Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.
15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.
A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).
Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.
Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.
Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?
És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?
25/L
Ez igaz hogy anno igy volt hogy szinte csak a férfi kezdeményezet a no meg ugy mond kisebb nagyobb jeleket adott
De mára már teljesen felborult minden!
Pl regen a férfiak is meg házasodtak már az elso vagy második barátnővel mert nagyobb volt a társadalmi normáknak az ereje legyen jó munkád hazasodj meg stb persze akkor is voltak kivételek
Ahogy most is hogy vannak olyan férfiak akiknek nem a több száz egyejszakas létezik meg nők akik nem engednek be minden félét magukba
Több, mint 110 vàlasz egy ilyen kamu kérdésért...
Szarjàtok màr le! Én ismerek egy tipikus szexmàniàs csajt, de nyilvàn esze àgàban sem lenne a GYIK-es csürhe (sikertelen, szűz pasik, feministàk) véleményét kikérni, ha ismeri ezt a rovatot az illető.
Jól meg lehet titeket etetni, az biztos...
Kedves utolsó.
Lényegtelen, hogy a kérdés kamu-e vagy sem. Tudod a vita hozzájárul a művelődéshez, ebben az országban tudom nagy a hiány, s igény is alig akad rá, de hidd el, nem rossz ez.
A probléma inkább az, hogy az itt vitázó felek közül, van összesen egy ember, aki képes normálisan gondolkodni, ezenkívül még itt vagyok én. A többiek láthatóan összefüggéstelenül, össze-vissza frusztrációból és sértettségből adódóan beszélnek, próbálják önigazolni azt a traumát, amit átéltek a múltban valakivel.
Továbbra is hülyeségeket irkál az az egy női személy itt, aki próbálja mosdatni az egész szituációt, különösen beszédes az az óvodás magatartás, mikor kijavítom, akkor megpróbál kijavítani (elmondtam, hogy az "unszimpatikus" szó nem létezik, erre beleköt a "feszt" kifejezésbe, tájszólásra hivatkozva, mikor ez szleng, majd újra helytelenül használja a "szimpatikus" szó tagadását.) Lebutázom, erre ő is lebutáz. Már szinte várom, hogy jöjjön az "én apukám az erősebb" tus.
Én már csak azért írok ide, mert unatkozom, a butaságod nem szórakoztat kicsit sem, inkább elszomorít. A mai internet, ez az oldal, arról szól némely esetben, hogy megvitassunk témákat, viszont sajna a résztvevők pont azon közegből származnak, ahol talán a nívó nem itt van. Gondolom kedves női társam egy érettségit kisajtolt, alsó osztálybeli tipikus munkás, jobb esetben valami alkalmazott lehetsz, akinek a közege szintén ezekben a kiváló tipik magyar emberekből áll, akik rendre buliznak, ahol még aktuál az alkoholizmus, akik nem mernek kilépni az országból mert a lezuhannak a földről, vagy ha kilépnek akkor is csak munkásnak mennek külföldre, csajoznak és ott még mindig az megy, hogy ki az alfa hím.
Elárulom neked, hogy ez egyetemi, majd később nagy céges környezetben, már rohadtul nem így működik. Rendesebb egyetemeken és szakokon (magyarul nem tanári, tesi, s hasonló) területeken eleve nem sok ideje van az egyetemistáknak bulizni, persze itt is van egy tipikusan Hallgatói Önkormányzatos, diák körös közeg, akinek ebben áll egyetemistának, s tanultnak lenni. Két egyetemen is voltam, Budapesten és vidéken is, úgyhogy van tapasztalatom. Sok emberrel beszéltem, ezek közül olyanokkal, akiknél lehet épp dolgozol, tanárokkal, professzorokkal, későbbi befolyásos emberekkel. Ezen egyetemen, talán a férfiak felének volt barátnője, akikkel hosszú kapcsolatot ápoltak. Nem sok szakításról tudok 3-5 év alatt, egyik egyetemen sem. Itt azért hozzá kell tennem, hogy én azokkal a nőkkel nem létesítettem volna kapcsolatot, nem éppen a legszebb és legokosabb nők voltak, inkább amolyan maradék, persze volt akinek szerencséje volt.
A többi férfinak, fiúnak többségében vagy 1 kapcsolata volt ekkor, vagy egy sem. Ez egyik-másik egyetemen sem volt másképp. Persze itt még mindig azokról az emberekről beszélek, akikről érdemes, nem pedig az alja, állandóan b*sszunk be, dugjunk k**vákat, férfiakat megszégyenítő egyedekről beszélek, akik úgy látszik a te köröd alkotják, révén eddig sikerült eljutnod. Ezzel szemben viszont azon nők, akiknek nem volt kapcsolata, előszeretettel szórakoztak, buliztak, jártak egyik ágyból a másikba, egyik buliba ezzel, másik buliba azzal. Falták az életet! Kivetjük ezeket a nőket? Rohadtul nem. Egy nő nincs már megszólva amiatt, hogy hány férfival fekszik le. A férfiak jó része, mivel alig volt nővel, kifejezetten vágyik a szűz lányokra, de azok is akik már voltak, de nem szűzzel, szintúgy követelik a tisztelet, szóval nem tudom milyen férfi körben gáz, ha egy lány szűz. Gondolom megint csak abból az állatokból álló társaságodban módi ez, ahol te élsz. Fentebb lévő szinteken ebből senki nem csinál ügyet. Azt is meg kell jegyeznem, hogy ezekben a közegekben inkább tiszteltük azokat, akiknek hosszútávú egészséges kapcsolata volt, mint azon általam továbbra sem férfinak tartott hülye gyerekeket, akik mindennap más csajt vittek ágyba, mi több kifejezetten megvetettük őket.
Később céges körökben ez tipikusan úgy működött, hogy tele voltak a cégek, sikeres fiatal nőkkel, akik már túl voltak egy váláson, esetleg egyedül maradtak a gyerekkel. Nem csoda, hiszen ha állatokat választanak, akkor ez történik. Ilyenkor is persze az lesz később a konszenzus, hogy szemét agresszív állat férfiak. Igen a nők sosem hibások. Itt én is, és a másik válaszoló is akit még tartok valamire, elismeri a hibákat amit mi elkövetünk, a nők viszont olyannyira gőgtől teltek már a külvilág behatásai miatt, hogy egyszerűen lehetetlen áttörni azt a mérhetetlen ego falat amit felépítettek. Ezen nők egyébként még a céges bulikban is hajlamosak kifejezetten jól érezni magukat, annak ellenére, hogy otthon várja őket az apátlan kisgyerek, AMIRŐL PERSZE ŐK SEMMIT NEM TEHETNEK. Csak mi szemét férfiak!
Szóval két dolgot tehetünk kedves TE, ki itt oly annyira próbálod mentegetni azokat a nőket akik így viselkednek. Beszélhetünk arról, hogy Magyarországon, ahol egyre inkább romlik az oktatás, a legnagyobb réteg elszegényesedett, buta, ösztönlény, hogy viselkedik. Persze itt még biztos megvannak azok a férfiak, ahol ez a dicsőség,akikről te beszélsz. Ámbár ha én értelmes nőnek tartanám magam, akkor nem ezen állatokkal foglalkoznék. Én pedig hiába akarok a normális nőkkel foglalkozni, nem arról van szó, hogy nem hiszek a létezésükben, egyszerűen olyan ritka, hogy évek óta nem jött velem szembe egy sem. Ismétlem! Tanult, egzisztenciális közegben sem! Ezt egyébként pár napja, egy neves pszichológus barátommal is beszéltem, s ők, aki nálam még jobb körökben mozog is alig talál embereket akik ne a traumáikból élnének, mint te, mint azon nők akikről beszélünk, mert vilgos, hogy nem feltétlen kedvtelésből tartják ennyire magukat. Akár taglalhatnánk, hogy a c**gányoknak miért van annyi kölykük és hasonlók, én viszont úgy gondolom talán nem feltétlen ezen a szinten kéne vizsgálni ezt a kérdést. Inkább azt kéne átgondolni, hogy egy értelmi közegben, ahol elméletileg értelmes nők vannak, miért inkább az élvezetekre koncentrálnak, mikor lehetőségük van arra, hogy legyen egy értelmes férfi akivel leélhetik az életük. Nézd, a kérdező is állítása szerint egyetemen tanult, nem idióta személyiség. Mégse tudja türtőztetni magát.
Régebben igen a férfiaknak kedvezett ez az egész. A nőket kivetette a társadalom, a férfiakat egyébként szerintem még akkor nem dicsőitette a nők száma, ez inkább későbbi modernebb időszak. Egyszerűen csak megtehették. Aztán eljöttek 1990es 2000es évek, akkor már azért lazább volt az egész, s még addig minden a fű alatt történt, itt már azért tudtuk, hogy mi is ment a háttérben, ámbár még mindig nem nézte jó szemmel senki, ekkor már persze az volt a menő férfi, aki minél több csajt megdugott. Ezek után megértem a nők frusztráltságát. 2010es évek körül aktivizálták magukat az egyenjogúságért harcoló női egyesületek, akiket egyébként ha valaki megnéz, és nem annyira elfogult és sértődött mint te, akkor egy-két nyilatkozatból lejön, hogy mennyire céltalan és dilettáns mozgalom ez. Az egyenjogúság már évekkel ezelőtt bekövetkezett, a piac teljesen felbomlott. Ahogy azt már korábban írtam, értelmes emberek között már nem dicsőség a nagy szám a férfiak körében. Ezzel együtt a nők már szem előtt, büszkén egyre inkább csinálják azt, amit a férfiak régebben. Most már az menő - akár nézd meg a popkultúrát -, ha a nők kitesznek mindent, ha szabadon szexelnek. Hollywood, sztárok világa, és valljuk be sokan itt ebből merítkeznek, már évek óta ezt közvetíti mindenhonnan. Hány ízléstelen női sztárt tudsz felsorolni. Én rohadt sokat. Hány hasonló férfit? Azért kevesebbet.
A női nem itt nem egyenjogúságért harcol már réges-régen, hanem bosszúért. Amit én megértek. Sokáig elvoltak nyomva. Viszont akkor se te, se ők ne akarják lenyomni a torkomon, hogy MOST még mindig mi vagyunk a hibások (már rég nem mi vagyunk, csak a múltat most szenvedjük meg, amit megjegyzem nem mi, hanem nagyapáink és azok felmenői követtek el). A férfiaknak már nincs hatalma. Régen a férfiak istenségek voltak kb. Még most is jobban megvannak becsülve, bár már rég nem annyira. A nőket ez már nem hatja meg. S mivel kétségbe estek a férfiak látva ezt, lementek kutyába. Ami megérthető, bár én nem tudnám ezt csinálin. Szánalmasan futnak, könyörögnek a női kegyért a magány kínzó szorítása révén, ami azt eredményezi, hogy a nők úgy válogatnak ahogy akarnak. A férfiakat versenyeztetik és én nem vagyok versenyagár, nem akarok játszmákat játszani azért, hogy egy velem egyenértékű nő kegyeit megkapjam. Ő neki legalább annyit kéne belefektetnie az egészbe mint nekem.
Ezek miatt történik ami történik. Amiről te beszélsz, az egy értelmesebb körben már rég nem él.
Ezen férfiaknak 30 éves korukig vagy 1-3 kapcsolata volt, vagy lehet még egy sem.
Ezen szinten szingli nők jócskán több embert fogyasztottak (egyébként a nők számára, 40 év felett fordul a kocka, amikor a kiégett nők nem kellenek, azon normális férfiaknak, akiket fiatal korukban számba sem vettek, mert ugye mindig volt jobb)
Férfiak között már nem dicsőség a d*gott nők száma.
A nők között már teljesen természetes a jó nagy szám. Nem mondom, hogy menő, de kikérik maguknak, lévén ők szabadok és a férfiak is megtehetik (akik már rég nem teszik)
A szüzesség a nők között keresendő, a férfiak között gáz. Megint csak hazugság amit mondasz, vagy továbbra is közeged állategyedeiről beszélsz, akikkel én nem kívánok számolni, lévén nem tartom magam állatnak.
Ha frusztrációd van, ajánlom azt ne egy egész nemen, és ne egy lényeges társadalmi kérdésben éld ki, hanem tisztázd magadban.
Engem nem bántott jobban egy nő sem, mint amennyire én őt, nem vagyok haragos a nőkkel szemben, nem nézem le őket. Épp ellenkezőleg. Vágyom egy nőre akit tisztelhetek és egyenrangúnak tarthatok, hogy felelősségteljes anyja legyen gyermekeimnek, és hűséges társam. Nincs kétségem afelől sem, hogy egyszer majd szembe jön velem. Viszont a helyzet mindezektől függetlenül súlyos és nem jó jövőképet sejtet.
"Hány ízléstelen női sztárt tudsz felsorolni. Én rohadt sokat. Hány hasonló férfit? Azért kevesebbet."
Az ízléstelen női sztárokat szerinted a női nézők és olvasók kedvéért teszik be a médiába, miattuk szerepelnek?
Á de te nem nézed le a nőket, csak a sztárok alapján tájékozódsz.... Hu de sok női tulajdonosa lehet a médiának....
Én is magamnak teremtettem meg a megélhetést, nem voltak gazdag szülők mögöttem, mindent egyedül csináltam.
Végtelenül buta vagy. Végleg elengedlek, pedig a hosszú válaszom azért lett oly terjedelmes, hogy az olyan egyszerű lények is mint te, megértsék. Nem volt elég :(
Egyébként a minta követi egy csordában élő állatfaj képét.
(Nem akarom ehhez hasonlítani az embereket, mert már megtették mások, nem is alaptalanul)
A nőstények kegyeiírt folyik a harc, folyamatosan próbálkoznak a kanok. Egymással is viaskodnak, élőben, de főleg személytelenül az interneten. Azaz versenyeztetik őket a nők párhuzamos randizással.
Már párszor belefutottam ebbe, úgyhogy elhatároztam én se leszek szent... mert a 25 évnyi elvek szerint élésnek semmi pozitív mérlete nem lett... ugyan úgy több "projectem" lesz, mint a hölgyeknek. Igaz megcsalni senkit se fogok és ha komolyodik valamelyik, akkor jegelem a többit. Eddig bevált :D
A lényeg, hogy kezd egy csordához hasonlítani, ahol a nőstények minél többet párosodnak minél több férfival. Hogy kiválasszák az igazi kan alfát. A lebjobb paraméterekkel rendelkezőt.
Ezért dugnak manapság a nők többet, mivel több férfi hajt ugyan azon lányokra, így egy gráfszerűen felvázolható az egész.
1 jónőre 100 kan jut amiből 10 alfa 90 béta.
Már ki is jön, hogy átlagban a jó nők több partnerrel lesznek, válogatnak és szelektálnak. Főleg mióta nyíltan vállalják a szexualitásukat.
"Már párszor belefutottam ebbe, úgyhogy elhatároztam én se leszek szent." írtad te mint férfi
a tinik pont ugyanezért ribisednek :DDD
De még mindig nem vesztek tudomást arról, hogy a legtöbb nő, szeretne egy barátot akivel boldog. Aztán otthagyja mondjuk 3 barátja (pl valaki bemeséli neki hogy magcsalja a csaj, vagy egyszerűen átveri, vagy jobbat keres. Vagy agresszív a srác és kénytelen otthagyni. Vagy bármi lehet amiről épp nem a nő tehet. Így lesz akár 5 fölötti pasija pedig ő nem erre hajtott. Jön a 6. a befutó, akivel minden ok. Vagy nem, és elválnak, jön mg párpróbálkozás és még egy befutó.. A legtöbb nő nem akar ribisedni, ha van egy pasi akivel minden tök jó! De nem rajta múlik.
De ha ezt játsszuk:
"Már párszor belefutottam ebbe, úgyhogy elhatároztam én se leszek szent."
Akkor ennek ez az eredménye, ahogy a kérdező is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!