, lehetsz buta, de mondjuk ennyire azért nem kellene.
2019. ápr. 10. 00:24
 90/155 anonim ***** válasza:
30%
Lehet csak én vagyok ezzel így de nálam ez nagyon taszító dolog tud lenni hogy minden jött-ment alakkal összefeküdt..Mikor apám elmesélte hogy szórakozó helyen lettem meg én azóta nem értem hozzá anyámhoz és inkább kerülöm az se baj ha megsértődik :) Apropó várom a lepontozást!És lehet butának nézitek a 86-ost de abban igaza van hogy amit elkövetsz a múltban azért vállald a felelősséget.Bár van az a mondás hogy k*rvából lesz a legjobb feleség :)
2019. ápr. 10. 00:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!