Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! El tudnátok fogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.

Figyelt kérdés

15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.

A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).

Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.

Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.

Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?

És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?

25/L

2019. ápr. 6. 18:21
 131/155 anonim ***** válasza:
76%

Legyen eszed, és ne beszélj arról, hány fiúval voltál eddig! A pasik imádják, ha a barátnőjük vadmacska az ágyban, de minden vágyuk az, hogy ők vegyék el a szüzességét. Márpedig ez nem így működik.

Ha legközelebb egy fiú a partnereidről kérdez, mondd, hogy nem tudod, nem volt olyan sok. És pont. Nem fogja megtudni soha az igazságot.

(Nem érdekel a lepontozás, nem a középkorban élünk, a pasiknak meg csak az egójuk nagy, de legtöbbször mégis ők azok, akik alkalmatlanok a normális párkapcsolatra, mert a tökéletes nőt akarják, amiért persze semmit nem tudnak nyújtani cserébe.)

2019. máj. 2. 19:40
 132/155 anonim ***** válasza:
76%
Nálam sem jöhetnél szóba emiatt, és ezen semmivel sem tudnál változtatni. De azért jól tetted hogy elmondtad neki, így fair.
2019. máj. 2. 19:40
 133/155 anonim ***** válasza:
21%

“pasiknak meg csak az egójuk nagy, de legtöbbször mégis ők azok, akik alkalmatlanok a normális párkapcsolatra, mert a tökéletes nőt akarják, amiért persze semmit nem tudnak nyújtani cserébe”

Defenzív ribi általánosító hülyesége, yawn.

2019. máj. 2. 19:51
 134/155 anonim ***** válasza:
61%

#133, Valószínűleg csak egy tipik egypatronos luvnya.

Az basic csaj, akit azért megdugnak... de annyira nem jó nő, hogy hosszútávfutó legyen :D

Persze a férfiak a hibásak, akik keresik a tökéletes nőt.

2019. máj. 2. 20:12
 135/155 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, 37 éves nő vagyok, de 2 kezemen meg tudom számolni, hogy hányan "jártak" bennem. Igaz, 2-szer férjnél is voltam.

Pasinak se tudnám elfogadni ezt a múltját, inkább örülnék, ha ezt nem fejtené ki.

Szerencsére a mostani párom is hasonlóan konzervatív beállítottságú.

2019. máj. 2. 21:53
 136/155 anonim ***** válasza:
79%

Borzasztó sekélyesek vagytok.

SEMMI nem múlik azon, hogy egy nőnek hány partnere volt. Ettől még lehet totál hűséges a párkapcsolatában, lehet tökéletes társ, és jó anya.

Az egy alkalmasaim azért voltak, mert nekem így volt jó. Mindig, minden pasimmal én szakítottam, tehát túl rossz partner nem lehetek. Életemben 2 volt, akit nagyon szerettem volna, de nem jött össze. De ott egyetlen alkalom sem.

Ha valaki kényszeresen a múltamról kérdezgetne, az nekem sem kellene. Volt szerencsém önértékelési problémás, féltéleny idi.tához, köszi, nem kellene többször.

Akit felháborít, hogy egy nőnek is lehet olyan időszak az életében, amikor kiéli a szexualitását, az költözzön Szaúd-Arábiába, vagy d.gjon egy fadarabot egy életen át.

(De csorgatni a nyálat a feleség mellől, meg félred.gni, az megy. Mert a férfi az "ösztönlény", mint tudjuk. A nő meg, ha élvezi az életét, akkor k...

Szánalom.)

2019. máj. 2. 22:20
 137/155 anonim ***** válasza:
100%
El tudnám fogadni. De ez nagyban függne attól hogy mennyire varázslatos maga a lány.
2019. máj. 2. 22:22
 138/155 anonim ***** válasza:
47%

#136, Szerencsére már jó szemem van az ilyen kényszeres minden áron kiélős k..urvákhoz.

Sajnos belefutottam nem egy ilyenbe.

Ez egy életforma. Mindig rajtad marad. Egyszerűen aki gondolkozásmódban ilyen, hogy ennyit jelent neki az egész... hogy másnap kalap kabát és többet nem beszélünk. Az olyan is. Ez egy jellem.

Általában gyakran az átlagos, nem túl jó nők ilyen kényszeres kúróbajnokok. Gondolom kárpótolni kell az önbizalmat, mert a két fontos kapcsolat meg nem jött össze. Érdemes elgondolkodni ezen.

2019. máj. 2. 23:17
 139/155 anonim ***** válasza:
71%

#138:

Marhaság.

Egyetlen rossz tapasztalat alapján általánosítasz. Nekem sok több éves kapcsolatom volt, a leghosszabb 13 évig tartott, és egyiket sem csaltam meg soha. Nem ettől lesz valaki k....

Olyan is van, akinek életében 2 pasija volt összesen, mégis félremegy, amikor betoppan az életébe az izgalom.

Én huszonévesen éltem az életem, akkor is csak pár évig, mert azután jött valaki. Valóban volt némi önbizalomjavító hatása, velem nem tehetnek meg bármit a férfiak. Nincs bennem kényszer, hogy kapaszkodjak a másikba, mert tudom, hogy tele a világ lehetőségekkel. De ettől még nem vagyok érzelmileg sekélyes, és a külsőm is maximálisan rendben van. Viszont nem játszmázok, és nem h.lyítek senkit hónapokon keresztül.

Van olyan srác ismerősöm, aki addig várt a nőre, míg a végén teljesen rástresszelt, és végül a kapcsolatuk, hónapok után, szex nélkül fulladt bele a megfelelési kényszerbe. Sok értelme volt.

Ettől függetlenül szerintem senkinek semmi köze ahhoz, ami őelőtte történt. Nem úgy kezdem a randit, hogy számolgatjuk az exeket. Ha valakiről tudnám, hogy nála az ilyesmi kizáró ok, azt elengedném (ha tényleg menni akarna, bár ilyen tapasztalatom még nem volt), de közel a 40-hez is azt mondom, nem bántam meg, hogy nem házasodtam össze a harmadik partneremmel az életemben, és nem otthon ülve vártam a herceget.

2019. máj. 3. 07:46
 140/155 anonim ***** válasza:
68%

Abban egyetértek, hogy nem a múlt a lényeg. Mindenki csinált vicces dolgokat régen.

Csak ez olyan ha elmondja, akkor viszont viselje a következményeket.

Az a baj, nekem nem egy rossz tapasztalatom volt, "kiélős" lánnyal. Bár csak egy szopatott ki durván a volt barátja mellett/alatt.

Lakótársam is kiélős volt, rendszeresen hozta fel dugni a pasikat. 😃 igazi HPV bajnok volt... mindkét esetben szigorúan gumi nélkül, kirántós/tablettás módszerrel. Értelmes egyetemista lányok. Ez qrva valrszínűleg tisztább, mert azt ellenőrzik legalább STD szűrésen ha jár.

Nekem csak az a gondom, hogy nem tudom szétválasztani a testiséget az érzelmektől. Nekem ez többet jelent... nem jött be az egyéjszakás, egyszer volt egy nagyon dögös lánnyal, de nem éreztem azt hogy ez olyan jó lenne. Pedig megvolt az összhang.

Több másik eset is volt amikor a lány simán benne lett volna, haza is vittem...de inkább a kanapén aludtam. Eleve részeg lányt nem illik kihasználni.

Szóval jó lenne ha valahol a gyermekeim anyja is így gondolkozna... persze úgy is hazudik mindenki mindenről... mindegy.

2019. máj. 3. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!