Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! El tudnátok fogadni egy ilyen lánynak a múltját? Kifejtés lenn.
15 éves korom óta annyi partnerem volt, hogy már szó szerint a két kezemen sem tudnám megszámolni. (Aki azt gondolja, hogy kamuzok, az ne is olvasson tovább.) Kilencedikes korom óta ismerkedek Tinderen, Chat.hu-n, kezido.hu-n, és sok más hasonló oldalakon, ahol alkalmi szexpartnereket lehet találni viszonylag hamar. Egy megyeszékhely belvárosában élek, elég sűrűn lakott, volt kikkel ismerkednem bőven. Nem tartom annyira számon, de kb. 10-13 egyéjszakás kalandom volt, ebből kb.9-10-et én terveztem egyéjszakásnak, volt további 10-12 fiú, akikkel amolyan szexbarátságot tartottam fenn (nem egyszerre, egy alkalommal csak egy fiúval voltam). Aztán később csináltam olyat is, hogy több fiúval tartottam a kapcsolatot, egyikkel se voltam párkapcsolatban, de időszakosan váltogattam, hogy melyik héten melyikkel akarok lefeküdni. 3-4 tudott egymásról, a többit mondhatni elszigetelten kezeltem. A legtöbbször úgy zajlottak az ilyen ismerkedések, hogy délután elmentünk kajálni, sétálni a városban, majd csókolóztunk, majd felmentünk a fiúhoz és a lényegre tértünk elég hamar. Egyetlen olyan volt, hogy egy nap két fiúval voltam egymás után, reggel beszélgettem és sétáltam az egyikkel, délelőtt lefeküdtünk, aztán aznap délutánra is összejött egy másik fiú (azt hiszem Tinderről lehetett), vele is elmentünk sétálni és beszélgetni, majd este szexeltünk. Aztán volt további 20-22, azokkal is ilyen alkalmi szexek voltak. A legtöbb használt gumit, a "rutinosabb" fiúk gumi nélkül tették be és amikor érezték hogy közeleg, befejeztem neki kézzel, szájjal, vagy valamelyik testrészemre élvezett. Akiket orálisan is kielégítettem (kb. 3/4-ük), azoknak kivétel nélkül mindig lenyeltem. Szóval minden előfordult a legtöbb fiúval, ami egy fiú és egy lány közt előfordulhat az ágyban.
A legfiatalabb fiú 16 év körül lehetett (15,5 éves voltam akkor), a legidősebb 33 (17-et töltöttem azon a héten).
Most megismertem egy fiút, rákérdezett a szüzességemre, mondtam már nem vagyok szűz. Arra is finoman rákérdezett az ismerkedésnél, hogy hogyan vesztettem el, mondtam neki hogy 15,5 évesen egy egyéjszakásban. Kérdezte, hogy bánom-e, mondtam, hogy nem bánom, nagyon figyelmes volt az a partnerem, nincs kellemetlen élményem. Aztán lassan célozgatott rá, hogy kissé fenntartásai vannak velem kapcsolatban, végül kiszakadt belőle a "fő" kérdés, hogy hány fiú járt már bennem. Elmondtam hogy nem számoltam sosem, kb. 50 körüli lehet a szám, de ezt az időszakomat, amikor futókalandokat kerestem, már lezártam és szeretnék párt és hosszú távra tervezni. Ő valahogy nem hitte el, hogy megkomolyodtam, most azt írta facen, hogy nem tud velem komolyat elképzelni, bár még beszélgetünk.
Idén leszek 26 éves, még egy évem van hátra az egyetemen és szeretnék egy normális párt magamnak, aki elfogad a legteljesebb mértékben a múltbéli dolgaimmal, úgy, ahogy vagyok.
Hogyan győzhetném meg ezt a fiút, hogy ki tudjak alakítani vele egy rendes párkapcsolatot?
És általában elfogadnátok, ha egy lánynak korábban sok fiúval volt dolga? Ha nem, miért nem?
25/L
20F
Végig olvastam és fujjjjjjj! Komolyan 17 voltal és lefeküdtek egy 33-éves pedofil korcsal! Elfogadni elfogadom de az biztos hogy még csak bottal sem piszkalnam meg egy ilyen valakit mint amilyen te vagy... egyszerűen egy nagy K. Voltál és csodálkozol hogy 26 évesen nem találsz magadnak rendes párt?! Igen ezzel jar az ha valaki szét loveti magát (ez fiúra is ugyan ugy érvényes)
Meg győzni nagyon nehezen fogod tudni még ha meg is tudod lehet nem lesz neki gusztusa hozzád érni oke az megint más ha valaki MÁR NEM SZUZ vagy ha fűvel fával szexelt!!!
#49,
Mit kritizáltam rajta?
Hát beütött nála a nyári depresszió, és ilyenkor ugye semmi sem jó. Ha kedves vagyok, az a baj, ha határozott akkor az, ha fel akarom vidítani akkor meg az, ha nem szólok hozzá akkor az... Egyrészt ezt mondtam meg neki, hogy ez engem is megvisel.
Másrészt meg egyszerűen elmondta hogy azért depressziós mert nemrég szakított és nem tud dönteni köztem meg a volt pasi között.
Na ezt vágtam a fejéhez, hogy ez nagyon gáz és elegem van ebből.
Erre kaptam meg, hogy ő mi az hogy beszólok neki...ő ilyen, fogadjam ezt el, meg eleve van olyan jó nő hogy 5-en is randira hívták.
Az a durva, hogy eddig hagytam idáig fajulni...
Egyébként a 43-asodat félreértettem, mert úgy is lehetett érteni hogy a nők most örüljenek mert 50 éves koruk után ne örüljenek semminek. Így hogy az 50 pasira értetted így valamennyire érthető.
Bár akkor se értem miért kell többes számban beszélni. Itt egyedül a kérdezőnek volt 50 pasija, senki más nem írt ilyet.
De itt most az egész kérdés szerintem nagy eséllyel kamu, és szerintem férfi írta, de ha nem, akkor a kérdező aki esetleg mégiscsak létezik, normálisan leírta az életét, őszintén mi volt, hogy volt, semmi átverés nem volt a történetében, és még akivel ismerkedik neki is el akarja mondani mi volt.
Most az hogy én nem így élek, nem fogom azt mondani hogy neki ez tilos. Ritkaság, de nem tilos, férfiaknál hallottam már 1000 feletti számot is. Nektek nem ilyen kell ok, de lehet hogy ő talál egy lenyugodott casanovát, és boldogan élnek míg meg nem halnak.
#57, Jól lepontozták.:D mondjuk pont leszarom.
Azóta amúgy kiderült, hogy 3-4x legalább megcsalta az exbarátját is, köztük velem is.
Hiába aki impulzív, váltogatja a pasikat ide-oda. Kefél mindenkivel, mert hajtja a vére, az ilyen jellem, ilyen személyiség. Gyakran hazudozással párosulva, mert nem lehet máshogy megoldani.
Nem az számít, hogy 12 partnere volt, hanem hogy az ilyen jellemű nő bármit tesz ebből nem fog változni, maximum elnyomhatja az impulzív nyughatatlan személyiséget.
Férfiaknak tanács: MENEKÜLJ!
És hogy legyünk korrektek, ez férfiaknál is ugyan úgy létezik és egy alap személyiségforma.
Persze nyilván lehet kivétel, hogy megdugta a teljes egyetem meg cég de boldog házasságba lép a 51. pasival...
Nyilván gyakori az ilyen :D
...de az ellenkezője is. Ami egy időzített bomba. A kérdés az, hogy akarsz-e kockázatot vállalni vagy sem?
Legtöbbször amúgy ez fel se merül, mivel aki erre képes, annak a legkevésbé sem jelent gondot bármit összehazudni a múltról szemrebbenés nélkül.
Ez nem független...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!