Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.
15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.
A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).
Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.
Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.
Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?
És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?
25/L
Egyértelmű, hogy a társadalom ma már mindenben sokszorosan a nőknek kedvez. Ez tény. Főleg egy 20-30 közötti fiatal nő esetén, ha ismerkedést vesszük. A hímek mindent elnéznek nekik kb...
Rakjál egy 10x szorzót a randilehetőségekre egy átlakoska lánykánál. Ezt én is a saját szememmel látom, mivel rám van bízva pár szakdolgozó diáklány. + tudom milyen egy átlag buli és fesztivál.
Ne áltassuk magunkat, amelyik nő ki akarja élni magát, csak válogatnia kell a kúrópartnerek közt.
Biztos nehéz ilyen cukrosboltban erkölcsösnek maradni :'D egyem a kis szívüket
Látom megfogtad a lényeget...
A társadalmi egyenlőtlenségekre hívtad fel a figyelmet. Erre reflektáltam, hogy ez nem igaz egyszerűen.
Qrvák és alfahímek mindig is voltak és lesznek is. Ezen miért kéne csodálkozni?
Itt az átlagoska nőkről és férfiakról beszéltem. Ilyen esetben egy bizony 1 nőre 10 férfi jut minimum. A jó nők szinte ki se mehetnek az utcára anélkül, hogy ne kapnának randiajánlatot... dehát mások is írták ugyan ezt nem először. Felesleges ismételni.
Ez a modern társadalom egyértelműen a nőknek kedvez. A kvótáktól kezdve egy rakás előnyig.
A kaukázusi fehér férfi manapság inkább átokszó :)
#79 én nem értek egyet azzal, hogy a nők szexualitását tabuként kellene kezelni (kulcs zár elmélet)
Felőlem azzal dug mindenki akivel akar.
Egy dolgot viszont elfelejtünk. Eddig a hagyományokon és a patriarchális társadalom miatt a nők el voltak nyomva olyan szinten, hogy szégyen volt a szexualitás éa qrva volt aki megélte. Ez a hagyomány azért so-so tartja magát... Viszont egyes mozgalmaknak hála már inkább egyenlőség van már.
Ez tiszta sor, viszont van itt egy nagybetűs evolúciós hatás, avagy hogy a férfiak a vadászok, szórják a génkészletüket, a nő pedig kiválogatja a párosodni vágyó hímek közül a megfelelő egyedeket. Ezért van az hogy a buliban 10-en nyomulnak 1 csajra.
Bárhol megjelenik egy nő, rögtön rávetik magukat és legyeskednek. Munkahely, utca, könyvtár stb.
Viszont most hogy kiélhetik a nők a szexualitásukat egyenlően, és ez buzdítva is van a feminizmus által (szerintem kezdünk átesni a ló túloldalára) ezért durván felborult az egész.
Ezért is qrvásodnak el a nők egyre inkább, és mivel eddig nem tehették, most büszkén kiélik amit lehet.
Szóval itt az arányok borulnak fel egyre inkább. Egyenlőség helyett elférfiasodó nők lesznek stílusra, akik mindinkábn divatos feminista tanokat vallva dugnak fűvel fával, mert a férfiak is ezt tették. A kérdés az az, hogy ez jó-e nekünk?
Felborulnak a nemi szerepek egyre inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!