Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mennyire készek megtartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mennyire készek megtartani egy olyan gyereket, amely nemi erőszak következtében fogant?

Figyelt kérdés

Lehet ez az átélt trauma mértékétől függ. Olyan megjegyzéseket hallottam nőktől, hogy biztosan nem tartanák meg a gyereket, ha az elkövető (aki az apa) hitvány, mocskos féreg, vagy brutálisan bántalmazta is őket az erőszak során - és ezt megértem. Az érvük az is, hogy a gyerek is épp arra a hitvány féregre emlékeztetné őket (bár ez elég gyenge érv szerintem, hisz a gyerek miért tehet erről?).

De mi van akkor, ha az illető nem is volt hitvány, s különösebb fizikai erőszak nélkül követte el a nemi erőszakot? Történetesen ilyen is van. Vajon akkor is így gondolnák?

2019. márc. 14. 18:38
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
90%
Nem olvastam végig, de aki megtartaná, az mit mondana a gyerekének, ki az apja? természetesen nem tartanám meg.
2019. márc. 14. 22:07
 42/51 anonim ***** válasza:
84%

Én férfi vagyok, és mélységesen elítélem az erőszakot.

Ha nő lennék, úgy gondolom, feltétlenül elvetetném a magzatot.

Nem szeretném, hogy a legkisebb kockázata legyen annak,hogy a gyerekemnek hasonló dolgai legyenek, mint az apjának.

Az erőszakoló mindenképpen egy féreg. akkor is ha koszos hajléktalan, és akkor is ha Roman Polańskinak hívják. De sorolhatnék még pár "köztiszteletben" álló személyt/férget!

2019. márc. 14. 23:05
 43/51 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg nagy kamukérdéssel állunk szemben!

Kizárt hogy nő lehessél.

F/60

2019. márc. 14. 23:21
 44/51 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező 🤦‍♀️ végem van tőled...
2019. márc. 14. 23:28
 45/51 anonim ***** válasza:
31%
Én megtartanám, hiszen az én gyerekem. Konkrétan nem erőszakoltak meg, de majdnem volt részem belőle. Igen, borzalmas volt, de akkor sem tennem. Le leszek pontozva, de hát itt az oldalon már csak így megy, a nők csak addig támogatják a többi nőt, amíg egyezik a véleményük. :) ellenkező esetben férfi vagy, agymosott, elnyomott, valláskárosult. Nem minden nőnek van joga a saját testéhez, hiszen ha másképp döntesz, megbélyegeznek. 27/N
2019. márc. 15. 06:48
 46/51 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szoktam népszerű lenni mikor elő kerül ez a téma de azért leírom mert komolyan érdekel a kérdező álláspontja és már itt leszögezném hogy a de abból egy ember lesz nem érv.

A 12 hetes magzat nagyjából 8 cm elvileg képes a hangadásra és ki fejlődött az agya valamilyen szinten képes továbbá a fájdalom érzetre és "menekül" mikor kaparásra kerül a sor ami simán ösztönös cselekedet akárcsak az ujjszopás amire egyébként szintén képes ekkorra. A 12. Hét az utolsó pillanat mikor a terhesség megszakítható hacsak nem jön közbe valami komoly baj. Az embrió ekkor még inkább E.T re hajaz mint egy emberre és azon túl hogy a feje keze lába már látszik és képes mocorogni semmilyen emberi jellemző nincs benne.

No tehát ennek a fájdalom érzetre képes ösztönlénynek mely teljes egészében az anya testén élősködik (az más kérdés hogy ezt az élősködést a legtöbb szülő örömmel vállalja ettől még technikailag a baba ezt teszi végig a terhesség alatt) mitől van több joga az életre mint a patkánynak pl aki érző kötődni képes logikusan gondolkodó és előre

tervező lény (tehát nem élősködik és sokkal magasabban fejlett mint a 12 hetes magzat)? Csak azért kérdezem mert míg a 12 hetes magzat némi ösztönös mozgáson és a fájdalom érzeten túl semmit nem tud produkálni mégis mindenki körme szakadtáig védi egy ugyan barbár de gyors haláltól addig ugyanezek az emberek lazán megmérgezik a patkányt egy olyan szerrel ami lassú és fájdalmas halálhoz vezet. Holott a patkány magasan fejlett intelligens kötődésre érzelmekre képes lény. De biztos hozhattam volna más példát is csak mivel patkányaim vannak róluk és a működésükről sokat tudok de lehetne rengeteg más állatot is mondani amit lazán megkínoznak olyanok akiknek az "élet Szent".

Hogy végre a momdandóm végére érjek szerintem azon múlik ki vetetne és ki nem hogy ki gondol gyerekként egy uborka méretű képződményre és ki nem.

Nekem sokkal kevesebb is elég lenne valószínűleg ahhoz hogy elvetessem a babát mert csak akkor vagyok hajlandó szülni ha adottak a körülmények hogy normálisan föl tudjam nevelni.

2019. márc. 15. 08:24
 47/51 anonim ***** válasza:
100%

"De mi van akkor, ha az illető nem is volt hitvány, s különösebb fizikai erőszak nélkül követte el a nemi erőszakot? Történetesen ilyen is van. Vajon akkor is így gondolnák?"

Aki megerőszakol egy nőt, az hitvány ember. Még a lehetősége is borzasztó, hogy szaporodhatna!

2019. márc. 15. 09:07
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem azért lett leférfizve a kérdező, mert szerinte meg kellene tartani a nemi erőszakból fogant gyereket, hanem ezért:

„De mi van akkor, ha az illető nem is volt hitvány, s különösebb fizikai erőszak nélkül követte el a nemi erőszakot?”

„Ám amikor az illető fiatal, vagy épp nem ronda akkor is így állnak hozzá? Ugyanakkor nem minden nemi erőszaknál van fizikai erőszak: az elkövető nem veri, nem késeli meg az áldozatot, de mivel erősebb a fizikuma az áldozat nem is tud szabadulni tőle. Az ellenkezése dacára megtörténik az aktus.”

Fura, hogy kvázi-áldozatként az égvilágon semmilyen kivetnivalót nem látsz ebben.

2019. márc. 15. 09:56
 49/51 anonim ***** válasza:
0%
Tök mindegy mi történik veled, 90%ban azon múlik minden, hogy hogy állsz a dologhoz. Lehet keseregni évekig, és lehet továbblépni is.
2019. márc. 15. 10:02
 50/51 anonim ***** válasza:
46%
# 49, kicsit én s így látom és nő vagyok. Ha meg akarnának erőszakolni, akkor inkább benne lennék, mert 48kg-os nőként sokat nem tudnék tenni. Akkor inkább legyek túl pofonok és sérülések nélkül, másra gondolnék közben, ha a férfi úgy látja, hogy benne vagyok, akkor menekülésre is nagyobb az esély. Gyereket nyilván nem tartanék meg.
2019. márc. 15. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!