Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.
15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.
A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).
Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.
Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.
Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?
És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?
25/L
Eléggé bűzlik, hogy kamuszagú a kérdés :D
Ám legyen, higgyük el.
Qurva vagy, ez tény. Nekem ez sok lenne. Nagyon jó nőnek kell lenned, hogy ezt elnézze neked valaki.
Előbb utóbb úgy is hazudsz róla, szóval nem sok választása lesz a palidnak.
Simàn el tudnàm fogadni. :-)
Az erkölcscsőszökkel meg ne foglalkozz!
Igazából az, hogy kikkel feküdtél le az egyedül a te dolgod és rád tartozik. Tulajdonképpen ehhez semmi köze nincs senkihez.
Én elfogadnám, nem a múlt számít, hanem a jelen.
De azért nyálcsorgatva néztétek Julia Roberts-et a Pretty Woman-ben nem?
Nekem volt 4 pasim, plusz a mostani, de már hallottam hogy ezt is sokallják szenteskedő 50 feletti lefektetett nővel büszkélkedő férfiak!
Á, hányinger. És a csaj, ki tudja, lehet hogy ribi volt, de így beszélni róla? Ha olyan kerül szóba, akiről tudjátok, hogy totál mindenki el fogja ítélni, akkor beálltok utálkozni mi? Na ez az ami sokkal undorítóbb, mint az hogy ez a csaj elcseszte ezzel az életét 25 éves koráig. Azt megértem hogy csajok emiatt lenézik, de azok a pasik akik itt utálkoznak, lesznek szívesek leírni az ő előéletüket is? Mert akinek ennél több volt, az ő véleményük nem releváns.
Ugyan már, azért az átlag populációban nem mindenki b..szik fűvel fával.
Kb 6-7 nővel randiztam eddig és 2-vel feküdtem le.
Úgy kb nem foglalkozok a lány múltjával... előző akivel lefeküdtem olyan 12 pasival volt. Mármint amennyit bevallott... mert kiderült egy rakás mindenben hazudott. Sajnos a viselkedésén és a szexualitásán is meglátszott a "tapasztaltság".
Aki kú..rva, az az is marad. Akin átmentek 50-en az már sohasem lesz olyan, mint akinek voltak komoly kapcsolatai meg pár kaland.
Ki mondta, hogy ez férfiben nem gáz jellem? ... de férfiben ezt csak a jójépű csődörök tehetik meg. Egy átlag normális pasinak egész életében nem jut ennyi, főleg ha igényesebb és nem fűvel fával qúr.
Egyébként utolsó, ez annyira vicces. Már szerintem elmúltak azok az idők, amikor a férfiak annyi nővel feküdhettek le amennyit nem szégyeltek. Mára fordul a kocka, a férfiak egy kisebb része tud magáénak sok nőt, a maradék 1-2t. A környezetemben is 1-3 lánnyal volt egy férfi, még nők inkább 5 felett. Itt egyesek leragadtak jó pár évvel.
Egyébként pedig a férfiként is gáz, mondom ezt férfiként. Nem azért mert ne feküdhettem volna le én is mondjuk 4-7 nővel, egyszerűen nem akartam, buták voltak, k**vák voltak, ilyenek nem kellenek. Tudok mondani nemet. Túl vagyunk már az állatokon, hogy egy p**ci láttán hanyat vágjam magam. Úgy tűnik a nők most kezdenek visszafejlődni.
általában nem, és azért mert:
"...a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be..."
de el tudom képzelni, hogy létezik olyan személyiség, amivel párosítva a történetet nem lenne problémám.
Na tessék, neked sok a 3 feletti szám. Erről beszélek, lassan a nulla is sok lesz!
Miért sok az 5? Ideális világban megismerkedsz valakivel és nem jön közbe semmi? Se betegség, se távkapcsolat, se költözés, se anyagi csőd, se anyósék, se semmi. A nőn múlik nyilván hogy együtt marad e az elsővel. Oké, legyen mínusz 10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!