Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! El tudnátok fogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.

Figyelt kérdés

15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.

A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).

Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.

Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.

Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?

És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?

25/L

2019. ápr. 6. 18:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/155 anonim ***** válasza:
14%

Most lehet én nem értem a logikai okfejtásed... de hogyan jönnek ide a párkapcsolati problémáid? Ezt a barátoddal beszéld meg kérlek.

Egyébként ne, ne érezzék magukat jól a nők. Azért legyen már egy határ a fenébe is... nem tehetnek meg mindent, és nem nézünk el mindent csak mert egy rombusz alakú szerv van a lábuk között és azzal el lehet érni bármit. Megbocsájtás, elnézés, hódítás, manipuláció, zsarolás... ismerjük a p..ina végtelen hatalmát.

...de azért az sem járja, hogy ennek tapsoljunk is.

2019. ápr. 6. 22:29
 42/155 anonim ***** válasza:
36%

Nem elég egyébként az Instagram, Tinder, meg a cset.hu, és a többi sz.r önigazolás, ahol nap mint nap 100-ak hívnak randira, lájkgyűjtés meg nyálcsorgató férfihadak. Bármikor ágybabújhattok bármelyik lovaggal...

Még jól is érezzétek magatokat 50 után? 😃

2019. ápr. 6. 22:33
 43/155 anonim ***** válasza:
73%
Ja, azt hittem értelmesebb vagy. De ezek a szokásos félrement hülyeségek. Szóval nézegetsz az instán 30 nőt, meg tinderezel, meg beszélsz haverokkal akik szintén tindereznek, és akkor mindent tudsz. De minek tindereztek? Egy csomóan nincsenek is ott.
2019. ápr. 6. 22:39
 44/155 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudsz semmit sem reagálni érdemben, szóval én itt befejeztem. Szerintem nem is igazán érted amit írok.

...de úgy látom a pasid ki tud osztani amikor megérdemled :d szóval őt még nem sikerült papuccsá nevelned.

Ilyen férfiakra van szükség, akiknek helyén van még a szíve és az esze is... és helyrepakolja a drámakirálynőt, amikor kell. Jól teszed ha megbecsülöd, mert ez az egy amitől még nő maradsz.

2019. ápr. 6. 22:58
 45/155 anonim ***** válasza:
62%

Köszi hogy dicsérted a párom, én is bírom:)

De akkor reagálok érdemben:

hátulról a harmadik válaszod

első bekezdés: jogos

második bekezdés: hülyeség

3. bekezdés: hülyeség

hátulról a 2. válaszod: hülyeség

Mit reagáljak erre, ha hiába olvasom, hülyeség? Azért gondolod ezeket szerintem, mert túl sokat instázol meg tinderezel, és ezért mondtam hogy emiatt tévedhetsz.

Mert gondolom látod ott hogy reagálnak a nők,ebből következtetsz. Különben szerintem tényleg próbáld ki hogy nőnek adod ki magad tinderen, így lehet legjobban belátni hogy amit ott tapasztalsz az nem nemfüggő. És tényleg sokan nincsenek tinderen szerintem :)

És azok akik nincsenek tinderen tehát nem ismered őket, meg igenis hadd érezzék jól magukat az életükben. És a tinderesek közül is a normálisak. És a nem normálisak is ha ezzel nem okoznak kárt.

2019. ápr. 6. 23:24
 46/155 anonim ***** válasza:
64%

Micsoda érvek, hülyeség?

Gratulálok :) ez szerintem mindent elmond a logikádról.

Már megbocsáss, soha nem Tindereztem, és az Instán sem követek barbibabákat. Egyszerűen csak látom ezt a jelenséget.

Több fiatal lány ismerősöm is van a korábbi egyetemről, munkatársak között is. Egyszerű átlagos lánykák, szerintem semmi extra. Mégis olyan legyeskedő hadsereg van körülöttük, hogy az hihetetlen (nyilván nem mindig minőség és sokan csak kalandozni, dugni akarnak)...de a lényeg, hogy nem csodálom, ha végigpróbálják a lehetősegeket.

Plusz legutóbb a lány akivel randizgattam, és le is feküdtünk. Nem is siettettem a dolgot, kb ő akarta minél előbb.

Na ő vágta a fejemhez, mikor meg mertem mondani a véleményemet egy dologban... "bocs te tudod kivel beszélsz? Csak a múlt héten 5-en hívtak randizni! Tudod mikor fogok kompromisszumot kötni". Hát kb ott tudtam, hogy ez egy komolytalan dugás volt csak. Tudod mikor fogom hagyni, hogy megzsaroljon egy riherongy, meg versenyeztessen.

A jelenség a lényeg, nagyon sokan elszálltak és k..urvává váltak manapság, hála ezeknek... vagy talán a feminizmus csapott át valami elcseszett kiélési mozgalomba. Kitudja...

2019. ápr. 6. 23:41
 47/155 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén? Nekem sok a három feletti szám. De ha mondjuk manapság nem repkednének a 10+ plusszos számok, akkor még talán 4-6-al is kiegyeznék szájat húzva. Később leírom, hogy miért sok. Ideális világban megismerkedek valakivel, és vele élem le az életem. Ez nyilván nem létezik. Viszont azon másik véglet sem létezik amit te írsz. 1-1 párkapcsolatot tönkretehetnek azok a dolgok, amit felsoroltál, de hogy ezek párkapcsolatonként akár ötször, tízszer, hússzor ismétlődjenek, azt ugye te sem gondolod komolyan? Főleg, hogy itt nem is párkapcsolatokról van szó. A kérdező, csak elment dugni egyet és kész. Milyen kapcsolatok?

23-as jól írta. Nincs itt semmi gond. Neked ez oké, nekem nem.

Begerjedve? Inkább felháborodva, és légy szíves engedd meg nekem, hogy had ne örüljek annak, hogy körbe nézek, s nem arról van szó, hogy képtelen vagyok ismerkedni, hanem két vélemény fogalmazódik meg manapság a nőkkel kapcsolatban. Buta vagy k**va. Ez se nekik se nekem nem jó. Úgyhogy, hátha sikerül írni 1-2 mondatot, amin TALÁN már csak 1 ember elgondolkodik, s TALÁN egy picit jobb lesz ez a rohadt szomorú helyzet.

Nem ugrott senki arra, akinek négy barátja volt, én mondtam egy sima példában, hogy a nőknek több párjuk van (4-7), mint a férfiaknak (1-3). Azt sem írtam oda, hogy ez annyira borzalmas lenne, szóval ki és hol ugrott mire? Az mondjuk igaz, hogy engem tényleg zavarna minimálisan. Azért nem a számok alapján ítélek, de én sok mással együtt szigorúan számba veszem, mert szerintem a részletek beszédesek, ez beszédes részlet, s hidd el, hogy nagyon kevés esetben azért ekkora a szám, mert valami nem jól jött ki. Azért ekkorák a számok, mert ez az elv. Fogyasztani, élvezni bárkivel, bármikor stb. Na ezért zavar a négynél több, nem azért mert hú de sok.

Egyébként meg felnőtt létedre könyörgöm, legyen már benned annyi önállóság, hogy eltudod dönteni kikre érdemes hallgatni és kikre nem. Ha nem csinálsz semmi rosszat, és ha nem vagy olyan mint a kérdező, nem csaltad és nem is akarod a párod, akkor kit érdekel mit mondd pár hülye? Volt már kapcsolatom, lesz is még, s pont ezen jellemvonások akadályoznak abban, hogy összeszedjek valakit. Pedig hidd el, ha több olyan nővel találkoznék, aki nem ilyen, akkor nem érdekelne ez engem. DE NINCS! Pedig tanult jómódú környezetben vagyok.

25-ös megint jól írta. Had döntsem el, hogy nekem mi oké, és mi nem.

#30 Az egész oldalon értelmetlen pontozás megy, ne vedd magadra, s ne vonj le belőle következtetést, mert semmit nem jelent. Össze-vissza nyomkodják. Ebben az országban már vitázni sem lehet normálisan ...

#33 Igen, ez a kérdés szerintem nagyon árulkodó. Itt páran jó ízűen ajánlgatják, hogy titkold el. Nincs itt már értékrend, a szavak már üresek. Persze rinyálunk/rinyálok, de basszus, milyen jövőkép az, amikor leülők egy nővel beszélgetni és már első alkalommal attól kell tartanom, hogy mit mondd el és mit nem. Hazugságra építeni egy kapcsolatot...

Viszont utóbbi gondolatoddal, ne haragudj, nem értek egyet. Legalábbis kikérem magamnak. Én nem vagyok állat. Akikről írsz, azok kétségtelenül visszaalacsonyodtak állatokká, de ebbe úgy sem gondolnak bele, csak amit írtál. "ÉLNI KELL".

Élet -> Bulizás, partizás, ivászat

Élet -> Drogozás, cigizés

Élet -> Szex

Szomorú, ha ez az élet esszenciája.

Sírok. Nem találták meg elsőre párjukat! 21-edjére sem. Ezekkel a fontos részletekkel: " "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett"

Az átlag pasik még mindig alig pár nővel feküdnek le manapság, míg a nőknek nincs ilyen gondja. Üdvözöllek 2019-ben. A 2000-es években és előtte talán még igaz lehetett ez az állítás.

Úgy tűnik kicsit felhúztad magad. Egy férfi most már azért sikertelen a nőknél, mert nem dug fűvel-fával? Előbb még ők voltak a szemetek.

#40 "Összességében a nők kollektíven manapság egyáltalán semmi tiszteletet nem érdemelnek, aki viszont igen, azt megbecsüljük."

Maximálisan egyetértek. Arrogánsak, lekezelőek, flegmák, emellett végtelenül buták és egyszerűek, bezzeg nyelik a f**zt. A külsőről meg még nem is beszéltünk, hogy mennyire elfogadott már kövérnek lenni, persze ez sem akadályozza meg őket, hogy nagyra legyenek magukkal. Nincs véleményük, nincs gondolatuk, a beszélgetések során egy összetett mondat megalkotása nehezükre esik, nincs identitásuk, nincs nekik már semmijük, csak egojuk.

Ha feszt hazudnak neked, akkor jogos, ha bizalmatlan vagy.

A haragod nem rajtunk kéne kiélned, hanem azokon a nőtársaidon, akik ezt váltották ki, mint ahogy én is haragszom azon férfiakra, akik miatt ilyenek lettek a nők. A végeredményről mindkét nem tehet. Állandóan egymásra mutogatunk és mocskolódunk, sosem nézünk szét saját háztájon. Viszont én egyik nővel sem viselkedtem úgy, hogy magamat ostorozzam, cserében viszont elvárom, hogy ne úgy viselkedjenek velem, ahogy azt nem érdemlem meg.

És én nem csak instán nézegetek nőket. Régebben volt egy idő, de ami ott van, az csak a jéghegy csúcsa. Én a valóéletben, ahogy mondtam, egy jobb módú közegben tapasztalom amit írtam, nem csak én. Egyébként meg igen, nem ismerünk mindenkit, te sem ismersz mindenkit, viszont lehet következtetni, tapasztalatból levonni a konzekvenciákat. Ne érezzék jól magukat, ha valaki undorítóan viselkedik, akkor vállalja érte a felelősséget és tanúsítson önkritikát, ne pedig mindig a menekülés a valóság elől.

2019. ápr. 6. 23:44
 48/155 anonim ***** válasza:
100%

Értem, akkor nem a tinderről tájékozódtál. Különben nem baj ha nem hagytad magad, mikor a csaj elmondta hogy ő válogathat.

Én is csináltam ilyet eleintem mikor a párom rendreutasított olyan miatt ami szerintem nem jogos, akkor felsorakoztattam előtte hogy ő ki mindenki szerint szerencsés velem, de ezek nem igazán váltak be nálunk se :) Úh ilyet nem csinálok. Miért kritizáltad a csajt?

2019. ápr. 6. 23:56
 49/155 anonim ***** válasza:
19%

Egyetértek mindenben.

Amúgy az "állatot" erősen cinikus idézőjelben olvasd. Lehet félreérthető volt.

Nyilván mi nem vagyunk állatok és ösztönlények, mert többek vagyunk ennél. (Sajnos... mert így sokkal nehezebb)

Illetve azon nőket sem tartom annak, akiket becsülök és tisztelek. Itt is egyetértek, nem a szám számít, inkább a felfogás. Mindenki volt fiatal és bohó, fesztivál, buli stb... bár én gyakran kihagytam, mert érzelmek nélkül nem megy egyszerűen...vagy csak összekeveri a dolgokat, hisz ha többet akarnék akkor nem lenne egyéjszakás. Ha meg nem akarok tőle semmit, akkor úgy érzem magamat köptem szembe.

Néha megszegtem az elveimet és sohasem jöttem jól ki belőle.

Mindegy én nem ítélek el senkit ha ilyen megesett korábban, mivel én sem vagyok szent. Tényleg csak a felfogás a lényeg. Régen kevésbé számított, de most igen, mert a potenciális gyerekeim anyját keresek, nem egy sokszorosan levetett kiélt, rongyot akinek csak érzelemmentes b...szás volt az egész.

2019. ápr. 6. 23:57
 50/155 anonim ***** válasza:
76%
Látod! Kiderültmért nem a kérdező esetéről írnak itt sokan. Mert meg is jelent itt 48-aska, aki az egészet elndította, aki szerint sok a 3 feletti szám. Van egy rossz hírem srácok. A csajokat átlag legalább 3-szor átverték, valami nem úgy alakult, vagy nem jól választott. Tehát a rendes csajok akik szeretnének megfelelni a számmisztikátoknak, nem fognak összejönni veletek, mert nem tűntök tutibiztosnak, és esetleg már 2-nél tartanak. Nem jön össze veled, mert az utolsó esélyét élete végéig őrzi :D Értsétek már meg! Akik összejönnek veletek, nekik meg sokkal több volt mint 3, nekik már mindegy, és majd mikor kiderül otthagjátok őket. És a legszebb az egészben, hogy ezt magatoknak okozzátok! A pökhendi,arrogáns viselkedésetekkel, a 3 alatti igényetekkel, amiknek szinte senki nem tud megfelelni. Ha beéritek egy 4-es 5-össel, ő meg egész életében szégyellje magát előttetek Istenek előtt. Úgyhogy ő se fog összejönni veletek. Maradnak a ribik, és a köpködés. Ezt magatoknak csináltátok srácok! Bye bye
2019. ápr. 7. 00:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!